torstaina, helmikuuta 04, 2010

FinnMSM:n FanClub

Suuri ja kunnioittava kiitos kaikille FinnMSM:n asiakkaille, sekä uusille että vasta aloittaville! Samalla RikkiMikko haluaa lausua pahoittelunsa siitä, että tilaukset eivät viime aikoina ole tulleet perille samaa täsmällistä aikataulua noudattaen kuin aikaisemmin. Lupaamme, että viime viikkojen aikana syntyneen suman purkautumisen jälkeen ja organisaation korjausliikkeiden jälkeen tilanne palaa normaaliksi; tavara alkaa kulkea entiseen joustavaan tapaan, aikatauluja noudattaen.

Kerron tähän taustaa sille, miksi tilausten toimitukset ovat viime aikoina myöhästelleet: jostain syystä tilausten määrä on ylittänyt rohkeimmatkin etukäteisarviot ja meidän yrityksemme kapasiteetti ei ole kyennyt vastaamaan lisääntyneeseen kysyntään. Olemme toisaalta onnellisia siitä, että yritykseemme ja sen tuotteisiin on luotettu, mutta todella pahoillamme taas siitä, että emme ole pystyneet vastaamaan haasteeseen; asiakkaat ovat joutuneet odottelemaan liian kauan tilaamiensa tuotteiden perille tuloa.

Osaltaan suureen kysynnän kasvuun on varmasti vaikuttanut sekin, että Facebookiin on oululaisten henkilöiden toimesta perustettu fanclub
(http://www.facebook.com/pages/FinnMSM/262764998547).

RikkiMikko kannustaa liittymään tähän FanClubiin, sillä jäsenille ollaan suunnittelemassa joitakin etuja, jotka ovat vain FanClubin jäsenten ulottuvilla!

Terveisin RikkiMikko