maanantaina, huhtikuuta 07, 2014

Bergstrom Nutrition: OptiMSM: laatuselvitys



Joka kolmas Yhdysvaltain aikuisista on huolissaan niveltensä hyvinvoinnista, mistä  osoituksena on Yhdysvaltojen nivelten hoitoon tarkoitettujen lisäravinteiden markkinoiden kasvu. (NMI Research). Tällä hetkellä nivelten terveyteen tarkoitettujen lisäravinteiden markkinat edustavat 1,6 miljardin dollarin liikevaihtoa, ja trendi osoittaa edelleen kasvua (NBJ VolXV nro 11/12).
Kuluttajat, jotka ovat huolissaan niveltensä liikkuvuudesta käyttävät mieluummin ravintolisiä kuin reseptilääkkeitä pysäyttääkseen epäedullisen kehityksen tilanteessa, johon ovat joutuneet (NMI Research). Metyylisulfonyylimetaani (MSM) on tunnustettu johtava ainesosa tässä kategoriassa  ̶  mutta eivät kaikki MSM:t ole tasavertaisia.

Yhdysvalloissa valmistettu OptiMSM on Premium-muoto MSM-tuotemerkkien joukossa. Se on GRAS -hyväksynnän saanut tuote (yleisesti hyväksytty turvallinen tuote), jota Yhdysvaltojen kliininen tutkimustieto myös tukee. OptiMSM on siis valmistettu GMP -vaatimusten mukaisesti, se on ISO 9001:2008 rekisteröity, FSSC22000 oikeaksi todistettu MSM-laatu. Vuonna 1989 esitelty tuote on ollut johtava ainesosa terveydenhuollon tuotteita ja laadukkaita tuotemerkkejä valmistavien yritysten joukossa.

Sitoutuminen laatuun
Ylivertainen, tasainen laatu on tavoitteemme. Siksi OptiMSM tuotetaan vain yhtä tarkoitusta, eli laadukasta MSM:ää varten perustetussa tuotantolaitoksessa Pohjois-Amerikassa.

Valmistuksen huippuosaaminen
• Ainoa GRAS-nimetty MSM, jolla on FDA:n hyväksyntä
• GMP yhteensopiva tuotantolaitos
• ISO 9001:2008 laatujärjestelmän mukainen tuotantomenetelmä
• FSSC 22000 -sertifioitu ruoka-aineiden puhtauden ja turvallisuuden osalta
•OptiMSM on tislattu, ei kiteyttämällä valmistettu, jotta saavutettaisiin optimaalinen puhtaus.


Patentoitu, neljä vaihetta käsittävä tislausprosessi poistaa raskasmetallit ja muut epäpuhtaudet

Laitoksen yhtä käyttötarkoitusta varten suunniteltu, suljettu järjestelmärakenne poistaa ristikontaminaation mahdollisuuden

Reaaliaikainen prosessinohjaustekniikka valvoo kaikkia tuotannon osa-alueita, jonka tuloksena syntyy tasalaatuisia tuotteita

Jokainen erä on kolmannen osapuolen testaama, ja ylittää USP:n MSM monografin, jolla määritetään ravintolisien standardit

Ravitsemuksellinen turvallisuus
  • Kosher- ja Halal- varmennettu
  •  Ei-GMO (Tuotannossa ei suoriteta geenimuuntelua)
  •  Gluteeniton ja allergeenivapaa
  •  Ei-äyriäisperäinen
  •  Vegaaneille sopiva

Ensiluokkainen asiakaspalvelu
 Olemme asiakaslähtöinen organisaatio, jonka tavoitteena on jatkuva tuotannon parantaminen, tinkimätön laatu ja palvelu, joka on vertaansa vailla. Olemme sitoutuneet huolehtimaan asiakkaistamme. Näin varmistamme, että OptiMSM toimitetaan ajoissa ilman jälkitoimituksia, jolloin tuotteet virtaavat asianmukaisesti asiakkaaille. Toimintaa tuetaan kaikilla tasoilla jälleen myynnin prosessissa. Olemme täällä asiakkaitamme varten, alusta loppuun.

