keskiviikkona, elokuuta 19, 2009

Vaihtoehtoisen lääketiteen sanakirja

Natural Newsin päätoimittaja "terveyspoliisi", "Health Ranger" Mike Adams toi tänään julkisuuteen yli kaksi vuotta kovaa työtä vaatineen Online- tietosanakirjan nimeltään NaturalPedia

Tämä teos on saanut heti valtaisan suosion, ja vaikka se on englanninkielinen, siitä lienee myös tämän blogin lukijoille erittäin paljon työtyä.

NaturaPedian esille tuonnin yhteydessä julkaistiin myös jälleen muutamia tärkeitä artikkeleita, tieteellisten tutkimusten referaatteja mm. eturauhasen hoidosta vihreän teen avulla, torjunta-aineiden yhteydestä lasten syöpiin, ja vielä eräs erittäin mielenkiintoinen juttu yrttien kuninkaasta, cayenne pippurista:

Cayenne Pepper is the King of Herbs

RikkiMikko toivottaa antoisia lukuhetkiä NaturaPedian parissa!
Tänään aamulla tai oikeastaan eilen, koska kirjoitan tätä tiistai-illan ja keskiviikkoaamuyön tunteina, niin siis tiistaina 18.08.2009 varhain aamulla RikkiMikon sähkäpostiin tipahti viesti Natural Health Newsiltä, jossa kysyttiin aikamoisen tärkeä kysymys: Miksi rokotetaan lapsia rokotteella, jota ei ole testattu lapsilla?

No, vastaus tuli tiistaipäivän mittaan: Suomessa aloitetaan ranskalaisfirman valmistaman sikainfluenssarokotteen testaus lapsilla! Testi liittyy
ranskalaisille (ei suomalaisille, ainakaan tässä vaiheessa) tarkoitetun rokotteen testaamiseen, jotta tuote saataisiin myyntiin mahdollisimman pian. Ranskassa!

Koska RikkiMikko ei tunne kaikkia lääketeollisuuden kiemuroita, on vaikea ottaa kantaa moiseen testaukseen. Ehkä on paikallaan ensin tutkia ja vasta sitten... No niin, tarkastellaan asiaa sitten myöhemmin, kun on saatu validia tietoa. Sitähän tutkimus hakee! Mutta kannattaa palata tuohon vuotoon, siis tietoon.

"Brittiläisiltä terveysviranomaisilta vuotanut muistio paljastaa, että sikainfluenssarokote saattaa liittyä tappaviin neurologisiin häiriöihin. niinpä herää kysymys, miksi viranomaiset ympäri maailman vaativat lasten rokottamista sikainfluenssaa vastaan, vaikka rokotetta ei ole testattu lapsilla?"


Kirjoituksen laatija on professori Elizabeth Miller, joka on Health Protection Agency's Immunization Department:in päällikkö. Kirjoituksessa varoitetaan neurologeja, että vuoden 1976 influenssarokotteen vaikutukset olivat yhteydessä tuhoisaan neurologiseen sairauteen nimeltään Guillain-Barre Syndrome
(GBS). "Odotettavissa olevaan sikainfluenssapandemian torjuntaan tarkoitetun rokotteen osoitettiin olevan yhteydessä Guillain-Barre oireyhtymään (GBS), ja niin se vedettiin pois markkinoilta," kertoo heinäkuun 29:n uutiskirje.

"Ensin Daily Mail kertoi sunnuntaina saaneensa käsiimsä terveysviranomaisten lähettämiä varoituskirjeitä, joissa neurologeja kehoitetaan varautumaan aivohäiriöpotilaiden määrän kasvuun heti, kun laajat rokotukset alkavat. Tieto oli lähetetty noin 600 neurologille, mikä lehden mukaan kertoo viranomaisten vakavasta huolesta", kirjoitettiin Iltalehden keskiviikon numerossa.

Guillain-Barre oireyhtymä saattaa aiheuttaa halvauksen ja kuoleman. Erään naisen tapauksessa, (joka kerrottiin DailyMail- artikkelissa -- Hilary Wilkinson -- ) tämä nainen, Guillain-Barre oireyhtymän uhri joutui tiputukseen ja hengityskoneeseen. Häneltä kului kolme kuukautta sairaalassa oppiakseen jällen kävelemään ja puhumaan. "En halua sitä kohtaloa kenellekään... Minua pelottaa saada sikainfluenssarokote, jos tämä saattaisi tapahtua minulle jälleen -- se on pelottava sairaus, ja olen sitä mieltä, että lisätutkimus rokotteen vaikutuksista olisi paikallaan".

Lue lisää asiasta tilaamalla RikkiMikolta loppuosa artikkelista! Kerron mielelläni myös puhelimessa: Soita ilmaiseksi