lauantaina, joulukuuta 16, 2006

MSM - ihmeaine moneen tilanteeseen!


Kliinisesti todistettu bioaktiivisen ravinnon lähde OptiMSM.

Tiedätkö, että MSM:llä saattaa olla hiusten ja kynsien kasvua edistävä vaikutus. MSM:n rikki on eräs olennainen osa keratiini- nimistä valkuaisainetta eli proteiinia, jota terveet hiukset ja kynnet sisältävät runsaasti. Jos ihminen kokee rikin puutetta, saattavat ensimmäiset oireet siitä ilmentyä juuri lohkeilevina kynsinä ja haurastuneina hiuksina. Kun tilanne korjataan nauttimalla ylimääräistä rikkiä MSM:n muodossa, saattaa tilanne korjautua ennalleen!

Voit myös hoitaa hampaitasi MSM:n avulla: terästä hammastahna MSM:llä ja harjaa sillä hampaasi säännöllisesti, niin saat hohtavan valkoiset hampaat! Bakteerit eivät pesi tällä tavalla hoidettuihin hampaisiin, koska niille tarjolla olevia tartuntakohtia hampaan pinnalta ei enää löydy. Sama pätee myös suoliston suhteen; umpipussitaudin eli divertikuloosin aiheuttajaksi paljastuu MSM:n ja C-vitamiinin puute, jolloin vahingollinen bakteerikanta pääsee lisääntymään ja suoli joutuu sietämään ylimääräistä kaasun aiheuttamaa painetta, joka venyttää suolta. MSM:n ja C-vitamiinin riittävä saanti varmistaa sen, ettei suolen pintaan tartu ja jää olemaan ylimääräistä bakteerikantaa, joka sitten kehittää tuon paksua suolta rasittavan tautitilan.
"Diverticulosis

Diverticulosis is the condition where the large intestine gets sluggish, clogged and quits pulsing properly. The feces stop moving properly and nutrition is not passed through the intestine walls. MSM smoothes the coating of the intestine with a Teflon-like coating, allowing feces to pass easily through the intestine. Diverticulosis is an MSM and vitamin C deficiency".
"Divertikuloosi eli umpipussitauti on tila, jossa paksusuoli muuttuu laiskaksi, tahmeaksi ja lakkaa tuottamasta normaalia suolen sisältöä eteenpäin vievää supistusliikettä. Ulosteet lakkaavat liikkumasta asianmukaisesti eteenpäin, eivätkä ravinteet läpäise suolen seinämää. MSM muodostaa suolen seinämään teflonmaisen pinnan, joka sallii ulosteiden vapaan liikkumisen suolta pitkin. Umpipussitauti eli divertikuloosi on MSM:n ja C-vitamiinin puutoksen seuraus".

RikkiMikon kommentti:
Jännityksestä johtuva, lihaksistoon vaikuttava tila vaikuttaa myös suolessa ja pitää suolta ympäröivän lihaksiston koko ajan kireänä. Relaksoiva MSM-jauhe (metyylisulfonyylimetaani) vaikuttaa näihin sileisiin lihaksiin rentouttavasti, jolloin niiden normaali kapasiteetti (...suorittaa peristalttista liikettään) palautuu, ja suoli alkaa toimia sillä tavalla kuin sen kuuluukin. Tällöin vatsa alkaa toimia taas oikein. Ummetus ja pahanhajuisen kaasun muodostus vähänee. Vatsa toimii! Kouristukset loppuvat! Olo on taas niinkuin pitääkin. Kokeile!

Toimiakseen täysitehoisesti suoli tarvitsee myös tietyn määrän kiinteää sisältöä. Jos suolen sisältö on vähäinen, suolen aaltomaisesti etenevä supistelu eli peristaltiikka ei ole riittävä, jotta suoli tyhjenisi kunnolla. Päivittäiseen ruokavalioomme tulisi kuulua riittävästi ravintokuitua. Myös liikunnan vähyys ja riittämätön nesteiden saanti edistävät ummetusta.
Muistathan, että paras lääke refluksitautiin ja ummetukseen saattaa olla OptiMSM-jauhe!
MSM saattaa lisätä kaikkien elävien solujen, niin myös verisuonten elastisuutta. Näin ollen sen vaikutus verenkiertoon ja ennen muuta verenpaineeseen voi joissakin tapauksissa olla erittäin tärkeä. Ahtautunut ja kovettunut suoni ei sopeudu kehon kokemiin rasituksiin, ja lisääntynyt hapen tarve johtaa siihen, että sydän joutuu pumppaustyössään normaalia suuremman rasituksen kohteeksi, alkaa laajentua jotta suoriutuisi tehtävästään. Tämä tilanne jatkuessaan johtaa kuitenkin umpikujaan, ja ainoa keino selviytyä tilanteesta on, että verisuonten kapasiteettia saadaan nostettua. Pallolaajennus on usein käytetty keino. Potilaan tila pallolaajennuksen jälkeen kuitenkin usein palautuu entiselle riskitasolle. Tilanteeseen voidaan kuitenkin varautua siten, että ei päästetä suonia kovettumaan. Tähän paras keino on riittävä liikunta, oikea ravitsemus, tupakoinnin lopettaminen, aminohappo arginiinin nauttiminen joko pillereinä tai lisäravinteena ja - MSM.

Hyvä verenkierto on tärkeä myös ikääntyville, mutta elämänhaluisille miehille. Sitä paitsi aivan yhtä hyvin myös naisille! Kovettuneet suonet eivät luo mahdollisuutta nauttia elämästä täysipainoisesti millään elämän alueella. Seksuaalisen mielihyvän saaminen edellyttää normaalia verenkiertoa kaikissa kehon osissa. Paisuvaisten täyttyminen ei onnistu, jos "putket ovat ruosteessa". MSM parantaa verenkiertoa aivan oleellisesti paitsi kehon ala-ja keskiosissa, myös siellä kaikkein tärkeimmässä osassa, kovan kalvon alla sijaitsevissa aivoissa!
MSM:n ominaisuuksista kertoo myös ansiokas artikkeli, jonka löydät Lootuskirja Oy:n sivuilta.
Hyvää Joulun odotusta! RikkiMikko


P.S. Muista aina, että lääkärin määräämät lääkkeet on nautittava ohjeen mukaisesti! Älä koskaan lopeta oma-aloitteisesti sellaista lääkitystä, jonka lääkäri on määrännyt joko kuurinomaisesti tai jatkuvaan käyttöön. Syö kuuri aina loppuun, jotta lääke ehtii tehdä tehtävänsä, sillä kesken jätetty kuuri saattaa myötävaikuttaa lääkkeille resistenttien mikrobien kehittymiseen. Sen jälkeen meillä on hyvin vähän keinoja taistella tauteja vastaan.


Keskustele lääkärin kanssa aina, kun alat käyttää vaihtoehtoisia hoitomenetelmiä! Näin hoitohenkilökunta pysyy ajan tasalla siitä, mikä terveydentilasi mahdollisiin muutoksiin on vaikuttanut ja mikä ei. Ainoastaan "tarpeen mukaan" nautittavien (esimerkiksi kipuun) määrättyjen lääkkeiden kohdalla on mahdollista harkita lääkityksen vähentämistä, jos tilanne sen sallii. Vältä turhaa, "varmuuden vuoksi" tapahtuvaa lääkkeiden syöntiä!

Ei kommentteja: