torstaina, tammikuuta 12, 2012

RikkiMikko kiittää

RikkiMikko kiittää

RikkiMikko haluaa kiittää kaikkia FinnMSM Oy:n asiakkaita juuri päättyneestä vuodesta ja lausuu samalla kiitoksensa siitä luottamuksesta, jota he ovat osoittaneet korkealaatuisia tuotteitamme kohtaan; Kala Health International, OptiMSM ja Bergstrom Nutrition ovat sellaisia huippubrändejä, joiden  edustaminen on  FinnMSM Oy:lle kunnia-asia, josta olemme todella ylpeitä.
Olemme havainneet, että ne valveutuneet "vanhat" asiakkaat, jotka ovat välillä poikenneet testailemaan kilpailijoittemme tuotteita, ovat palanneet takaisin huomattuaan, että terveydestään huolehtivan on arvioitava nauttimiensa tuotteiden valinnassa ensimmäiselle sijalle tuotteen teho, puhtaus ja laatu sekä asiakaspalvelun taso. Monen kohdalla  tuo "seikkailu" on päättynyt lievästi sanoen huonojen kokemusten seurauksena kuitenkin onnellisesti. Hinta ei ollutkaan se kaikkein tärkein asia! Kulunutta mainos-slogania mukaillen he ovat päätyneet ajattelemaan: "on tyhmää maksaa sellaisesta, josta ei tiedä" - ei edes alkuperämaata tai valmistusmenetelmää.

Tietoisuus tästä luottamuksesta velvoittaa meitä FinnMSM Oy:n joukkoja parantamaan entisestään palveluamme. Se velvoittaa meitä paneutumaan myös asiantuntemuksemme edelleen kehittämiseen. Käytännön palvelutyössä henkilökuntamme kouluttautuu jatkuvasti ja suorittaa tutkimustyötä löytääkseen uusia keinoja parantaa asiakkaiden odotuksia ja toiveita. Jo se, että aloitimme Suomessa ensimmäisenä jauhemaisen MSM:n maahantuonnin ja markkinoinnin, velvoittaa meitä pitämään kiinni perinteistä!

On totta, että kun valmistus suoritetaan huolella, myös kustannukset yleensä nousevat. OptiMSM:n valmistusprosessissa nelinkertainen tislaus on juuri tällainen kustannuksia nosteva tekijä; OptiMSM on tuote, joka on tarkoitettu ihmisille. Se ei ole tuote, jonka myyntipakkaukseen olisi lisättävä teksti "Sisältää käyttöohjeen myös ihmisille", kuten joissakin kilpailevien toimijoiden MSM jauhetta koskevissa tuote-esittelyssä kerrotaan. OptiMSM on farmakologista laatua oleva, puhdas MSM, samanlainen kuin se, jonka löytää luonnossa runsaimpana pitoisuutena äidinmaidossa, pienempinä pitoisuuksina kaikissa elävissä soluissa.

Jauheen valmistaa yksinoikeudella Bergstrom Nutrition. Tehdas sijaitsee USA:ssa, Washingtonin osavaltion Vancouverissa, siellä missä MSM:n pääasiallinen tieteellinen tutkimus- ja testaustyökin on tehty. Tehtaan perustaja Ronald Breteler, Ph.D., on työskennellyt luontaisravitsemusteollisuudessa vuodesta 1980 lähtien. Hän on syntynyt Hollannissa, opiskellut Hollannin lisäksi Kanadassa ja Yhdysvalloissa. Ronald Breteler vietti kaksitoista vuotta tutkimusjohtajana, minkä tuloksena syntyi yli viisikymmentä tieteellistä tutkimusraporttia. Läheinen työskentely biokemistin ja luontaisten tulehdusta estävien tuotteiden erikoistuntijan, Tri. Poovaiah'n kanssa, sekä Ester-C- spesialisti Phil Brownin kanssa on kantanut hedelmää myös monien uusien ja tehokkaiden, ikääntyville tarkoitettujen tuotteiden kehitystyössä.

Kaikki Kala Healthin tuotteet valmistetaan kansainvälistä GMP -normistoa (Good Manufacturing Practise) noudattaen, toisin sanoen valmistuksessa noudatetaan niitä laatuun, puhtauteen ja testaamiseen laadittuja normeja, joita lääkkeiden valmistaminen edellyttää. Tabletit valmistetaan ja pakataan Hollannissa ja USA:ssa, ja ne toimitetaan meille myytäväksi Kala Health Internationalin Haagin tehtaalta. Kala Health International perustettiin vuonna 2004 tuotteiden Euroopan Unionin alueen jakelua varten. Muut kansainväliset jakelukeskukset sijaitsevat Singaporessa ja Australiassa.

Aivan lähitulevaisuudessa FinnMSM Oy:n valikoimiin tulevat Kala Health Internationalin korkealaatuiset lemmikkieläinten lisäravinteet, joten kannattaa seurata sivustoamme.

Toivotan kaikille lukijoilleni hyvää ja terveellistä alkanutta vuotta!

Pitäkää toisistanne huolta - ja tietysti itsestänne!

Mikko Oinonen, RikkiMikko, toimitusjohtaja, FinnMSM Oy.


Katso video: http://www.youtube.com/watch?v=WSmzQirtFmg
Lähettänyt klo torstai, tammikuu 12, 2012