tiistaina, joulukuuta 04, 2012

Erektiohäiriöiden hoito MSM:n avullaMSM ─ Luonnollinen keino mieskunnon ja erektiohäiriöiden parantamiseksi

MSM eli metyylisulfonyylimetaani on luonnossa esiintyvä orgaaninen yhdiste. Luonnossa sitä esiintyy pieniä määriä kasveissa ja joissakin muissa elintarvikkeissa ja juomissa. Tämä luonnollinen yhdiste on myös metaboliitti, mikä tarkoittaa, että se on välituote ja siis aineenvaihdunnan tulos.

Siinä vaiheessa kun terveys alkaa heikentyä, MSM on keino asian korjaamiseksi; avuksi voidaan ottaa  luonnollinen rikin lähde. Elimistölle tämä on erittäin tärkeä aine. Rikkiä käyttää jokainen kehon solu auttaakseen elimistöä suorittamaan tiettyjä toimintoja, ja on juuri se aine, joka antaa sinulle terveen ihon, hiukset ja kynnet. Luonnossa metyylisulfonyylimetaania syntyy planktonin aineenvaihdunnan tuloksena. Tapa, jolla tämä yhdiste lopulta saavuttaa meidät on melko monimutkainen, ja sen vuoksi ihmiset voivat kärsiä ajan mittaan sen puutetta. MSM vapautuu planktonista meren veteen ja sieltä se nousee ylöspäin kohti pintaa. Kun se on saavuttanut meren pinnan, se haihtuu ilmakehään. Sen jälkeen se sitten jää loukkuun sadeveteen ja putoaa maahan. Lopuksi kasvit imevät sen itseensä.

Koska MSM esiintyy kasveissa, se ja muut mineraalit on sidottu hiileen, minkä vuoksi se soveltuu hyvin ihmisravinnoksi. Monet elintarvikkeet sisältävät MSM:ää, esimerkiksi liha, kala, munat, siipikarja ja maito. Vähäisessä määrin tätä ainetta sisältää myös vilja, palkokasvit, hedelmät ja vihannekset, erityisesti sipuli ja valkosipuli (siitä johtuu sipulille ominainen haju), sekä parsa ja lisäksi vielä ristikukkaiset vihannekset.

Luokaamme katsaus siihen, miten MSM voi auttaa erektiohäiriöissä ja auttaa siittimen laajentumista. MSM kohentaa yleistä siittimen terveyttä usealla eri tavalla. Jos miehellä on tämän aineen puute, uusien solujen muodostuminen penikseen voi olla vajavainen ja hidas tai epämuodostunut. Silloin MSM auttaa palauttamaan kudosten joustavuutta ja solukkojen kykyä täyttyä verellä erektion aikaansaamiseksi. Tämä seikka helpottaa kudosten nesteiden kulkua, koska niiden seinämät muuttuvat paremmin läpäiseviksi. 

On olemassa muutamia muitakin tapoja, joilla MSM auttaa parantamaan seksuaalista suorituskykyä. Eräs on se, että MSM korjaa kuluneita tai heikentyneitä nivelsiteitä, jänteitä ja rustoja sekä muodostaa niveliin uusia terveitä ja joustavia soluja. Tämä seikka mahdollistaa peniksen laajentumisen sekä lisää kestävyyttä ja kuntoa. 

MSM on hyvin keskeinen ainesosa, jota tulisi käyttää kaikissa luonnollisissa, myös miehille tarkoitetuissa lisäravinteissa täydennyksenä.
Jos haluat kokeilla luonnollista miehille tarkoitettua lisäravinnetta, joka sisältää MSM:ää, tutustu sivustoon Male Extra.
Etsitkö sivustoa Male Extra?

Vapaa Postitus & Käsittely + Rahat Takaisin -Takuu

http://ezinearticles.com/?MSM-For-Natural-Male-Enhancement-and-Erectile-Dysfunction&id=5665883
Artikkeli Lähde: http://EzineArticles.com/5665883


RikkiMikon huomautukset:
- WebMD -sivustolla mainitaan monia tilanteita, joihin MSM:n katsotaan vaikuttavan positiivisesti, ja joiden ehkäisemisellä on myös mieskunnon kannalta positiivinen vaikutus: liikalihavuus, ärtynyt paksusuoli, divertikuloosi, korkea kolesteroli, korkea verenpaine, emfyseema eli keuhkolaajentuma, krooninen heikkous, autoimmuunisairaudet, suolistosyöpä, AIDS  jne. (MSM is also used for relief of allergies, chronic constipation, “sour stomach,” ulcers, a bowel disease called diverticulosis, premenstrual syndrome (PMS), mood elevation, obesity, poor circulation, high blood pressure, and high cholesterol. It is also used for type 2 diabetes, liver problems, Alzheimer’s disease, lung disorders including emphysema and pneumonia, chronic fatigue syndrome, autoimmune disorders (systemic lupus erythematous), HIV infection and AIDS, and cancer (breast cancer and colon cancer).
- Mieliala on todella tärkeä mieskunnon kannalta. MSM on todettu tutkimusten mukaan vaikuttavan myös mielialaan. Murheet hukutetaan usein alkoholiin, jolloin "hommasta ei tahdo tulla mitään!" 
Pharmaceutical Encyclopedia

Regenerative Nutrion kertoo asiasta seuraavaa: MSM helps the body deal with both physical and psychological stress. This is especially appropriate with psychosomatic disorders, e.g. digestive disturbance that is nerve or stress related. Persons taking MSM report increased alertness, concentration, more level moods and sometimes a relief of depression and anxiety, often within hours - an excellent natural supplement for anxiety. 
"MSM auttaa kehoa käsittelemään sekä fyysistä että psyykkistä kuormitusta. Tämä on erityisen tarkoituksenmukaisia psykosomaattisten häiriöiden yhteydessä, kuten sellaisissa  ruoansulatuskanavan häiriössä, jotka ovat hermoperäisiä tai stressin aiheuttamia. Henkilöillä, jotka ottavat MSM:ää, raportoidaan lisääntynyttä valppautta, keskittyminen on parantunut, mieliala on kohentunut  ja joskus on tullut helpotusta masennukseen ja ahdistuneisuuteen, usein muutamassa tunnissa - erinomainen luonnollinen lisätuki ahdistukseen".