lauantaina, tammikuuta 26, 2013

"Ruskehtavaa MSM:ää"

-->
Muuan asiakkaani kertoi, että jossain päin Pohjanmaalla on myynnissä erittäin edullista MSM- jauhetta. Hinta oli kuulemma todella houkutteleva verrattuna kilpailijoiden hintoihin.
Samainen asiakas kertoi myös, että jauhe oli hiukan ruskeaan vivahtava. Mitähän se mahtaakaan kertoa tuotteesta?
Ensinnäkin hinta kertoo sen, että tuote on kenties valmistettu "mutkat suoriksi- menetelmällä". Toiseksi sen, että väristä päätellen jauheen joukkoon on tainnut jäädä tai joutua siihen kuulumattomia aineita. Mitä aineita? Lyijyä, kadmiumia, elohopeaa - esimerkiksi, tai mikrobeja, siis epäpuhtauksia, jotka pilaavat tuotteen, tekevät siitä suorastaan hengenvaarallista. Oikea tapa valmistaa MSM on tislaus, jolla menetelmällä Bergstrom Nutrition valmistaa OptiMSM:n.

Jos miettii mitä kaikkea voi liittyä halpojen, siis halvoilla menetelmillä valmistettujen tuotteiden
käyttöön, voi havaita, että hyöty, jonka näennäisesti saa "edullisesta" MSM:stä, kostautuu ennemmin tai myöhemmin esiin tulevina sairauksina.
Tässä muutamia sairauksia, joiden katsotaan asiantuntijoiden mukaan aiheutuvan raskasmetallien kertymisestä kehoon: (Linkki) Alzheimerin tauti, Parkinsonismi, autoimmuunisairaudet, krooninen väsymys, ruoka-aineallergiat, päänsäryt, erilaiset ruuansulatuselimistön häiriötilat, kivuliaat kuukautiset. Tunnettuja autoimmuunisairauksia ovat muun muassa nuoruusiän diabetes, keliakia, nivelreuma, psoriasis, pernisiöösi anemia, autoimmuunihepatiitti, punahukka ja MS-tauti.

MSM:stä on sanottu, että se usein käynnistää kehossa detoksifikaatioprosessin, toisin sanoen myrkyt alkavat lähteä poistumaan kehosta luonnollista tietä. Ylimääräisen MSM:n kehomme käyttää valmistaakseen eräitä myrkkyjen konjugoimiseen eli sitomiseen tarvittavia pieniä polaarisia yhdisteitä. Maksassa muuntamisen suorittavat kaksi toisiinsa kytkeytynyttä prosessia, joita kutsutaan Faasi I:ksi ja Faasi II:ksi. Faasi I muuttaa myrkkyjen kemiallista rakennetta hapettamalla, pelkistämällä, sulfoksidaatiolla ja hydrolyysillä, käyttäen sytokromi
P-450-oksidaasi entsyymejä. Kehoon tulleet kemikaalit aktivoivat erilaisia P-450 entsyymejä rakenteesta riippuen

Faasi II liittää eli konjugoi toksiiniin pieneen polaariseen yhdisteeseen. Tämä muuttaa rasvaliukoisen yhdisteen vesiliukoiseksi, jolloin se on helppo eliminoida ja erittää pois kehosta. Maksa käyttää rikkiä sisältäviä aminohappoja, kuten kysteiiniä, glutationia, sulfaattia, sekä lisäksi glysiiniä, asetaattia, ja glukuroniinihappoa apuaineina konjugoinnissa.

Voimme vaikuttaa oman kehomme puhdistautumiseen ja siten myös monien sairauksiemme torjuntaan nauttimalla puhtaita ravintoaineita, välttämällä sellaisten lääke-, ravinto- ja nautintoaineiden käyttöä, jotka tuottavat aineenvaihduntaprosessissa kehoomme myrkkyjä ja harrastamalla terveellistä liikuntaa puhtaassa ilmanalassa hapen saannin turvaamiseksi.

RikkiMikko toivottaa hyvää alkavaa kesää!

perjantaina, tammikuuta 25, 2013

Krilli - Etelämeren aarre

RikkiMikko on suomentanut ja toimittanut tämän artikkelin.

Huomaa linkit (värilliset ja alleviivatut sanat tai lauseet), joiden kautta saat lisätietoa kustakin asiasta!


Tutkijat ovat tunnistaneet toisaalta omega-3 rasvahapon kudoksissa olevan pitoisuuden, sekä toisaalta veren ja punaisten verisolujen ja samalla yleisen terveyden välisen yhteyden sydän-verisuonijärjestelmässä.  Omega-3 tarjoaa tunnustettuja, myönteisiä vaikutuksia edistettäessä sydämen ja verisuonten terveyttä, ja siten ajatus ravinnossa olevan suuremman omega-3:n osuuden merkityksestä saa näin tukea.

