torstaina, tammikuuta 31, 2013

OptiMSM vs NSAIDs Tulehdus (inflammaatio) syntyy kudoksissa, esimerkiksi valtimoiden seinämissä, keuhkoputkissa ja sidekudoksessa makrofagi-nimisten (syöjä)solujen vaikutuksesta. Niiden tarkoitus on suojata elimistöä ulkopuolisilta uhkatekijöiltä, kuten viruksilta, bakteereilta, sieniltä ja myrkyiltä. Tulehduksen perimmäinen syy on siis yleensä mikrobi-infektio.

Kun akuuttikipuvaihe on päällä, siis tulehdus oikein voimakas, silloin ei kehoa saa rasittaa. Lääkäri määrää silloin tulehduskipulääkettä, mikä on varmaankin aivan oikea ratkaisu; tulehdus saadaan parhaassa tapauksessa taltutetuksi, ja toipuminen alkaa.
MSM toimii samansuuntaisesti kuin tulehduskipulääkkeet; tulehdus saadaan hyvin todennäköisesti aisoihin, ja kipukin lievittyy.

Olennainen ero tulehduskipulääkkeiden ja MSM:n välillä syntyy siitä, että tulehduskipulääkkeillä on monia haitallisia sivuvaikutuksia. MSM:n vaikutukset sen sijaan ovat pelkästään positiivisia: MSM osallistuu uusien solujen rakentamiseen, se vahvistaa immuunijärjestelmän toimintaa, se virkistää mieltä, rentouttaa lihasjännitystä ja antaa siten lihaksille enemmän toimintakapasiteettia (jotkut trumpetinsoittajat ovat kertoneet huomattavasta parannuksesta ylä-äänien tuottamisessa juuri sen vuoksi, että huulten pienten lihasten rentoutuminen antaa lisätarkkuutta).


 MSM parantaa ihon, hiusten ja kynsien kuntoa, koska näiden sisältämän keratiinin tuotanto kehossa paranee, kun elimistö saa tämän aminohapon rakennusainetta riittävästi. Kaikki hormonit sisältävät bioaktiivista rikkiä eli MSM:ää, samoin entsyymitoiminnoissa MSM:llä on hyvin suuri merkitys; rikin puute haittaa näitä toimintoja.


Iän mukana kehon kyky hyödyntää bioaktiivista rikkiä heikkenee, ja rasitus, myös tulehduksen aiheuttama, lisää MSM:n tarvetta hyvin ratkaisevasti.
Tulehdustilanteessa keho tuottaa valkosoluja. Mietipä mistä huonosti syövän petipotilaan valkosolut saavat materiaalinsa! Tietysti lihassoluista. Siitä kai johtuu, että sairaana makaavan potilaan lihakset surkastuvat. Silloin uusien, terveiden solujen rakentaminen on kaikkein tärkein lihasten toipumisen kannalta tapahtuva toiminto.

MSM saattaa
  • auttaa palauttamaan rikin puutteesta johtuvien, sokeria läpäisemättömien solujen syntymistä, ja siten vähentää veren sokerin epätasapainoa
  • vähentää lihasarkuutta ja kramppeja  
  • vähentää nivelrikon oireita ja hillitä rappeumien syntymistä 
  • sallia myrkkyjen ja allergiaa aiheuttavien aineiden poistumisen kehosta lisäämällä solujen läpäisevyyttä vähentämäällä nestepainetta soluissa
  • ehkäistä kipuimpulsseja tulehdusta estävien ominaisuuksiensa ansiosta
  • parantaa ja tasapainottaa immuunijärjestelmää
  • lisätä kehon verenkiertoa

Tulehduskipulääkkeisiin liittyy useita sivuvaikutuksia. Haittavaikutusten määrä ja haitta-aste vaihtelee tulehduskipulääkkeittäin. Yleisimpiä haittavaikutuksia ovat pahoinvointi, oksentelu, ripuli, ummetus, ruokahalun heikkeneminen, ihottuma, huimaus, päänsärky ja uneliaisuus

Tulehduskipulääkkeet voivat myös aiheuttaa nesteen kertymistä, aiheuttavat turvotusta. Vakavimmat haittavaikutukset ovat munuaisten ja maksan vajaatoiminta, haavaumat ja pitkittynyt verenvuoto loukkaantumisen tai leikkauksen jälkeen.


