Loading...

maanantaina, toukokuuta 13, 2013

Kiinalaista rulettia USA:ssa (ja Suomessa


Kiinalaista rulettia USA:ssa

Hyvät NaturalNews'in lukijat,
Painokkaassa Yhdysvaltain Kongressin todistuksessa, elintarvikeasiantuntijat varoittivat tänään, että Kiinasta tuotavat elintarvikkeet eivät ole tarpeeksi hyviä edes "koiran ruoaaksi", saati että sillä voisi ruokkia perheensä.

Mikä on vikana? Kemikaaleja, väriaineita, torjunta-aineita, väärennettyjä lisäaineita, raskasmetalleja ja tavanomaisten myrkyllisten aineiden aiheuttamaa saastumista. 
Oheisena suomennos Mike Adamsin artikkelista, joka tuli RikkiMikon sähköpostiin 10.5.2013.
Read more about why food from China needs to be seriously questioned:
Not even good enough for dog food: Imported food from China loaded with chemicals, dyes, pesticides and fake ingredients
Ei tarpeeksi hyvää edes koiranruoaksi: Kiinasta peräisin olevat ruoka-aineet täynnä kemikaaleja, väriaineita, torjunta-aineita ja väärennettyjä ainesosia

(NaturalNews) Haluatko todella tietää, mitä kaikkea on Kiinasta tuodussa ruoassa, jota syöt? Jos et, olet todella hyvässä seurassa: FDA tarkastaa ainoastaan 1 % - 2 % kaikista elintarvikkeista, joita tuodaan Kiinasta, joten myöskään he eivät tiedä. Vaikka he tarkastavat lähetyksen, he harvoin testaavat siitä raskasmetalleja, torjunta-aineita, PCB:tä tai muita myrkyllisiä aineita.
Mark A. KastelThe Cornucopia Instituten maatalousasioista vastaava johtava  analyytikko antaa lisäpainoa tässä vaiheessa, kun hän todisti tällä viikolla parlamentin ulkoasiainvaliokunnan Euroopan ja Euraasian asioita sekä uusia uhkia käsittelevässä alivaliokunnassa sanoen seuraavaa: "Emme luota kiinalaisiin, ja hyvästä syystä, kun Kiina toimittaa aineksia meidän koiran-ja kissanruokien valmistukseen. Miksi meidän sitten pitäisi luottaa kiinalaisten viejien siihen ruokaan, jolla me ruokimme meidän lapsiamme ja perheitämme?" Se on hyvä kysymys. Varsinkin, kun Kastel lisää, että kiinalaisen ruoan on säännöllisesti todettu sisältävän "hyväksymättömiä kemikaaleja, väriaineita, torjunta-aineita ja suoranaista petosta (väärennettyjä elintarvikkeita)."

Lue Kastelin kannanotto kokonaisuudessaan: Read Kastel's full testimony here.

Miltä ilmastonmuutos näyttää Kiinasta käsin?
Voimakkaasti saastunutta ruokaa Kiinasta
Natural News on jo raportoinut, että ruoka Kiinasta on usein todettu sisältävän huolestuttavia määriä raskasmetalleja (arseeni, kadmium, lyijy, elohopea) ja muita epäpuhtauksia. Poliittisesti Kiina on kommunistinen diktatuuri, jossa sananvapaus on täysin kielletty. Ympäristömääräyksiä ei juuri koskaan panna täytäntöön.Kulttuuri on totaalista petosta, jossa valehtelu, huijaaminen, varastaminen tai petokset päästetään eteenpäin ja sitä pidetään täysin hyväksyttävänä - koska niin hallitus toimii siellä. Kiinan moraalinen rappio heijastuu suoraan huolestuttavana elintarvikehuollon epärehellisyytenä. (Kyllä, maan elintarvikkeiden vientitoiminta heijastaa maan kulttuurista ja poliittista filosofiaa. Poliittinen vapaus tuottaa terveellistä ruokaa. Sorto ja kommunismi tuottaa petollisia, tappavia elintarvikkeita.)

