perjantaina, kesäkuuta 14, 2013

Päivän Terveysvinkki Nro 109/365 Perjantai 14.6.2013 – Oikea ja tasapainoinen ryhti
Jalkaterän, säären, selän tai niskan kipu voi osoittaa, että ryhti ei ole tasapainossa, jolloin on olemassa lisääntynyt riski vammautumiseen, etenkin jos keho joutuu ylimääräiseen rasitukseen. Monilla urheilijoilla on havaittu huonon ryhdin olevan syynä useisiin urheiluvammoihin. Käy kiropraktikon tai urheilufysiologin pakeilla saamassa diagnostista apua, jos kiputilat uusiutuvat tai jatkuvat, jotta voisit estää lisävahinkojen syntymisen.

Mikäli haluat nähdä samanlaisia vinkkejä kuin tämä, pysy kanavalla, sillä tarkoitukseni on tuottaa vuoden jokaiselle päivälle uusi vinkki. Siis 365 Päivän Terveysvinkkiä vuoden kuluessa!

Lisa Bestin kirjoitukset ovat innoittaneet minua kirjoittamaan näitä Health Tip of the Day -artikkeleita.
Foot, leg, back, or neck pain may indicate that posture is out of balance, with increased potential risk of injury when stressed.  Many athletes discover poor posture is the root cause of many sports injuries.  Visit a chiropractor or sports physiologist for diagnostic help when pain recurs or persists to prevent further injury.

If you want to see the same tips as this, stay tuned, as my intention is to produce a new tip every day.  So 365 Day Health Tips within a year

Writings of Lisa Best have inspired me to write these Health Tip of the Day articles.

Ei kommentteja: