perjantaina, syyskuuta 07, 2012

Tuotteita lemmikkieläimilleEnnakkotietoa tuotteesta, joka tulee Suomen markkinoille syyskuussa 2012

Arthrix®  for Dogs
FinnMSM Oy on päättänyt lisätä tuotevalikoimaansa mielenkiintoisen uuden tuotteen! Tämä koirille ja kissoille tarkoitettu tuote saattaa pelastaa lemmikkisi vanhenemisen aiheuttamien nivelvaivojen aiheuttamilta kärsimyksiltä. Sen sisältämät lääkelaatua edustavat, tehokkaat ja puhtaat aineosat ovat tuttuja ihmisillekin lohtua ja lievitystä tuovia ravintoaineita, joita ikääntyvä lemmikki ei enää pysty riittävästi saamaan tavallisesta ravinnosta.
ARTHRIX-Plus on purutabletti ja siinä on vahva, lemmikkiä miellyttävä maku!

  OptiMSM® on puhtain (99,9%) saatavilla oleva MSM:n muoto, jonka tuottaa Bergström Nutrition Yhdysvalloissa, ja se on puhdistettu useita kertoja tislaamalla. MSM on luonnollisin ja biologisesti kaikkein aktiivisin DMSO:n metaboliitti. MSM on sisältää metyyliryhmiä ja rikkiä.

•  Regenasure
® glukosamiini on yhdysvaltalaisen Cargillin valmistama erittäin tiiviissä muodossa oleva glukosamiinin muoto, joka on tuotettu kasvisperäisestä lähteestä. Regenasure®  glukosamiini on peräisin viljasta, jonka valmistuksessa on käytetty ainutlaatuista käymisprosessia. Se on> 98% puhdasta, eikä sen nauttiminen aiheuta allergisten reaktioiden riskiä! HCl-muodossa oleva aine sisältää 83% puhdasta glukosamiinia (sulfaattimuodossa oleva glukosamiini sisältää vain vain 59%!) ja se on on kaikkein tiivistetyimmässä muodossa oleva glukosamiini.

  CM Complex on yksinoikeudella valmistettu ja patentoitu seos pitkäketjuisia setyylirasvahappojen estereitä, jotka ovat peräisin naudan taliöljystä. CM Complex sisältää 20% setyylimyristoleaattia ja useita muita rasvahappoestereitä, kuten setyylipalmitaattia, setyylilauraattia, setyylipalmitaattia ja setyylioleataattia eli setyyliesterivahaa). Nämä luonnolliset ainesosat stimuloivat voitelua nivelissä.

  ChondroPure®  on farmaseuttista laatua oleva kondroitiinisulfaatti, joka on tuotettu Yhdysvalloissa käyttäen raaka-aineena naudan henkitorvesta saatua solukkoa.
ChondroPure® kondroitiinisulfaatin pitoisuus on taattu puhtaudeltaan > 90 % (entsymaattisen HPLC mukaan), ja pienimolekyylinen koko takaa optimaalisen saannin elimistöön (90% molekyyleistä on <10,000 daltonia).

  Ester-C
® on patentoitu, pH-neutraali C-vitamiinin muoto, joka sisältää treonihappoa, joka on askorbiinihapon luonnollinen metaboliitti. Tutkimus osoittaa, että Ester-C® imeytyy verenkiertoon "tavalliseen" C-vitamiiniin (askorbiinihappo) verrattuna kaksi kertaa nopeammin, tuottaa kaksi kertaa niin korkean seerumin askorbaattitason ja vaikuttaa edelleen kehossa kaksi kertaa kauemmin (Tämä havainnollistaa sen, että Ester-C® on paljon tehokkaampaa kuin "tavallinen" C-vitamiini. Ester-C®
:n on osoitettu tukevan merkittävästi nivelten kuntoa.
  OmniMin®  on luonnollinen yli 70 kivennäis-ja hivenaineen tiiviste, jotka ovat peräisin Isosta Suolajärvestä(engl. Great Salt Lake) on Yhdysvaltojen Utahissa , Kaikki mineraalit ovat luonnollisessa, ionimuodossa, joka on tehokkain muoto kehossa. Mineraalit ja hivenaineet ovat tärkeitä kofaktoreita monissa entsyymiprosesseissa, ja siitä yleensä tulee puute ennen muita ravinnon ainesosia. OmniMin® natriumpitoisuus on alhainen, ja se tukee yleistä terveyttä, immuunijärjestelmän toimintaa ja suorituskykyä.
 
