keskiviikkona, joulukuuta 20, 2006

Palautetaan mieliin jouluruokiin liittyvät myytit

Samalla kun RikkiMikko toivottaa oikein rauhallista ja tasapainoista joulua, hän haluaa muistuttaa viimevuotisista jouluruokia käsittelevästä ja muistakin ravitsemukseen liittyvistä posteista, joita kannatta käydä lukaisemassa ihan vaan uteliaisuuttaan, tai vaikka muistin virkistykseksi, jos kävit jo silloin niitä katsastamassa. Oheisia linkkejä klikkaamalla pääset suoraan noille sivuille. Oikean reunan sisällysluetteloa selaamalla voit löytää lisää sinua kiinnostavia juttuja.

Tässä vielä muutama viime hetken vinkki, joista saattaa olla hyötyä, kun haluat rakentaa maittavan jouluruuan vaikkapa lohesta. Lisätietoa lohen ravintokoostumuksesta saat täältä.
Laajemman katsauksen jouluruokiin ja -juomiin löydät klikkaamalla tätä linkkiä. Sieltä löydät taiteilijan näkemyksen siitä kuinka voit valmistaa glögit, kinkut, lampaan, poron, kalkkunan, sillit, ja vaikka mitä. Nämä eivät ole RikkiMikon reseptejä, vaan paljon viisaampien keksintöjä. Suosittelen lämpimästi! On siellä jotain myös vegetariaaneille.

Anna palautetta!


Muistathan, että kohtuus kaikessa on hyvä ohje ihan joka paikkaan.

Lahjakasta Joulua toivotellen RikkiMikko