torstaina, huhtikuuta 30, 2009

OptiMSM geelistä

Kuvassa RikkiMikon Putiikin tuotteita
Artikkeli päivitetty 7.8.2015.

RikkiMikon vaatimattoman putiikin hyllylle ja siis myös nettitarjontaan on ensi viikolla tulossa jälleen uusi tuote, nimittäin OptiMSM geeli, joka on lääketieteen tohtori Stanley Jacobsin yli kymmenen vuotta sitten kehittämä valmiste. Se hyödyntää MSM:ää paikallisesti käytettynä kivun hallintaan. Geeli on samalla myös ihon ja hiusten hoitoon tarkoitettu MSM- tuote. Tri Jacobs on vuosien mittaan tuottanut suurta apua tuhansille potilailleen juuri tämän OptiMSM geelin avulla.
MSM-geeli: FinnMSM Oy

Tämä geeli on täysin hajuton (=tuoksuton), miellyttävän nopeasti ihon läpi imeytyvä väritön voide, jota voivat käyttää myös ne todella harvat henkilöt, joille MSM jauheena tai tabletteina ei jostain syystä sovi. Mainittakoon esimerkkeinä vaikka raskaana olevat tai imettävät äidit, sekä verenohennuslääkkeitä käyttävät henkilöt. On hyvä muistaa, että ennen geelin sivelemistä, iho on pestävä huolellisesti, jotta ihon pinnassa olevat epäpuhtaudet eivät tunkeutuisi MSM:n vaikutuksesta ihon läpi verenkiertoon.

OptiMSM geeli on erinomainen kosteus- ja kasvovoide, ja sitä voi käyttää myös parranajon jälkeen joko After Shave tuotteiden sijasta tai niiden lisäksi. Kun muistetaan, että MSM saattaa vaikuttaa arpikudoksiin pehmentävästi ja myös vanhenevan ihon ryppyjen poistajana, OptiMSM geelin käyttö saattaa olla todellinen "nuorennusleikkaus" ilman plastiikkakirurgin veistä! Kannattaa kokeilla! Myös hiuksiin niiden pesun jälkeen.
Kuten mainitsin, tämä MSM-geeli on myös erinomainen tuote partaa ajaville miehille. Ennen parranajoa kasvojen pesun jälkeen sängelle sivelty geeli pehmentää ja liukastaa ihoa ja partakarvoja siten, että ajotapahtuma on miellyttävä käytitpä sitten perinteistä partahöylää tai vesipesun kestävää sähkökonetta. Iho jää ajon jäljeltä miellyttävän pehmeäksi ja eloisaksi koko päiväksi.

Tohtori Stanley Jacobs on luovuttanut yksinoikeuden OptiMSM geelin kaupalliseen levitykseen KALA Health Internationalille, jonka Hollannin toimipiste sitten jakaa Euroopan alueelle kyseistä tuotetta. FinnMSM on tehnyt kaupallisen sopimuksen KALA Health Internationalin kanssa ja toimii jälleenmyyjänä myös kaikkien muidenkin OptiMSM- tuotteiden osalta sikäli kuin kysyntää ilmenee. Tällä hetkellä (elokuu 2015) valikoimissa ovat geelin lisäksi OptiMSM jauhe, -tabletit, Ester-C vitamiini, Q10, Krilliöljy, Astaksantiini ja MSM-Gluco-Chondro- tabletit.

OptiMSM on Bergstrom Nutrition yhtymän valmistama MSM-tuote, joka on saanut ensimmäisenä maailmassa tuotteilleen ns. GRAS- (Generally Recognized as Safe)
epiteetin, mikä tarkoittaa, että tuote on todettu turvalliseksi, koska tuotteen valmistuksen kaikissa eri vaiheissa jokainen puhtauteen ja tuoteturvallisuuteen liittyvä seikka tarkistetaan, ja prosessia valvoo puolueeton tarkastuselin.