torstaina, syyskuuta 17, 2015

Laadukasta krilliöljyä huippulaadukkaaseen, kasvissyöjille sopivaan kapseliin pakattuna!Olemme äskettäin parantaneet krilliöljy-tuotteemme koostumusta. Meillä ei ole enää softgel-kapseleita, vaan Licaps® (kovat, nestetäytteiset) kapselit, jotka on suljettu erityisellä tavalla. Fuusioteknologia asettaa uudet standardit nestemäisten aineiden kapselointiin. Muutoksen edut ovat:
· Täyteainetta ei tarvita, kapselit sisältävät ainoastaan krilliöljyä, tämä on siis 100% luonnontuote
· Öljy on paremmin suojattu ulkopuolelta, mikä tarkoittaa vähemmän hapettumista ja vähemmän hajua.
· Vähemmän ruoansulatuskanavan ärsytystä
· Kasviskapseli


Lisätietoja löydät Kala Health BV:n kotisivuilta:
Kala Health krilliöljy-kapselien valmistus on patentilla suojattu. Kapselit ovat kasvissyöjille sopivia Licaps® kapseleita, jotka sisältävät 500 mg Superba® krilliöljyä. Laadukasta krilliöljyä  huippulaadukkaaseen, kasvissyöjille sopivaan kapseliin pakattuna! Kapselinpuoliskot on ilmatiiviisti sidottu käyttämällä erityistä fuusiotekniikkaa. Näin on voitu estää sisällön vuotaminen, jolloin mahdolliset haju- ja vatsanärsytysvaikutukset on voitu eliminoida.


Paul Klein Breteler, Kala Health BV:n omistaja: 
"Mielestäni tämä on suuri parannus, ja siitä kannattaa tiedottaa asiakkaille. Krilliöljyn sopivuus kasvissyöjille (Licaps kapselit) on hyvin ainutlaatuinen. 
Olen ensimmäinen, joka tuo tällaisen tuotteen markkinoille. 
Licaps on huippulaatuinen kapseli, jonka kehittäjä on Capsugel, Euroopan suurin kapselien valmistaja.

Mainittakoon tässä vielä, että krilliöljyn avulla täydennät omega-3:n saantiasi, mutta samalla voit vaikuttaa kohonneeseen triglyseriditasoon. Tämä ei onnistu kalaöljyn avulla!