perjantaina, tammikuuta 20, 2012

Punajuuri, betalaiinien lähde

Kymmenen helpointa viljelykasvia?

Eräs nykypäivän vihreissä super-ruoka-ainessa tavattava ainesosa on punainen punajuurijauhe, joka on valmistettu kuivatuista punajuurista ja hienonnettu jauheeksi. Vaikka punajuuren hyödyistä ei useinkaan huudella julkisuudessa, siinä ja juurikasmehussa on valtava määrä kasviperäisiä parantavia ravinteita.

Punajuurikas sisältää monipuolisesti kivennäisaineita: paljon kaliumia, kalsiumia, magnesiumia, natriumia, kuparia, rautaa ja sinkkiä. Punajuuresta löytyy runsaasti A-, E-, C- ja B-ryhmän vitamiineja, erityisesti folaattia, jonka saanti suomalaisessa ruokavaliossa on vähäistä. Folaatti vaikuttaa punasolujen uusiutumiseen ja aineenvaihduntaan sekä verisuonten ahtautumiseen. 

Punajuurikas saa värinsä antioksidantteihin kuuluvista betalaiineista. Betalaiinien terveysvaikutuksia ei vielä täysin tunneta, mutta niillä saattaa olla merkitystä hapettumiseen liittyvien sairauksien estossa. Kliinisesti on todistettu punajuurella olevan rottien maksan toimintaa tukeva vaikutus. Viimeaikaiset kliiniset tutkimukset osoittavat, että punajuuri ja juurikasmehu ovat hyödyllisiä monien eri sairauksien parantamisessa.
Betalains are a class of red and yellow indole-derived pigments found in plants of the Caryophyllales, where they replace anthocyanin pigments. Betalains also occur in some higher order fungi.[1] They are most often noticeable in the petals of flowers, but may color the fruits, leaves, stems, and roots of plants that contain them. They include pigments such as those found in beets.

tiistaina, tammikuuta 17, 2012

Voiteita ja tabletteja

                  
GLUKOSAMIINI + MSM + CMO LIHAS- JA NIVELVOIDE


Setyylimyristoleaatti eli CMO on nivelpintoja voiteleva rasvahappo, jolla on myös anti-inflammatorinen vaikutus
Aineosat:
Setyylimyristoleaatti, Metyylisufonyylimetaani, Glukosamiini HCl, Piparminttuöljy, Mentoli, Boswelliauute, Harpago-juuriuute,  Kurkumauute,  Helokkiöljy.
Lisäksi deionisoitu vesi, Glyserolistearaatti, PEG-100 Stearaatti, Setyylialkoholi, Mehiläisvaha, Oliiviöljy,
MITÄ ON GLUKOSAMIINI + LIHAS- JA NIVELVOIDE
Se on helposti imeytyvä voide, joka sisältää nivelten ja lihasten hyvinvointia tukevia aineosia. Voide on tarkoitettu sekä vanheneville ihmisille että eri urheilulajeja aktiivisesti harrastaville. Käyttäjät ovat kertoneet välittömästä, merkittävästä ja pitkään kestävästä vaikutuksesta. Voidetta voidaan käyttää hierontavoiteena sellaisenaan tai yhdessä MSM geelin kanssa. Erilaisten edullisesti vaikuttavien öljyjen ja yrttiuutteiden lisäyksellä on saatu aikaan nopea imeytyminen ihon läpi, ja helpottava, viilentävä vaikutus, joka kestää useita tunteja.

Cetyl Myristoleate glukosamiini + MSM lihas- nivelvoiteen hyödyt:

•    Antaa nopean ja pitkään kestävän vaikutuksen niveliin ja lihaksiin.
•    Lisää nivelten notkeutta

KALA HEALTH GLUKOSAMIINI + LIHAS- JA NIVELVOIDE 
On nyt saatavana 60 gramman (2 oz.) purkeissa
Suositeltava käyttö:
Aikuisille: Hiero iholle huolellisesti kolme – viisi kertaa päivässä. Käytä joko pelkkää voidetta (katso kuva) tai yhdessä MSM geelin kanssa.
VAROITUS: Tuote on tarkoitettu ainoastaan ulkoiseen käyttöön. Pakkaus on säilytettävä lasten ulottumattomissa. Vältä aineen joutumista sukuelinten, silmien, suun, ihottuma-alueiden avointen haavojen ja hiertymien alueelle.
Älä käytä, jos olet: raskaana, imetät tai jos sinulla on korkea verenpaine. Mikäli voidetta joutuu silmiin, huuhtele perusteellisesti 10 minuutin ajan puhtaalla vedellä.

GLUKOSAMIINI + KONDROITIINI + OptiMSM tabletit

optimsm_glukosamiini_konroitiini_complex_-tabl._120_tabl.jpg&width=140&height=250&id=136665&hash=a2d4d222849a1ecf37817a05a62f6a83
GLUKOSAMIINI+ KONDROITIINI + OptiMSM tabletit
          

Neljä tablettia sisältää: MSM (OptiMSM®) ………………………………….1600  mg
Glukosamiini HCl (Regenasure®)…………………………………………………..1000 mg
KOndroitiinisulfaatti (ChondroPure®)…………………………………………….900 mg
C-vitamiini (Ester-C®)…………………………………………………………………….240 mg
Mangaani (glukonaatti)…………………………………………………………………….5 mg
Molybdeeni*…………………………………………………………………………………..320 µg
*Ammoniumheptamolybdaatti
Aineosat:
MSM, glukosamiini, kondroitiini, C-vitamiini, homogenointiaineet (mikrokiteinen selluloosa, karboksimetyyliselluloosa), paakkuuntumisen estoaineet (steariinihappo, silikonidioksidi, magnesium stearaatti), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, carnaubavaha), mineraaleja.


Toistaiseksi on myynnissä vielä glukosamiini + kondroitiini + MSM tabletteja. Tuote on  pakattu 120 tabletin  purkkeihin, ja annosteluksi suositellaan 4 – 6 tablettia vuorokaudessa. Pakkauksen hinta on 29,90 € (+ 5,00 € postituskuluja lähetyksen koosta riippumatta).

Postituskulut eivät siis nouse, vaikka tilaisit useammankin pakkauksen samaa tai jotain muuta FinnMSM Oy:n tuotetta. Näin ollen kannattaa tilata vaikka yhdessä ystävän tai naapurin kanssa, jolloin myös kanta-asiakasetu tulee mukaan, kun tilauksen arvo ilman postituskuluja ylittää 80,00 €. Muista rekisteröityä, niin saat kaikki edut hyväksesi ─ myös ne, jotka hankit ystäväsi tilauksen myötä.


Maahantuonti ja jälleenmyynti:

FinnMSM Oy, Visalantie 3 A 7, 40270 PALOKKA

www.finnmsm.fi Puh.: +358 400 948 531