lauantaina, maaliskuuta 08, 2014

SmartPost ja FinnMSM Oy:n lähetykset
FinnMSM Oy toimittaa tilaukset mahdollisimman nopeasti asiakkaalle hänen ilmoittamaansa osoitteeseen. Perimme käsittely- ja toimitusmaksua 5,00 /lähetys riippumatta lähetyksen koosta. Kannattaa siis tilata yhdellä kertaa useampi tuote, jotta postimaksun osuus tuotetta kohti jäisi mahdollisimman pieneksi. Yhdessä naapurin tai sukulaisen kanssa tehty tilaus tuottaa nopeasti säästöä. Rekisteröidylle asiakkaalle (kanta-asiakas) tulee vielä lisäsäästöä, jos tilauksen arvo ilman postikuluja ylittää 80,00 !
FinnMSM Oy:llä on käytössään Itellan normaalien palvelujen lisäksi Itellan  SmartPost. Se on joustava tapa toimittaa asiakkaiden verkkokaupastamme tilaamat tuotteet noutopisteeseen, josta asiakkaan on helppo noutaa ne oman aikataulunsa mukaisesti. Pakettiautomaatit ja noutopisteet ovat vaihtoehtoinen palvelu täyden palvelun postien rinnalla.  Lähes 80 % posteissa asioinneista on nykyisin lähetysten noutamista ja yhä useampi verkkokaupan asiakas haluaa valinnanvaraa siihen, mistä pakettinsa noutaa.

OptiMSM-jauhepakkaukset lähetetään normaalisti kirjepostina, mikäli määrä on enintään 800 g (150 g, 400 g ja 800 g). Postinkantaja tuo lähetyksen perille kotiin.
Jos määrä ylittää tuon 800 g, lähetämme tilauksen joko maksikirjeenä tai pakettina. Postinkantaja tuo maksikirjeet kotiin, mutta mikäli paikalla ei ole kukaan vastaanottamassa lähetystä, se on noudettava lähimmästä Postin toimipaikasta.
Maksikirjeenä toimitamme myös tilaukset, jotka sisältävät tablettipurkkeja, jotka eivät mahdu postiluukusta (OptiMSM tabletit, Ester-C, Krilliöljy, Q10 jne). Näissä tapauksissa on suositeltavaa valita toimitustavaksi SmartPost, jolloin asiakas voi siis noutaa lähetyksen valitsemastaan noutopisteestä haluamanaan ajankohtana. 
Eri puolille Suomea avataan vuoden 2013 aikana yhteensä 235 uutta Postin pakettiautomaattia ja R-kioskien yhteydessä toimivaa noutopistettä. Uusien palvelupisteiden avaaminen on osa Itella Postin tavoitetta 1500 palvelupisteen verkostosta vuoteen 2016 mennessä. Nyt palvelupisteitä on yhteensä noin 1100 ja tämän vuoden loppuun mennessä runsaat 1300. Uusien palvelupisteiden sijainnit tarkentuvat vaiheittain ja niistä kerrotaan lähempänä avaamisajankohtaa.

tiistaina, maaliskuuta 04, 2014

OptiMSM-geeli jälleen myynnissä FinnMSM Oy:n verkkokaupassa!
OptiMSM Geeli 200 ml (pumppupullo). Hinta 14,50 € / pullo + postituskulut 5,00 €. Tilatessasi samalla kertaa muita tuotteita, postimaksu ei muutu.
                                                  
OptiMSM geeli
FinnMSM Oy:n verkkokaupassa on jälleen saatavana OptiMSM geeliä, joka on lääketieteen tohtori Stanley Jacobsin yli kymmenen vuotta sitten kehittämä valmiste. Se hyödyntää OptiMSM:ää paikallisesti käytettynä kivun hallintaan. Geeli on samalla myös ihon ja hiusten hoitoon tarkoitettu MSM- tuote. Tri Jacobs on vuosien mittaan tuottanut suurta apua tuhansille potilailleen juuri tämän OptiMSM geelin avulla.

OptiMSM geeli on täysin hajuton (=tuoksuton), miellyttävän nopeasti ihon läpi imeytyvä väritön voide, jota voivat käyttää myös ne todella harvat henkilöt, joille MSM jauheena tai tabletteina ei jostain syystä sovi. Mainittakoon esimerkkeinä vaikka raskaana olevat tai imettävät äidit, sekä verenohennuslääkkeitä käyttävät henkilöt. On hyvä muistaa, että ennen geelin sivelemistä iho on pestävä huolellisesti, jotta ihon pinnassa olevat epäpuhtaudet eivät tunkeutuisi MSM:n vaikutuksesta ihon läpi verenkiertoon. Levitä geeliä puhtaalle iholle runsaasti useita kertoja päivässä. Sivele kevyesti hieroen kunnes voide on kokonaan imeytynyt. 

OptiMSM geeli on erinomainen kosteus- ja kasvovoide, ja sitä voi käyttää myös parranajon jälkeen joko After Shave tuotteiden sijasta tai niiden lisäksi. Kun muistetaan, että MSM saattaa vaikuttaa arpikudoksiin pehmentävästi ja myös vanhenevan ihon ryppyjen poistajana, OptiMSM geelin käyttö saattaa olla todellinen "nuorennusleikkaus" ilman plastiikkakirurgin veistä! Kannattaa kokeilla! Voit käyttää tuotetta myös hiuksiin niiden pesun jälkeen.

Tohtori Stanley Jacobs on luovuttanut Euroopan yksinoikeuden OptiMSM geelin kaupalliseen levitykseen KALA HealthInternationalille, jonka Hollannin toimipiste sitten jakaa Euroopan alueelle kyseistä tuotetta. FinnMSM Oy on tehnyt kaupallisen sopimuksen KALA Health Internationalin kanssa ja toimii jälleenmyyjänä myös kaikkien muidenkin OptiMSM- tuotteiden osalta. Tällä hetkellä valikoimissa ovat geelin lisäksi OptiMSM jauhe, -tabletit ja MSM-Gluco-Chondro- tabletit sekä Lihas- ja nivelvoide.
OptiMSM on Bergstrom Nutrition yhtymän valmistama MSM-tuote, joka on saanut ensimmäisenä maailmassa tuotteilleen ns. GRAS- (Generally Recognized as Safe) epiteetin, mikä tarkoittaa, että tuote on todettu turvalliseksi, koska tuotteen valmistuksen kaikissa eri vaiheissa jokainen puhtauteen ja tuoteturvallisuuteen liittyvä seikka tarkistetaan, ja prosessia valvoo puolueeton tarkastuselin. Katso video: http://www.youtube.com/watch?v=i8O0hT5ZXwY