perjantaina, toukokuuta 02, 2014

CalmCream - uusi käsite terveyden ja kauneuden hoitoon!CalmCream on uusi käsite terveyden ja kauneuden hoitoon!

Tämä on todellinen läpimurto. Tähän mennessä ei ole koskaan ollut tuotetta, joka sisältää näitä ainesosia, eikä tule koskaan olemaan  ̶  tarkka luettelo aineosista on etiketissä, kyllä​​! Mutta on olemassa muutamia seikkoja, jotka liittyvät tämän tuotteen valmistukseen, jotka ovat täysin luottamuksellisia ja patentein suojattuja.

CalmCream on patentoidun valmistusmenetelmän mukaan valmistettua voidetta, joka on laajalti käytetty rauhoittamaan ihosairauksia ja auttaa myös erilaisten kipujen hallinnassa. Voiteessa käytetään eräänä aineosana manteliöljyä, joka on yksi parhaita kosteuttavia öljyjä ärtyneelle iholle, mikä johtuu sen välttämättömiä rasvahappoja sisältävästä koostumuksesta.

CalmCream ei ole pelkästään kosmeettinen aine - ei myöskään lääke, mutta yhä useammat ihonhoitotuotteiden valmistajat seuraavat esimerkkiämme ja lopulta ymmärtävät, että iho tarvitsee ravintoa saadakseen takaisin terveen tilansa. Calm Cream sisältää orgaanista rikkiä (MSM), joka on käytännössä ja myös tutkimuksissa osoittautunut ihon pääravinteeksi.

Kun tuotteeseen on lisätty Ayurvedic yrttejä ja A-,D-, ja E-vitamiineja, nämä lisäykset tekevät tästä voiteesta ainutlaatuisen ja tehokkaan tuotteen sekä ihonhoitoon ja kivunlievitykseen. Voidetta voidaan levittää myös rikkinäiselle iholle, hiertymiin ja jopa avonaisiin haavoihin.

CalmCream-voiteen sisältö:
- Tislattu vesi
- MSM (metyyli sulfonyyli metaani)
- Vahaemulsio 
- Glyseryylimonostearaatti
- Glyseroli 
- Manteliöljy 
- Kookosöljy 
- A-vitamiini 
- E-vitamiini (palmitaattimuodossa) 
- D-vitamiini 
- Aloe Vera geeli 
- Kehäkukkauute 
- Patentoitu Ayurvedic tinktuura. 

Tuote ei sisällä mitään petrokemian tuotteita eikä säilöntä- tai väriaineita eikä mitään haitallisia kemikaaleja. 
100 g purkin hinta: 28,50 € FinnMSM Oy:n verkkokaupassa.

maanantaina, huhtikuuta 28, 2014

Uudet Krilliöljyn ja Astaksantiinin pakkauskoot.

FinnMSM Oy on lisännyt uudet tilausvaihtoehdot sekä Krilliöljyn että Astaksantiinin kohdalle. Nyt voit tehdä aikaisempien 60 ja 180 kapselin tilaamisen vaihtoehtona myös 120 kapselin tilauksen ja säästää samalla sekä lähetyskustannuksissa että itse tuotteen hinnassa. 
Esimerkkejä: Hinnat postikuluineen, jos asiakas tilaa vain yhden tuotteen. Molemmilla tuotteilla on sama hinta:
 - 60 kapselia: 24,95 € (0,42€/kpl) Hintaan sisältyy käsittely- ja postituskuluja 5,00 €.
 - 120 (2*60) kapselia: 42,95 € (0,36 €/kpl) Hintaan sisältyy käsittely- ja postituskuluja 5,00 €.
 - 180 kapselia: 59,95 € (0,33 €/kpl) Hintaan sisältyy käsittely- ja postituskuluja 5,00 €.


Postikulujen euromääräinen osuus (5,00 €) on sama tilaatko yhden tai vaikka kymmenen tuotetta tai pakkausta samalla kertaa. Näin ollen kannattaa tehdä naapurin tai tuttavan kanssa yhteistilaus, niin säästää selvää rahaa.