maanantaina, joulukuuta 07, 2015

Fibromyalgia - Q10 - Ester-C - hapetusstressiMinulle tulee usein fibromyalgiaan ja sen hoitoon liittyviä kyselyjä. Niinpä päädyin kaivelemaan omiaa ja toisten arkistoja, ja löysin hyödyllistä tietoa molemmista lähteistä. Oheisena linkkejä, joista voit käydä tarkastelemassa uusimpia aiheeseen liittyviä tutimustuloksia:
-                   MD Cordero - ‎2013   
 
-             Targeted Nutritional Therapies

    Studies show benefit of CoQ10 in fibromyalgia

      No Power to Your Punch?

Mikäli sinulla on vaikeuksia englanninkielisten tekstien kanssa, RikkiMikko auttaa mielellään käännöstehtävissä. Voit tilata käännöksen sähköpostin välityksellä, info(at)finnmsm.fi, tai soita numeroon: 0400948531. Palvelu ei maksa mitään. 

Myös suomenkielistä infoa asiaan löytyy Tri Matti Tolosen uutiskirjeistä:
Tri Tolonen
* 31.1.2010 (Päivitetty: 15.7.2010)
Fibromyalgiaa potevilla ihmisillä on ubikinonin eli koentsyymi Q10:n puutetta, lisääntynyt mitokondrioiden hapetusstressi ja rasvojen härskiintyminen, ilmenee epanjalaisen Sevillan yliopiston tutkimuksista. Puutos on helppo korjata nauttimalla ubikinonia ruuan lisänä. Sopiva päiväannos on 100-200 mg.

Nyt fibromyalgiaa sairastavat teinit ja heidän vanhempansa voivat saada tukea. - See more at: http://finnmsm.blogspot.fi/search?q=Fibromyalgia#sthash.ww6XroJJ.dpuf

torstaina, toukokuuta 22, 2014

- See more at: http://finnmsm.blogspot.fi/search?q=Fibromyalgia#sthash.ww6XroJJ.dpuf
 Nyt fibromyalgiaa sairastavat teinit ja heidän vanhempansa voivat saada apua

 Tämän kirjoituksen aiheena on Ubikinoni eli Q10
Tämän kirjoituksen aiheena on Ubikinoni eli koentsyymi Q10. - See more at: http://finnmsm.blogspot.fi/search/label/Fibromyalgia#sthash.w0WxCZs9.dpuf

RikkiMikko suosittelee lisäksi OptiMSM-jauhetta (tai tabletteja) sekä Ester-C:tä, jotta saavutettaisiin väsymyksoireyhtymän hoidon ja kipujen hallinnan kannalta mahdollisimman tehokas yhdistelmä. 


torstaina, toukokuuta 22, 2014

- See more at: http://finnmsm.blogspot.fi/search?q=Fibromyalgia#sthash.ww6XroJJ.dpuf

Tilaa edullinen Q10 FinnMSM Oy:n verkkokaupasta: http://www.finnmsm.fi/CoQ-10-Ubikinoni-kapselit-100-mg