torstaina, huhtikuuta 16, 2009

MSM tutkimus

RikkiMikko on tehnyt sopimuksen hollantilaisen KALA Health Internationalin kanssa OptiMSM- tuotteiden markkinoinnista Suomessa. Viimeisin yhteydenotto tapahtui eilen torstaina 16.4.2009, kun edellä mainitusta yrityksestä oltiin puhelinyhteydessä RikkiMikkoon ja sovittiin uudesta pienimuotoisesta tuotevalikoman laajennuksesta; nyt myös OptiMSM- tabletit tulevat myyntiohjelmaan, ja mikäli MSM- glukosamini- kondroitiinitableteille syntyy kysyntää, myös tuo valmiste otetaan myyntiin pienellä, viikon - parin viiveellä.

OptiMSM- tabletit on pakattu 120 tabletin purkkeihin, joiden vähittäishinta RikkiMikon putiikissa on 15,30 €/purkki (vanha hinta:21,50 €/purkki). Tuotetta on hyllyssä.

MSM- glukosamini- kondroitiinitableteille hinnaksi muodostuu RikkiMikon putiikissa arvonlisäveron alentumisen ja suurempien tuontierien myötä edullinen 28,70 €, (vanha hinta: 35,85 €/) 120 tabletin purkki.

Tabletin koostumus:
- Metyyli Sulfonyyli Metaani MSM: 400 mg
- Glukosamiini hydrokloridi: 250 mg
- Kondroitiinisulfaatti: 225 mg
Tuotetta on tällä hetkellä hyllyssä!


Näistä OptiMSM tableteista voidaan mainita, että niissä käytetyt sidonta- ja päällysteaineet ovat täysin turvallisia myös allergikoille, ja KALA Healthin kehittämän patentoidun valmistusmenetelmän ansiosta tabletit ovat pinnaltaan miellyttävän kovapintaisia ja sileitä, suuhun liimautumattomia, mutta nopeasti ruoansulatuskanavassa liukenevia valmisteita. Yleensä MSM tableteissa ja -kapseleissa on käytetty jopa 30 % erilaisia valmistustekniikan vaatimia lisäaineita, joista osa saattaa olla epätarkoituksenmukaisia MSM:n tehon tai ihmiskehon kannalta. KALA Healthin OptiMSM- tableteissa on vain 5 % näitä tabletoinnin vaatimia lisiä, jotka kestävät kaikkein kriittisimmänkin tarkastelun.

MSM Glukosamiini- Kondroitiinitableteista (MSM-Gluco-Chondro tablets) mainittakoon, että niissä käytetty glukosamiini on täysin kasvispohjaista eikä siis sisällä allergisoivia äyriäisperäisiä ainesosia. Tässä glukosamiinihydrokloridissa on glukosamiinin osuus jopa 80 %, kun se Suomen apteekeissa ja luontaistuotekaupoissa yleensä myynnissä olevissa,
glukosamiinisulfaattia sisältävissä tuotteissa on ainoastaan 60 %. Tuote valmistetaan viljasta patentilla suojatulla fermentointimenetelmällä, jonka KALA Health on ottanut tuotevalmistuksessaan käyttöönsä.

MSM:n tehokkuudesta on julkaistu tutkimuksia, joista eräs mielenkiintoisimmista on luettavissa täältä ( Kim LS, Axelrod LJ, Howard P, Buratovich N, Waters RF).

Samalla kun RikkiMikko valmistautuu seuraavaan Mustalaisruhtinattaren esitykseen (pe 17.4.2009 Pieksämäen Poleeni), hän toivottaa kaikille lukijoilleen kauniita kevätpäiviä. Nauttikaa luonnosta, mutta jos sää ei anna siihen tilaisuutta, kuunnelkaa hyvää musiikkia! Harrastakaa kaikkea sitä, mistä nautitte! Pitäkää huolta läheisistänne!

P.S.
Toukokuun toisena päivänä (la 2.5.2009) Vaajakosken Liekkilässä on mielenkiintoinen konsertti, jossa esiintyy perinteisestä hiukan poikkeavalla kokoonpanolla toimiva seitsenhenkinen yhtye nimeltään Elohiiri. Suomalaisesta nimestään huolimatta yhtyeen kokoonpano on kansainvälinen; afrikkalais-englantilais-suomalainen, ihanista naisista ja "rumista" miehistä koostuva yhtye soittaa ja laulaa Bobby Boulterin säveltämiä ja sanoittamia tunnelmallisia lauluja ja rytmikkäitä irlantilais-afrikkalaistyyppisiä teoksia.