ARTHRIX-Plus on purutabletti ja siinä on vahva miellyttävä maku!
Mitä se vaikuttaa? Koirille tarkoitettu ARTHRIX Plus sisältää voimakkaita ravinteita korkeina pitoisuuksina, joiden tiedetään tukevan nivelten liikkuvuutta ja suojaavan ikääntymiseen liittyviltä yleisiltä vaivoilta. Se on pitkällä aikavälillä ihanteellinen ravintolisä nivelten huollon kannalta. Koirille tarkoitetun ARTHRIX Plussan ravinteet parantavat nivelten liikkuvuutta ja antavat lemmikillesi entistä paremman mahdollisuuden hyödyntää omaa parantavaa järjestelmäänsä. ARTHRIX Plus lisää lemmikkisi elinvoimaa!

KUKA HYÖTYY KOIRILLE TARKOITETUSTA  ARTHRIX PLUSSASTA?
Vaikka meidän tavallisen vahvuinen Koirille tarkoitettu ARTHRIX on ihanteellinen täydennys pitkällä aikavälillä minkä ikäisille koirille tai kissoille tahansa, Koirille tarkoitetun ARTHRIX Plussan ravinteet on nimenomaisesti suunniteltu eläinlääkinnälliseksi tuotteeksi tukemaan vanhojen koirien nivelten kuntoutumista

KUINKA TURVALLINEN SE ON? 
 Koirille tarkoitetun ARTHRIX Plussan ainesosat ovat lääke laatu ja ne on kehitetty viimeisimpiin tieteellisiin oivalluksiin perustuen. Mitään kielteisiä vaikutuksia ei ole koskaan liittynyt Koirille tarkoitetun ARTHRIX Plussan ravinteiden käyttöön.  Se ei ole lääke, vaan terveysvaikutteinen ravintolisä.

PITÄISIKÖ MINUN KÄYTTÄÄ ARTHRIX-PLUSSAA ARTHRIXIN SIJAAN?
Tämän päätöksen pitäisi perustua pitkälti koiran kuntoon ja omaan tilanteeseesi.  Ota huomioon, että useimmissa markkinoilla kaupan olevissa ravintolisätuotteissa on yhdistettynä vain muutamia ainesosia. Verratkaapa tätä: Koirille tarkoitetussa ARTHRIX-Plussassa on kuusi ainesosaa suurina pitoisuuksina, jotka kaikki toimivat yhdessä oman lemmikin tilanteen parantamiseksi! Tulet huomaamaan, että Koirille tarkoitettua vahvaa ARTHRIX-Plussaa antamalla näet ravinteiden kaikki erilaisten ainesosien ominaisuudet ja hyödyt nopeammin kuin tarjoamalla pelkkää ARTHRIXia. 

http://www.kalahealthinternational.com/arthrix_plus_en.htm
Tämä on ennakkotieto tuotteesta, joka tulee Suomen markkinoille syyskuussa 2012
http://www.finnmsm.fi

maanantaina, syyskuuta 03, 2012

Glucosamine + MSM Muscle & Joint Cream with Cetyl Myristoleate. A KALA Health productKALA means "health" in Hindi, "well" in Greek,
and "the eternal circle of life" in Sanskrit
KALA on hindinkielen sana, joka on suomeksi "terveys". Vedessä uivan otuksen kanssa sillä ei ole mitään tekemistä. No, onhan kala terveellistä ravintoa!
 