OptiMSM:n terveyttä edistävät ominaisuudet
OptiMSM on MSM:n biomimeettinen lähde, samanlainen kuin se, joka esiintyy luonnossa. Sen molekyyli koostuu rikistä ja metyyliryhmästä, ja se tuo hyödynnettäväksi erilaisia ​​terveyttä edistäviä ominaisuuksia.
Nivelten terveys
Useat esikliiniset ja kliiniset tutkimukset osoittavat MSM:n tehoa tukemalla nivelten terveyttä ja palauttamalla niiden liikerataa. Tutkimus osoittaa, että MSM vähentää tulehdusmerkkiaineiden esiintymistä, jotka aiheuttavat vahinkoa rustolle kun vanhenemme, varjellen näin sen eheyttä. Metyylisulfonyylimetaanin tehosta (MSM) polven kivussa kivussa: kliinisessä pilottitutkimuksessa:

Kausiluonteinen immuunijärjestelmän terveys
MSM saattaa tukevat tervettä immuunivastetta allergeeneja, Tämä perustuu avoimessa kliinisessä tutkimuksessa ja eläinkokeissa saatuihin tuloksiin. Monen-keskisessä avoimessa tutkimuksessa, jossa testattiin metyylisulfonyylimetaanihoidon turvallisuutta ja tehoa kausiluonteisen allergisen nuhan hoidossa:
Maksan hyvinvointi
MSM saattaa tukea maksan terveyttä ja aineenvaihduntaa. Tämä perustuu eläinten tutkimukseen ja osoittaa, kohonneet maksa glutathione jälkeen MSM täydentämistä. Glutationi rikkiä runsaasti sisältävä antioksidantti, joka osallistuu detoksifikaatioprosessiin.

Annostus vaihtelee
OptiMSM on erittäin turvallinen aine. Laajat toksikologian tiedot osoittavat, että annostelu voidaan toteuttaa suurina annoksina pitkän aikaa. Lisäravinteen suositukset ovat välillä 1-3 grammaa kahdesti vuorokaudessa.

Tutkimus
Bergstrom Nutrition investoi tutkimukseen lisätäkseen tietämystä, todistaakseen aineen turvallisuutta ja tehoa, sekä tukeakseen sääntelymenettelyn rekisteröintiä. Tiivistelmäyhteenvedot tutkimuksistamme ovat katsottavissa verkkosivuillamme, sekä meidän sponsoroiduilla koulutus verkkosivuilla, www.msmguide.com.

MSM:n puhtaus vailla vertaa
Bergstromin Nutritionin keskittyminen puhtautteen asettaa OptiMSM:n omaan luokkaansa MSM-tuotteiden joukossa​​. Bergstrom Nutrition on MSM:n tislausmenetelmän edelläkävijä , mikä varmistaa lopputuotteen korkeimman tason puhtauden ja turvallisuuden. Nykyisin se tislaus, jota käytämme puhdistukseen, testataan edelleen tunnustettujen kemian insinöörien ja muiden asiantuntijoiden johdolla, mikä on kaikkein ylivoimaisin menetelmä markkinoilla.
Vaikka MSM syntyy luonnossa maan rikkisyklin välityksellä, ja jota löytyy pieniä määriä kasvillisuudessa, eläinkunnassa ja ihmiskehossa, kaikki kaupallinen MSM on valmistettava koska määrä esiinny luonnossa on liian pieniä määriä, jotta sitävoitaisiin  hyödyntää pelkästään nautitusta ravinnosta.
MSM:n valmistus tislausmenetelmällä
Bergstromin Nutritionin oma nelivaiheinen tislausprosessi käyttää lämpöä erottamaan epäpuhtauksia ja sivutuotteita itse tuotteesta, javalmistus perustuu näiden eri aineosien ainutlaatuiseen kiehumispisteeseen. MSM:n kiehumispiste on 478 ° F (248 ° C) mahdollistaa sen, että puhdas MSM voidaan eristää liuoksesta. Sen lisäksi, että tuote on erittäin puhdas tuote, tislatulla OptiMSM:llä on alhainen kosteuspitoisuus joka vähentää mikrobikontaminaatiota ja tuotteen hajoamista.

