lauantaina, helmikuuta 01, 2014

Calm Cream - ihonhoidon ja kivunhallinnan uusi suunta
FinnMSM Oy:n tuotevalikoimaan on tulossa uusi tuote, CalmCream®-voide. Tuote on melko uusi käsite terveyden ja kauneuden hoidossa. Tämä voide on täysin myrkytön, ihoa tehokkaasti ravitseva, helposti imeytyvä ja erittäin miellyttävä tuote, joka sopii erinomaisesti niin naiselle terveyden- ja kauneudenhoitoon, kuin miehenkin ihon päivittäisen hyvinvoinnin varmistamiseen, esimerkiksi parranajon jälkeisen ihon ärsytyksen hoitoon. Kaiken lisäksi tuotteen on todettu toimivan (niin itsenäisesti, kuin erityisesti yhdessä suun kautta nautittavan OptiMSM:n kanssa) erilaisten kipujen lievittäjänä, haavojen paranemisen edistäjänä ja se saattaa auttaa myös ryppyjen poistajana.
Calm Cream

Tämä on siis todellinen läpimurto. Tähän mennessä ei ole koskaan ollut tuotetta, joka sisältää näitä ainesosia, eikä tule koskaan olemaan  ̶ tarkka luettelo aineosista on etiketissä, kyllä​​! Mutta on olemassa muutamia seikkoja, jotka liittyvät tämän tuotteen valmistukseen, jotka ovat täysin luottamuksellisia ja patentein suojattuja.

Calm Cream on patentoidun menetelmän mukaisesti valmistettua voidetta, jota on laajalti käytetty rauhoittamaan ihosairauksia, ja se saattaa auttaa myös erilaisten kipujen hallinnassa. Voiteessa käytetään eräänä aineosana manteliöljyä, joka on yksi parhaita kosteuttavia öljyjä ärtyneelle iholle, mikä johtuu sen välttämättömiä rasvahappoja sisältävästä koostumuksesta.

Calm Cream ei ole pelkästään kosmeettinen aine - ei myöskään lääke, mutta yhä useammat ihonhoitotuotteiden valmistajat seuraavat esimerkkiämme ja lopulta ymmärtävät, että iho tarvitsee ravintoa saadakseen takaisin terveen tilansa. Calm Cream sisältää myös orgaanista rikkiä (MSM), joka on käytännössä ja myös tutkimuksissa osoittautunut ihon pääravinteeksi.

Kun tuotteeseen on lisätty Ayurveda -yrttejä ja A-,D-, ja E-vitamiineja, nämä lisäykset tekevät tästä voiteesta ainutlaatuisen ja tehokkaan tuotteen sekä ihonhoitoon että kivunlievitykseen. Voidetta voidaan levittää myös rikkinäiselle iholle, hiertymiin ja jopa avonaisiin haavoihin.

Käyttöaiheita: Haavat (myös makuuhaavat, ja diabeteksestä johtuvat haavat), palovammat, auringon polttama iho, makuuhaavat, psoriasis, hyönteisten pistosten aiheuttama kutina ja kipu, sieni-infektiot, märkähaavat, allergiset tulehdukset iholla, arpikudokset.Calm Cream-voiteen sisältö:
MSM 10 % (metyyli sulfonyyli metaani), vahaemulsio 8 %, glyseryylimonohydraatti 1 %, glyseriini 9 %, manteliöljy 1 %, kookosöljy 1 %, A-vitamiini 3,250 ky, E-vitamiini (palmitaattina) 15 ky, D-vitamiini 750 ky, Aloe Vera 0,5 %, kehäkukkauute 0,1 %, patentoitu Ayurvedauute 3 %, puhdistettu vesi, yhteensä 100% . 


Tuote ei sisällä mitään petrokemian tuotteita eikä säilöntä- tai väriaineita eikä mitään haitallisia kemikaaleja.
 Calm Cream ilmestyy kauppamme tuotevalikoimaan aivan lähipäivinä, luultavasti jo tämän viikonlopun aikana. Tarkkaile sivujamme: http://www.finnmsm.fi