MSM Glukosamiinivoide, jossa mukana setyyli myristoleaatti
 
MSM (metyylisulfonyylimetaani): Luonnollinen orgaaninen rikkiyhdiste, jota on tutkittu paljon jo yli kolmekymmentä vuotta. Yhdessä glukosamiinin kanssa se on yksi laajimmin käytetyistä nivelten hyvinvointia tukevista ja kipua lievittävistä lisäravinteista.
Glukosamiini: Glukosamiini on yhdiste jota esiintyy luonnollisesti elimistössä. Glukosamiinia tarvitaan glykosaminoglykaanin tuottamiseen, molekyylin, jota tarvitaan ja ruston ja kehon muiden kudosten muodostamiseen ja korjaamiseen. Glukosamiinin tuotanto hidastuu iän myötä.
Paholaisen kynsi (Radix harpagophytum): tunnettu luonnollinen, tehokas kasviperäinen ainesosa, kun sitä käytetään paikallisesti lihasten ja nivelten hoitoon.
Boswellia Extract: Boswellia serrata puun uute. Monia ihmisiä Boswellia auttaa ylläpitämään nivelten terveyttä ja tukee niiden liikkuvuutta.
Kurkumauute: Kurkuma tulee Curcuma longa kasvin juuresta. Kurkumaa on pitkään käytetty tehokkaana kasviperäisenä lisäaineena sekä Kiinan että Intian lääketieteen järjestelmissä.
Helokkiöljy: sisältää omega-6-rasvahappoa, joka on öljyn aktiivinen ainesosa. Sitä on tutkittu monenlaisten häiriöiden yhteydessä, erityisesti sellaisissa, jotka syntyvät välttämättömien rasvahappojen aineenvaihduntatuotteina.
Muut eteeriset öljyt: Tässä valmisteessa käytettyjä eteerisiä öljyjä on hyödynnetty vuosisatojen ajan käsittelemään monenlaisia ihoon ja lihasten hyvinvointiin liittyviä ongelmia antamaan tuotteen koostumukseen sille ominaisen terapeuttisen tuoksun. Mentoli on sisällytetty linimentteihin ja voiteisiin lihasten ja luuston tueksi. Piparminttuöljyä käytetään sen viilentävän vaikutuksen vuoksi ihoa virkistämään. Se on aromaattinen öljy ja se voi tukea terveitä lihaksia ja niveliä.
Setyyli myristoleaatti on yleinen nimi yhdisteelle, cis-9-setyyli myristoleaatti, joka syntyy ihmisten ja tiettyjen eläinten elimistössä setyylialkoholin ja mysristoleiinihapon (Wikipedia: http://fi.wikipedia.org/wiki/Myristoleiinihappo)  yhdistelmänä. Käytön tarkoituksena on, että se voi estää inflammatoristen prostaglandiinien ja leukotrieenien tuotannon.  Setyyli myristoleaatti on luonnollinen keskipitkän ketjun rasvahappo, jota esiintyy tietyissä eläimissä, kuten lehmissä, valaissa, majavissa ja hiirissä. Ravintolisäksi se uutetaan erittäin hyvin puhdistetusta naudantalista ja valmistetaan sen jälkeen kapseleiksi ja tableteiksi. Setyyli myristoleaatti on saatavilla myös voiteina paikalliseen käyttöön.
Setyyli myristoleaatin löysi vuonna 1972 filosofian tohtori Harry W. Diehl, National Institutes of Healthin tutkija. Tuolloin tri Diehl oli vastuussa anti-inflammatoristen lääkkeiden testauksesta koe-eläimille. Jotta hän saattoi testata lääkkeitä, hänen oli ensin keinotekoisesti aiheutettava niveltulehdus eläimille ruiskuttamalla lämmöllä tapettu bakteeri nimeltään Freundin adjuvantti. Tri. Diehl oli havainnut, että albiinohiiret eivät saaneet niveltulehdusta bakteeri-injektion jälkeen. Lopulta hän pystyi määrittämään että setyyli myristoleaatti oli se luonnostaan esiintyvä tekijä hiirissä, joka oli tämän suojan takana. Kun setyyli myristoleaatti ruiskutettiin eri kantoja edustaviin rottiin, se tarjosi niillekin saman suojan niveltulehdusta vastaan. Onkin ehdotettu, että se toimii kehossa yhdistettynä "voiteluaineena" ja anti-inflammatorisena aineena.