Asiaa tukeva, mutta ei aivan ratkaiseva tutkimus osoittaa, että EPA ja DHA omega-3 rasvahappojen käyttö voi vähentää sepelvaltimotaudin riskiä. Yksi kapseli Superba Krilliöljyä sisältää 500 mg puhdasta Etelämantereen krilliöljyä, joka tuottaa 90 mg EPA ja DHA omega-3-rasvahappoja.


Mekanismit, joiden kautta omega-3-fosfolipidit edistävät sydämen terveyttä 


Tutkijat ovat ehdottaneet useita erilaisia ​​mekanismeja, joilla omega-3-fosfolipidit edistävät sydämen terveyttä. Solutasolla, omega-3-fosfolipidit ovat osa solukalvoja, muuttavat kalvon ominaisuuksia, ja edistävät tervehdyttävästi tulehdusvastetta, sisältyvät prosessiin osallistuvien entsyymien moduloinnissa solujen signaalireitityksessä, ja muuttamassa geenin ilmentymistä.

Omega-3 säätelee sydänperäisiä riskitekijöitä


Omega-3 auttaa parantamaan sydämen terveyttä eri tavoin. Omega-3:n on havaittu tukevan verenpaineen ja kolesterolitasojen säätelyä normaalille alueelle. Se näyttää edistävän säännöllistä sydämen rytmiä. Omega-3: n tuki normaalissa veren hyytymisprosessissa voi ylläpitää tervettä veren hyytymistä. Omega-3:n myös uskotaan auttavan pitämään verisuonet puhtaina ja joustavina. Vaikuttamalla eri tavoin sydämen terveyteen, omega-3 auttaa pitämään sekä sydämen ja valtimot terveinä.Superba Krilli öljy tarjoaa sydäntä suojaavia omega-3:n fosfolipidejä

Superba Krilliöljy tarjoaa omega-3:n fosfolipidien muodossa, pääasiassa fosfatidyylikoliinina. Omega-3:n saatavuus lisääntyy, kun se toimitetaan fosfolipidien muodossa verrattuna siihen, että se toimitetaan muiden lähteiden kautta, koska omega-3:n fosfolipidien imeytyminen ohutsuolessa on tehokkaampi kuin omega-3:n triglyseridien, (jossa muodossa omega-3 esiintyy tavallisessa kalaöljyssä). Imeytymisen jälkeen fosfatidyylikoliini liittyy osaksi solukalvoja ja osallistuu kehon elinten ja kudosten rasvahappojen kuljetukseen veressä ja läpi solukalvojen. Lysofosfatidyylikoliinin uskotaan vaikuttavan rasvahappojen jakeluun, koska sillä on rooli lipoproteiinikokoonpanoissa, jotka toimivat ajoneuvoina, jotka kuljettavat rasvahapot veren seerumin välityksellä. Tietyissä eläinmalleissa fosfatidyylikoliinin ruokavaliosta poistamisen jälkeen, vähentyi rasvahapon kuljetus kudoksiin merkittävästi, johon on havaittu liittyvän rasvan kertymistä maksassa. Seurauksena omega-3:n saatavuus paranee, kun toimitetaan fosfolipidejä ihmisille. On ehdotettu, että superba Krilli Oil on ylivoimainen omega-3 edistämään sydämen terveyttä.


Omega-3 -indeksi heijastaa yksilön omega-3 lisäravinteiden vaikutusta

Sydämen hyvinvoinnin tukemisessa suositellaan suurempaa ravinnosta saatavan omega-3:n määrää sen roolin merkityksen vuoksi.
Omega-3 -indeksi, diagnoosityökalu, voi antaa palautetta yksilön omega-3:n lisäravintoannostuksessa. Kirjaamalla omega-3:n pitoisuusprosentti punasoluissa, omega-3 -indeksi on hyödyllinen viite henkilön pitkän aikavälin omega-3:n nauttimisesta. Koska Omega-3 -indeksi heijastaa omega-3:n pitoisuutta solukalvoissa, indeksin ehdotetaan korreloivan sekä sydämen että kehon omega-3:n aseman kanssa, mikä tarjoaa hyödyllisiä vaikutuksia sydämelle ja verisuonille. Toisin sanoen, parantamalla EPA:n ja DHA:n suhdetta muihin rasvahappoihin solun kalvossa, saadaan vahva merkki sydämen terveyshyödyistä.


VIDEOITA:

http://www.superbakrill.com/movies.cfm?id=58 
Kala Health Internationalin astaksantiinia sisältävät Superba Krilliöljykapselit edullisesti täältä 
Katso myös www.finnmsm.fi