torstaina, syyskuuta 01, 2011

OptiMSM jauheen uudet, edullisemmat hinnat

FinnMSM Oy on neuvotellut päämiehensä, hollantilaisen Kala Health Internationalin kanssa positiivisessa hengessä uusista toimitushinnoista. Neuvottelujen seurauksena myös FinnMSM Oy:n OptiMSM jauheiden hinnat laskivat 1.9.2011 alkaen. Uudet hinnat löydät osoitteesta www.finnmsm.fi.

Muistathan, että OptiMSM on puhtain MSM valmiste, jonka valmistaa yksinoikeudella USA:ssa toimiva yritys Bergstrom Nutrition. Monet valmistajat yrittävät ratsastaa MSM:n hienojen ominaisuuksien varjolla valmistamalla halpoja jäljitelmiä halvoilla keinoilla. Palaute näistä tuotteista on ollut kielteinen. Syykin on selvä: halvalla ei hyvää saa, sillä valmistus vaatii erittäin kontrolloidut menetelmät ja pitkän kokemuksen prosessien hallinnassa.

Kiinalaiset ovat kunnostautuneet kielteisessä mielessä elintarvikealalla; useat muutaman vuoden välein tapahtuneet melamiiniskandaalit (Heinäkuussa 2010 Kiinassa löydettiin jälleen myrkyllistä maitoa), lyijymyrkytykset ja esimerkiksi leluteollisuudessa ilmenneet myrkkyongelmat eivät juuri ole innostamassa ainakaan itsestään huolehtivia ja omasta terveydestään huolissaan olevia valitsemaan siltä ilmansuunnalta rantautuvia tuotteita. Nuo halvat elintarvikkeiksi luokiteltavat tuotteet saattavat sopia johonkin muuhun käyttöön, mutta eivät ihmisen tai lemmikin ravintolisäksi mahdollisesti sisältämiensä raskasmetallien ja orgaanisten jäämien vuoksi. Onpa joistakin tuote-eristä paljastunut magnesiumpohjaisia halpoja jatkeita, joilla tuotteen hintaa on voitu vedättää entisestäänkin halvemmaksi. Farmakologisen laadun kanssa niillä ei ole mitään tekemistä!

Hyvää syksyä toivottaen RikkiMikko