perjantaina, syyskuuta 26, 2014

OptiMSM-Glukosamiini-Kondroitiini -tabletit.
Haluan esitellä FinnMSM Oy:n maahantuoman suosikkituotteen, joka koostuu aineista, joita solujen uudistuminen, etenkin nivelpintojen solujen uudistuminen tarvitsee joka päivä. Etenkin nivelrikkoa sairastavat ovat saaneet tästä tuotteesta merkittävää hyötyä.
Tuote on nimeltään OptiSMM-Glukosamiini-Kondroitiini -tabletit. Sen valmistaja on Kala Health International.
Tämä tuote on ollut jo muutaman vuoden ajan FinnMSM OY:n ylivoimaisesti suosituin tuote.  

Tablettien pinta on käsitelty siten, että se on erittäin helppo niellä. Kala Health kerrtoo seuraavaa:
"Meidän tabletit ovat ohuita ja erittäin helppo niellä, mutta ne liukenevat helposti veteen. Muut MSM tabletit voivat sisältää jopa 30 % lisäaineita, mutta kehittämämme  innovatiivisen tabletointiteknologian vuoksi  varmistetaan, että vaikutusta vailla olevien ainesosien määrä on yhteensä alle 5 %. Näitä aineita joudutaan käyttämään aina tablettien valmistuksessa. Mainittakoon tässä välttämättömät homogenointiin, paakkuuntumisenestoon, ja tabletin kovuuden lisäämiseen tarvittavat aineet. 
Nämä aineet ovat täysin turvallisia, elimistöön vaikutuksettomia (inerttejä) ja ne ovat standardi kaikessa tablettien valmistuksessa: ilman näitä aineita niitä  ei voi tuottaa.
Tuotteen valmistuksessa on käytetty patentoitua menetelmää, jonka ansiosta lisäaineiden määrä on voitu supistaa mahdollisimman vähäiseksi".

Pakkauksessa 120 tablettia. Suositeltava annostus 2-3 tablettia kaksi kertaa päivässä ellei terveydenhuollon ammattilainen toisin suosittele. Nautitaan runsaan veden kera ennen ateriaa. Annettua suositusta ei tule ylittää.

Tämä tuote sisältää ainoastaan farmaseuttista tasoa olevia, korkealaatuisia aineosia, jotka on valmistettu USA:ssa. 

Suositeltava annostus: Kaksi tai kolme tablettia kaksi kertaa päivässä ellei terveydenhoidon ammattilainen toisin suosittele. Nautitaan runsaan veden kera ennen ateriaa.
 
Vasta yhdessä OptMSM:n kanssa glukosamiini auttaa nivelkivuissa!
Glukosamiinista on pitkäaikaisia kokemuksia, joten se on turvallinen käytössä. Glukosamiinihoidon jälkeen on vielä jäljellä usean kuukauden vaikutus. Vaikka lopetat sennauttimisen, nivelesi voivat silti vielä saada suojaa. Kaikesta huolimatta säännöllinen päivittäinen annos on paras tapa ylläpitää kivunlievitystä ja nivelten suojelua, koska glukosamiinin vaikutus heikkenee vähitellen sen jälkeen, kun lopetat sen nauttimisen. 
Glukosamiinin sivuvaikutukset: linkki

Annettua suositusta ei tule ylittää. Älä ota tuotetta, mikäli se on vanhentunut.

Säilytys: Valolta suojatussa, kuivassa paikassa, huoneenlämmössä.
 Ei lasten ulottuville. 

Ei sisällä hiivaa, tärkkelystä, gluteiinia, keinotekoisia aromi- tai säilöntäaineita.
Ravintolisä, joka sisältää MSM:ää, glukosamiinia, kondroitiinia, vitamiineja ja mineraaleja.
Ravintolisä ei korvaa tasapainoista, terveellistä ruokavaliota. Nettopaino: 156 g.
Valmistaja: Kala Health BV, Hollanti.


Sisältö:
     -    MSM (OptiMSM®) 400 mg
-         Glukosamiini HCl (Regenasure®) 250 mg
-         Kondroitiinisulfaatti (ChondroPure®) 900 mg
-         C-vitamiini (Ester-C®) 240 mg
-         Molybdeeni (amm. heptamolybd.) 320 mcg
-         Mangaani (glukonaatti) 5 mg

-         Aineosat: MSM, glukosamiini, kondroitiini, C-vitamiini, homogenisointiaineet (mikrokiteinen selluloosa, karboksimetyyliselluloosa), paakkuuntumisen estoaineet (steariinihappo, silikoni dioksidi, magnesium stearaatti), pintakäsittelyaineet (hydroksypropyylimetyyliselluloosa), mineraaleja.
Katso FinnMSM Oy:n video: