maanantaina, joulukuuta 30, 2013

Onnellista Uuuta Vuotta 2014!RikkiMikko haluaa kiittää menneestä vuodesta kaikkia tämän blogin lukijoita sekä FinnMSM Oy:n asiakkaita ja toivottaa teille kaikille Onnellista Uutta Vuotta


Mennyt vuosi 2013 on ollut FinnMSM Oy:n kannalta kaikin puolin mielenkiintoinen ja monella tavalla iloa ja tyydytystä tuottava; maamme vaikeista ajoista huolimatta liikevaihtomme on ollut kasvussa, mikä kertoo siitä, että tuotteisiimme aivan ilmeisesti luotetaan ja että te, rakkaat asiakkaamme olette suhtautuneet myönteisesti siihen tapaan, jolla olemme pyrkineet teitä palvelemaan. 

Jatkossa pyrimme parantamaan toimintaamme entisestään, ja siinä onnistuaksemme toivomme rohkeata palautetta. Sekä risut, silloin kun aihetta on, että ruusut ovat tervetulleita. Palautteen saaminen kannustaa meitä parempaan suoritukseen, parempaan palveluun! Sen vuoksi harras toiveemme on: kertokaa meille, jos olette tyytymättömiä palveluumme.

Toivomme, että myymämme tuotteet auttaisivat mahdollisimman monia parempaan elämänlaatuun. Kertokaa muille kun olette tyytyväisiä! Käykää vierailemassa FaceBook sivullamme ja tykkäämässä!