torstaina, kesäkuuta 16, 2011

FinnMSM Oy:n Verkko-osoite hukassa?

Eräät FinnMSM:n pitkäaikaiset asiakkaat ovat kyselleet ihmeissään minne sivusto on joutunut, kun Google- haulla "finnmsm" on tullut vesiperä; ruutuun tuli ilmoitus "sivu on poistettu käytöstä" tai jotain siihen suuntaan.


Tämä edellä mainittu häiriö johtui siitä, että serverimme vaihtui toiseksi, tai paremminkin meille tuli uusi verkko-ohjaus toisen serverin kautta, ja siinä vaiheessa kaikkia linkityksiä ei voitu säätää siten, että vanhojen asiakkaidemme käyttämät, heidän selaimelleen tallentamansa suosikit olisivat ohjautuneet oikein, minkä vuoksi haku ohjautui vanhaan osoitteeseen, joka on nyt pois käytöstä. Nyt toiminto on korjattu ja viimeistään 24 tunnin kuluessa tämän kirjoittamisesta  (torstaina 16.6.2011 Klo 20:25) kaikkien ohjausten pitäisi olla kunnossa! http://www.finnmsm.fi
 Kokeile vaikka!


Mitään ei ole hävitetty, yritys toimii edelleen virkeänä ja elinvoimaisena, uusia asiakkaita tulee jatkuvalla syötöllä ja yritystä kehitetään voimakkaasti. 

Ensimmäisiä uudistuksia oli pakkaustoiminnan ulkoistaminen ja pakkausten ulkoasun kohentaminen. Toisena uutuutena otimme käyttöön uuden nykyaikaisen, Vilkas Groupin toimittaman verkkokauppa-alustan (ePages), jolloin moni toiminto automatisoitui. Nyt asiakkaat saavat välittömästi tilauksen tehtyään palautteen sähköpostiinsa ja toisen viestin, kun tilaus on meillä käsitelty. Lähetykset pyritään toimittamaan postiin tilauspäivänä, jolloin asiakas saa tuotteet kotiinsa usein jo seuraavana päivänä.

Maksut hoituvat luotettavien kumppenien, Suomen Verkkomaksut Oy:n ja Itellan hienojen järjestelmien kautta turvallisesti, ilman että asiakkaan tarvitsisi olla huolissaan tilaamiensa tuotteiden perille saapumisen suhteen. Postitusmaksuissa olemme päätyneet yksinkertaiseen ratkaisuun: viisi euroa (5,00 €)/lähetys, mikäli kyseessä on normaali tuotelähetys, siis kirje, maksikirje tai postipaketti. Kannattaa siis tilata vähän enemmän saman tien!


Rekisteröityneet asiakkaat saavat yli 80,00 € tilauksista alennusta, joka kompensoi aikaisemmin käytössä olleen bonusjärjestelmän. Rekisteröinnistä  on sekin hyöty, että ei tarvitse joka kerralla kirjoittaa osoitetietojaan uudelleen ja että tiedotteet osaavat perille. Halutessaan asiakas voi tilata Uutiskirjeen sekä lukea FinnMSM Oy:n verkkokaupan Blogia. Uutiskirjeellä tiedotamme uusista tuotteista, annamme vinkkejä hyvään terveyteen liittyvistä tärkeistä asioista ja kerromme tulevista.


Tervetuloa siis vierailemaan osoitteessa www.finnmsm.fi ja tekemään hyviä kauppoja, ostamaan puhtaita Kala Health -tuotteita!
Hindinkielen sana "Kala" on suomeksi  "terveys", kreikankielen "kala" on "hyvä" ja Sanskriitin kielessä "kala" tarkoittaa "ikuista elämänkiertoa"


Terveisin RikkiMikko

tiistaina, kesäkuuta 14, 2011

OptiMSM. On tyhmää maksaa sellaisesta, josta ei tiedä!

Uusi verkkokauppamme on avattu. Tervetuloa tekemään edullisia kauppoja, tilaamaan puhtaita ja tarkastettuja, hygienisesti ensiluokkaisia OptiMSM- tuotteita. 

OptiMSM:n valmistaa yksinoikeudella USA:n Washingtonin osavaltion Vancouverissa toimiva yritys nimeltään Bergstrom Nutrition. OptiMSM- jauheen valmistuksessa ei ole käytetty mitään lisäaineita, ei edes paakkuuntumisen estoaineita, joita jotkut valmistajat suosivat, jotta tuote olisi hyvin juoksevassa muodossa, mutta nämä lisäaineet saattavat aiheuttaa joillekin käyttäkille ikäviä sivuvaikutuksia. OptiMSM:n valmistusprosessi sisältää nelinkertaisen tislauksen, jolla varmistetaan kaikkien vierasaineiden poistuminen lopputuotteesta.

OptiMSM- tuotteet tuodaan Suomeen ja edelleen FinnMSM:n asiakkaille toimitettavaksi Hollannista. Haagissa toimiva Kala Health International on yhteistyökumppanimme, joka taas on amerikkalaisen Kala Health- yrityksen tytäryhtiö ja OptiMSM- tuotteiden Euroopan alueen toimittaja. Käy tutustumassa yrityksiin oheisten linkkien kautta.

Muistathan, että kuluttajansuoja on turvattu lain voimalla 

(http://www.evira.fi/portal/fi/elintarvikkeet/valmistus_ja_myynti/pakkausmerkinnat_/). Se tarkoittaa, että kuluttajalla ennen ostopäätöstään on oikeus saada tietää ostamansa tuotteen alkuperä. Tätä seikkaa kaikki OptiMSM:nkään kauppiaat eivät ole tiedostaneet tai eivät muuten halua toimia jostain syystä lain edellyttämällä tavalla. Kuluttaja ei silloin voi varmistaa ostamansa tuotteen laatua ja sen sopivuutta elintarvikkeeksi.

Useista Kiinassa tapahtuneista elintarvikealan suoranaisista katastrofeista on kerrottu tiedotusvälineissä vuosien kuluessa aina silloin tällöin ja todettu, että kiinalainen elintarvikkeiden laadunvalvonta ei ole toiminut siten kuin meidän lainsäädäntömme edellyttäisi. Kun samanaikaisesti myynnissä on erittäin halpoja MSM -tuotteita, joita kaiken lisäksi markkinoidaan OPTI-MSM:n nimellä (huomaa kirjoitusasu), saattaa sellaisen tuotteen kauppaaminen herättää ajatuksia siitä, että edellä mainittu valmistajan nimen mainitsematta jättäminen saattaa kertoa jostain, mikä ei ole täysin linjassa rehellisen kaupankäynnin sääntöjen kanssa! Varmista siis aina ennen ostopäätöksesi tekoa, että tilaamasi tuotteen alkuperä on jäljitettävissä. Kun asioit FinnMSM Oy:n kanssa, tiedät mitä ostat! On tyhmää maksaa sellaisesta, josta ei tiedä! Vielä tyhmempää panna sitä suuhunsa!


Hyvää kesää toivottaen RikkiMikko