lauantaina, marraskuuta 02, 2013

Päivän Terveysvinkki No 186/365 ̶ Sunnuntai 3.11.2013 ̶ Ruokavalio ja liikunta diabeteksen hoidossa. Today's Health Tip No. 186/365. Sunday 3/11/2013 ̶ Diet and exercise for Diabetes 
Voisiko joku läheisistäsi olla kiinnostunut tästä blogista? 

Monet vaihtoehtolääkärit mainostavat menestystään tyypin II diabeteksen parantamisessa elintapojen muutosten avulla, lähinnä ruokavalion ja liikunnan muutoksiin keskittymällä. Täydellinen tyypin 2 diabeteksen remissio on edelleen hyvin harvinaista, tutkijat sanoivat.

AIVOVERENKIERTOHÄIRIÖIDEN ENNALTAEHKÄISY, OIREIDEN TUNNISTAMINEN JA HOITOON HAKEUTUMINEN

"Ikään kuin pitkän aikavälin oletuksena on todella ollut, että jos sinulla on diabetes, ei siitä ole paluuta, eikä sinulla ole mitään mahdollisuutta parantumiseen," sanoi Centers for Disease Control and Prevention -tutkimuslaitoksen tutkija Edward Gregg. Hän on tämän raportin johtava kirjoittaja.
Jos diabetes on huolena, tilanteen parantamiseen kannattaa tutkia myös joitakin ei-lääkkeellisiä lähestymistapoja. Esimerkiksi kannattaa suosia vähähiilihydraattista, runsasravinteista ruokavaliota, ja lisätä liikkumista, jotta voisit parantaa terveyttäsi.
Tutkijat lisäsivät, että uusi tutkimus antaa ihmisille sairauden kanssa toivoa, että elintapojen muutosten avulla he voisivat lopulta päästä eroon lääkityksestä ja todennäköisesti alentaa riskiä sairastua diabetekseen liittyviä komplikaatioihin muutoksiin keskittymällä.


Mikäli haluat nähdä samanlaisia vinkkejä kuin tämä, pysy kanavalla, sillä tarkoitukseni on tuottaa vuoden jokaiselle päivälle uusi vinkki.
Lisa Bestin kirjoitukset ovat innoittaneet minua kirjoittamaan näitä Health Tip of the Day -artikkeleita.


                             ******************************************


 Today's Health Tip No. 186/365. Sunday 3/11/2013 ̶  Diet and exercise for Diabetes


Could someone of friends and family to be interested in this blog?

Many alternative doctors advertise their success curing Type II diabetes through lifestyle changes, primarily diet and exercise.  Complete remission of type 2 diabetes is still very rare, researchers said. But they added that the newhttp://images.intellitxt.com/ast/adTypes/icon1.png study can give people with the disease hope that through lifestyle changes, they could end up getting off medication and likely lowering their risk of diabetes-related complications.
"Kind of a long-term assumption really is that once you have diabetes there's no turning back on it, and there's no remission or cure," said Edward Gregg, the lead author on the report from the Centers for Disease Control and Prevention.

Edward Gregg, Ph.D.


If diabetes is a concern, research some of the non-drug approaches to healing including low-carb, nutrient dense diets and added movement to maximize health.

 If you want to see the same tips as this, stay tuned, as my intention is to produce a new tip every day.  
Writings of Lisa Best have inspired me to write these Health Tip of the Day articles.