lauantaina, tammikuuta 06, 2007

Kynsisienen hoidostaMuutaman asiakaskeskustelun perusteella lähdin etsimään tarkempaa tietoa otsonihoidoista. Jo aikaisemmin olen hankkinut Miika Sallisen kirjan (klikkaa sieltä: Kirjallisuutta) "OTSONI- JA VETYPEROKSIDIHOIDOT, Tuntematonta lääketiedettä". (ISBN-X). Samoin olen keskustellut joidenkin terapeuttien kanssa asiasta, saanut heiltä ohjeita ja ostanut oman otsonointilaitteen, mutta käytännön toteutus on toistaiseksi jäänyt. Nyt olen rohkaistunut lukemaan lisää aiheesta. Mielenkiintoni lisääntyi, kun edellä mainitsemieni keskustelujen houkuttelemana hakeuduin kynsisienen otsonihoitoa käsittelevään artikkeliin. Tuo artikkeli löytyi erään keskustelupalstan kautta, mutta sinä löydät sen helposti klikkaamalla edellisen lauseen sinistä, alleviivattua tekstiä.

Vetyperoksidi (H202) Terapia


Mielenkiintoisia näkemyksiä, joita olisi hauska testata käytännössä, koska testaaminen ei juurikaan maksa muuta kuin sen vaivan, että ryhtyy kokeilemaan. Tuli kyllä erittäin vahvasti esille, että sellaiset hoitokeinot, joita ei voi patentoida, ajetaan ilmeisesti lääketehtaiden painostuksesta niin ahtaalle, että ne on viimein pakko lopettaa. Mainitsen vain USA:n Ruoka- ja Lääkeviraston päätöksen kieltää tryptofaani- nimisen aminohapon vapaa myynti. Tuo aine saattaisi auttaa uni- ja mielialaongelmissa. Kielto tai paremminkin reseptipakko tuli voimaan samanaikaisesti erään uuden mielialalääkkeen (SSRI-masennuslääke Prozac) markkinoinnin kanssa. Onneksi Suomessa tätä aminohappoa saa myydä toistaiseksi vapaasti! Esimerkiksi täältä voit käydä kysymässä samalla kun käyt hoitamassa kuntoasi.torstaina, tammikuuta 04, 2007

MSM ja oheisravintolisät

RikkiMikon tietoon tulee ajoittain jonkin asteisia arvioita MSM:n karvaanpuoleisesta mausta. Se makuelämys elää omaa elämäänsä; kuten arvostamani lankomies Timo asian muotoili: pahan makuista, mutta viiden päivän harjoittelulla siitäkin selviää!

Jos joku haluaa selvitä lyhyemmässä ajassa, on RikkiMikolla (ainakin omasta mielestään) oiva keino: sekoita jauhemaista C-vitamiinia MSM-jauheen kanssa, jolloin maku on huomattavasti siedettävämpi, suorastaan pikantin miellyttävä! Tosin makuasioista ei pidä kiistellä. Koska C-vitamiini on muutenkin olennaisen tärkeä MSM:n kumppani mikromineraali Molybdeenin ohella kehon rakentaessa uusia soluja, tulee kaksi asiaa hoidettua samalla kertaa.

Mistä sitä jauhemaista C-vitamiinia sitten saa? Ainoastaan todella hyvin varustetut luontaistuotekaupat ja jotkut terapeutit myyvät jauhemaista C-vitamiinia. Eräs sellainen on Putaan Kunto-SiTi Ky