Ja silti, vaikka kaikki tämä on laajasti tiedossa, Kiinan maatiloja vain harvoin tarkastetaan hyväksyttyjen luonnonmukaisten varmenteiden mukaisesti. "Yhdysvaltain sertifioijat eivät pysty itsenäisesti tarkastamaan kiinalaisia maatiloja sen varmistamiseksi, että tiedettäisiin siellä noudatettavan USDA:n luonnonmukaisia ​​elintarvikkeita ja maatalouden standardeja koskevia määräyksiä.  Siis niitä määräyksiä, joita  tarvitaan vientiin Kiinasta USA:han", selitti Kastel todistuksensa. "Tällaista tuontia ei saisi päästää meidän satamiin asti, ellei meillä ole järjestelmää, joka takaa kuluttajille, että he saavat sen mistä he ovat maksaneet. Aivan kuten USA:ssa kasvaneiden luomutuotteiden, myös näiden tuotteiden turvallisuutta on riippumattomien tarkastajien tiukasti valvottava."Väärennetyt aineet ovat uusi normi Kiinassa
Lisäksi istunnossa oli todistamasa Patty Lovera, joka toimii apulaisjohtajana Washington DC:n Ruoka & Vedentarkastusvirastossa  (Food & Water Watch). Uutiset elintarvikkeisiin liittyvistä petoksista Kiinassa "ovat tasaista kiistojen virtaa, jotka vaihtelevat väärennettyjen ainesosien ruoka-aineisiin sekoittamisesta, kuten melamiinia maitotuotteisiin, laajoihin eläintautien puhkeamisiin kuten lintuinfluenssa, ja korkeisiin torjunta-ainejäämiin", Lovera todisti. "Juuri viime viikolla uutiset kertoivat Kiinan hallituksen kampanjasta purkaa väärennetyn lihan jakelua, mikä johti laajoihin pidätyksiin; yli 900 ihmistä syytetään yli $ 1 miljoonan rotan toimittamisesta myyntiin lampaan lihana."
See Natural News coverage of the fake rat meat scandal here.
Syöt paljon enemmän Kiinasta tuotuja elintarvikkeita kuin luuletkaan

Miksi tällä olisi jotain merkitystä? Sen vuoksi, koska syöt paljon enemmän Kiinasta tuotuja elintarvikkeita kuin olet luultavasti ajatellut.

Eivät ainoastaan vähittäiskauppiaat, kuten Whole Foods myy "sertifioitua orgaanista" ruokaa, joka on kasvanut Kiinassa, vaan myös valtaosa Pohjois-Amerikassa (samoin Suomessa! suomentajan huomautus) myydyistä superfood–jauheiden valmistajista käyttää raaka-aineita, jotka he ovat ostaneet irtotavarana Kiinasta. Yrtteihin ja vitamiineihin on usein käytetty Kiinasta peräisin olevia materiaaleja.

Ei aivan kaikki Kiinasta peräisin oleva ole huonoa, mutta meidän omissa laboratoriotesteissämme täällä Natural Newsissä paljastuneiden tietojen perusteella olemme järkyttyneitä huomatessamme, kuinka usein Kiinasta peräisin olevat tuotteet ovat metallien, kemiallisten liuottimien ja torjunta-aineiden jäämien saastuttamia. Olemme joutuneet torjumaan kymmeniä tavarantoimittajia omassa toiminnassamme etsiessämme puhtaita ainesosia käyttääksemme niitä tuotevalmisteissamme, ja olemme jopa joutuneet lähettämään takaisin tuotteita, jotka ilmaantuivat meidän päävarastoomme, koska ne eivät yksinkertaisesti täyttäneet tiukkoja laadunvalvonta-vaatimuksiamme.
(Tosiasiassa: Meidän oli äskettäin palautettava useita tuhansia kiloja goji-marjoja yhdelle tavarantoimittajalle havaittuamme, että tuote ei läpäissyt meidän laadunvalvontaamme).
Mutta tässä on eräs vielä pelottavampi seikka kaikkeen tähän liittyen. Mike Adams, the Health Ranger Editor of NaturalNews.com jatkaa:

Mike Adams: “Olen toistuvasti kertonut, että olen ainoa tätä seikkaa kysyvä henkilö”

Kun puhun tavarantoimittajille raaka-aineista, olen toistuvasti kertonut, että olen ainoa henkilö, joka pyytää heitä testaamaan raaka-aineissa mahdollisesti olevien raskasmetallien ja torjunta-aineiden esiintymisen, sekä lähettämään tuotenäytteitä meidän omaan laboratorioomme.