Tulehduskipulääkkeillä ei uusia soluja rakenneta! Tapahtuu juuri päinvastoin, koska näiden lääkkeiden kipua hillitsevä vaikutus perustuu  entsyymien estovaikutukseen; ne toisin sanoen estävät kipua aiheuttavien, myrkyllisten entsyymien syntymistä kehossa. Koska ne ovat vaikutuksiltaan laajakirjoisia, ne estävät myös sellaisten entsyymien syntymistä, jotka osallistuvat uusien solujen rakennustyöhön. Sama koskee myös kortisonia. Näin ollen lääkekuurin jälkeen lihakset ja nivelet ovat entistä huonommassa kunnossa!


Voit käydä tutkimassa näiden väitteitteni paikkansapitävyyttä netissä. Klikkaa: NSAIDsfor pain relief - WebMD - Arthritis - WebMD

 tai kirjoita Googleen:Voit lukea myös, mitä olen aikaisemmin kirjoittanut yrityksemme blogissa:


Hyvää talvipäivää toivotellen RikkiMikko
P.S. Muista: Puhtain MSM on OptiMSM, jota voit tilata FinnMSM Oy:n verkkokaupasta. Vältä halpoja kopioita! 

maanantaina, tammikuuta 28, 2013

Cruelty-Free Ester-C
Kala Health Internationalin cruelty-free* Ester-C® 1000 mg


      

     

       *Testattu ilman eläinkokeita -standardin mukainen valmistustapa                     
  Ester-C® 1000 mg on C-vitamiinin innovatiivinen muoto. Se on patentoitu, pH-arvoltaan neutraali C-vitamiini, johon on patentoituna ainesosana lisätty L-treoonihappoaEster-C® imeytyy verenkiertoon nopeammin ja suurempina määrinä kuin tavalliset C-vitamiinivalmisteet. Lisäksi nämä esteröidyt metaboliitit auttavat tätä vitamiinia tunkeutumaan valkoisiin verisoluihin tehokkaammin.
Valkoisissa verisoluissa tiedetään olevan runsaasti C-vitamiinia, jota ne tarvitsevat aineenvaihduntaansa. Tämä vuorostaan vaikuttaa valkoisten verisolujen kykyyn suorittaa tärkeän tehtävänsä ratkaisevana immuniteettijärjestelmän osana.
Esteröity C-vitamiini, valmistetaan luonnollisella tavalla puhdistettuun veteen, ei liuottimiin, ja sen on osoitettu imeytyvän paremmin soluihin vahvistaen immuunijärjestelmää mahdollisimman tehokkaasti.
Ester-C® 1000 mg on monin verroin paremmin imeytyvä ja pitkävaikutteisempi kuin muut C-vitamiinivalmisteet. Ester-C® 1000 mg:n jokaisen milligramman elimistö kykenee käyttämään hyväkseen. Ester-C® 1000 mg on myös täysin vatsaystävällinen, koska sen askorbiinihappo on sidottu kalsiumiin.
-          Ester-C® 1000 mg on valmistettu vesipohjaista menetelmää käyttäen, jossa ei käytetä mitään kemiallisia liuottimia.
-        Ester-C® 1000 mg tukee immuunijärjestelmän, sydämen ja verisuonten toimintaa, sekä silmien ja nivelten hyvinvointia.
-          Ester-C® 1000 mg on patentilla suojattu, luonnollinenvalmiste, ja sen valmistuksessa ei ole käytetty geenimuuntelua; ­­se ei sisällä allergisoivia kemikaaleja eikä keinotekoisia ainesosia.
-         Ester-C® 1000 mg on valmistettu käyttäen kosher-sertifioituja ainesosia.
Terapeuttisena hoitoannoksena suosittelemme kaksi tai kolme tablettia päivässä aikuisille, yksi yli kymmenvuotiaille lapsille, annostelemalla mieluiten puolet aamulla ja puolet myöhään iltapäivällä. Ota paljon nestettä (vettä tai yrttiteetä).

Muut Ester-C ® :n edut ovat:
- Ester-C ® voi auttaa täyttämään päivittäisen C-vitamiinin tarpeen
- Ester-C ® kalsiumaskorbaatti sisältää välttämätöntä kivennäisainetta, kalsiumia.
- Ester-C ® askorbaatti sisältää olennaisesti tärkeitä
​​mineraaleja.
- Ester-C on: patentilla suojattu, luonnollinen, vapaa muuntogeenisistä aineosista valmistuksessa ei ole käytetty eläinkokeita-, se on vapaa allergeeneistä, kemikaaleista ja keinotekoisista ainesosista; valmistettu käyttäen kosher-sertifioituja ainesosia.