Kiteytysmenetelmä
Toisin kuin Bergstromin tislausmenetelmässä, eli jos MSM puhdistetaan kiteytysmenetelmällä, voi kiteytyksen yhteydessä kehittyä liuokseen jääneistä vierasaineista peräisin olevia epäpuhtauksia sisältäviä kiteitä, mikä vähentää puhtautta.

Tiukka analyyttinen testaus osoittaa tasaista laatua ja puhtautta.
Bergström Nutrition valtuuttaa tiukat ohjeet OptiMSM:n testaamiselle, ja analyysimenetelmät ovat tiukempia kuin muilla markkinoilla olevilla MSM-tuotteilla, mikä lisää puhtautta ja turvallisuutta:

  • DMSO, keskeisessä asemassa MSM:n valmistuksessa käytettävä aine on tehokas liuotin, ja sellaista farmaseuttista ainetta, jonka on osoitettu aiheuttavan kapseleiden, vaikuttavien aineiden ja aistinvaraisten ominaisuuksien hajoamista tai muuntumista. OptiMSM:n on osoitettu sisältävän pienimmän mahdollisen sallitun määrän DMSO:ta eli alle 0,1 %
  • OptiMSM testataan kolmannen osapuolen toimesta, jotta voitaisiin varmistaa, että raskasmetallipitoisuus on vähintään 100 kertaa vähemmän kuin amerikkalaisen farmakopeian, eli lääkeollisuuden tuotteita normittavan USP-standardin määrittämä taso. Tämä tukee Proposition 65:n noudattamista OptiMSM:ää sisältävien tuotteiden osalta.
  • Mikrobien standardit OptiMSM:n suhteen on asetettu lääketeollisuuden USP-standardien mukaisesti, jotka ovat tiukempia kuin ravintolisiä koskevat, ja tukevat Global Food Safety Initiativen normeja.
Haihtuvien aineosien puhtaus HRGC> 99,8%
Tämä HRGC (High Resolution Gas Chromatography) on erittäin spesifinen kvantitatiivinen menetelmä, jolla mitataan MSM:ssä mahdollisesti esiintyvien haihtuvien vierasaineiden määrä. Tämän menetelmän ansiosta saadaan tarkkuus, jonka ansiosta näitä aineita ei voi esiintyä lopputuotteessa. Menetelmä kehitettiin juuri MSM:n valmistusprosessia ajatellen. Se on tarkempi kuin HPLC:llä (High Performance Liquid Chromatography) suoritettu määritys.
Haihtumattomien epäpuhtauksien minimointi
Sulamispiste 109,5 ° C + 1,0 ° C - Erittäin puhtailla yhdisteillä on selvä sulamispiste. OptiMSM:n tarkka sulamispiste varmistaa sen, että ei-haihtuvia epäpuhtauksia ei voi esiintyä lopputuotteessa.



Matala mikrobikasvun riski


Vesipitoisuuden määrittely Karl Fischer-titrauksella on suositeltavin menetelmä MSM:n kohdalla, koska muita menetelmiä käyttämällä esimerkiksi kuivaushäviön ja kosteustasapainon vaikutuksilla voidaan saada virheellisiä tuloksia, koska osa MSM:stä voi kulkeutua lämmön vaikutuksesta pois, jolloin saadaan todellista korkeampia tuloksia. Lisääntyneeseen vesipitoisuuteen liittyy mahdollisuus mikrobien kasvuun ja tämä seikka voi vaikuttaa lopputuotteen säilyvyysaikaan.