Tämä tapahtuu uudestaan ​​ja uudestaan​​. Tästä olen oppinut, että käytännössä ei ole asianmukaista huolellisuutta, kun valmistetaan luontaistuotteita vähittäiskauppiaille. Useimmat vähittäiskauppiaat yksinkertaisesti ostavat ja myyvät, toimittaen laatikot ja siirtäen tuotteet, ja samalla sulkevat silmänsä siltä, mitä he ostavat ja myyvät. He kirjaimellisesti eivät välitä siitä, ovatko heidän tuotteensa tarkoituksellisesti saastutettuja.
He haluavat vain myydä, myydä, myydä!
Vielä järkyttävämpää – ja näytän olevan ainoa toimittaja, joka ilmoittaa tästä hätkähdyttävästä tosiasiasta – on tällä hetkellä se, että USDA:n asettamissa rajoissa ei ole luomu-elintarviketuotteille mitään setifikaateilla säädeltyjä rajoja. Siis tuotteille, jotka voivat olla USDA:n mukaan luomutuotteita ja silti sisältävät tappavia määriä elohopeaa ja arseenia tai lyijyä. USDA ei testaa tai se ei edes säätele elintarvikkeiden raskasmetallipitoisuuksia oman sertifiointiohjelmansa avulla!
Näin ollen voit tehdä ostoksia kuuluisien luontaistuotteiden jälleenmyyjiltä ja saatat poimia tuotteita, jotka kantavat "USDA sertifioitu luomu" -logoa ja ajatella samalla: "Tämä on sertifioitu terveellinen ja turvallinen tuote, jonka on varmentanut Yhdysvaltain hallitus." Sinulle on valehdeltu. Nämä tuotteet on saatettu kasvattaa Kiinassa alueella, jossa sijaitsee elohopeaa valuva teollinen tehdas. Se voi sisältää älyttömän suuria määriä elohopeaa, arseenia, PCB:tä ja jopa kemiallisia liuottimia. Saatat syödä puhdasta kuolettavaa myrkkyä ja joudut silti myös maksamaan mokomasta herkusta!

Tämä ei muuten ole hyökkäys USDA:ta vastaan. Heidän luomusertifikaatti- ohjelmansa on hämmästyttävän hyvä siltä osin, mitä se yrittää saavuttaa. Mutta on ymmärrettävä, että USDA todistaa ainoastaan prosessin, ei tulosta. Maatilojen tasolla se tarkoittaa, että elintarvikkeita ei ole ehkä aivan tarkoituksellisesti kasvatettu torjunta- ja kasvinsuojeluaineiden avulla, mutta se valitettavasti ei sano yhtikäs mitään raskasmetallien saastuttamista pelloista elintarviketuotannon alueilla Kiinassa.

Valtava luomuruokapetos
Todellisuudessa se mitä todella tapahtuu nyt maailmanlaajuisesti, on valtava luomuelintarvikkeita koskeva petos. Ruoka on kasvanut Kiinassa ja varmennettu luonnonmukaiseksi, vaikkei yksikään Yhdysvaltain tarkastaja ole edes vieraillut tiloilla. Tämä ruoka on sitten tuotu Yhdysvaltoihin eikä sitä ole lähes koskaan tarkastettu. Se on pakattu ja myydään huippuhintaan luonnonmukaisina elintarvikkeina vähittäiskaupoissa siihen viitaten, että sitä koristaa "USDA Luomu" etiketti.


Mutta missään matkan varrella — paitsi erittäin harvinaisissa tapauksissa — tätä ruokaa, ei ole koskaan testattu raskasmetallien tai muiden epäpuhtauksien suhteen. Tämän vuoksi Mark Kastel perustellusti toteaa, että tätä ruokaa ei voi suositella edes "koiran ruoaksi", vielä vähemmän sillä voisit ruokkia itsesi ja perheesi.

Älkää erehtykö siitä: Kiina on kansakunta täynnä moraalittomia, epäeettisiä valehtelijoita ja pettureita. (Taiwan, toisaalta on hyvin erilainen ja siellä on paljon vahvempi moraalinen koodi sekä perustavien ihmisoikeuksien tajua.) 
Muista: Puhun mandariinikiinaa. Olen asunut kiinalaisen kulttuurin piirissä. Olen matkustanut ympäri Aasiaa ja jopa pitänyt lukuisia julkisia puheita Kiinan yleisöille. Samaan aikaan olen tutkinut ja kirjoittanut elintarvikkeista ja elintarviketurvallisuudesta yli vuosikymmenen ajan. Hyvin harvat ihmiset ovat niin päteviä kertomaan totuuden siitä, mitä oikeastaan Kiinasta tuleva ruoka on, ja voin kertoa teille, että minä en luota siihen.

En luota Kiinasta tuotuun ruokaan, ellei sen jokainen erä ole kattavasti laboratoriossa testattu, ja ne laboratoriotestit ovat julkisia.

Oikeastaan ainoa tie siihen tilanteeseen, että voisin syödä mitään Kiinasta tuotua ruokaa on, että minulla on mahdollisuus alistaa se laajaan testaukseen. Toisin sanoen varmistaa, että saastumisen tasot ovat hyväksyttävän pieniä. On joitakin erinomaisia Kiinasta tuotettuja tuotteita, jotka ovat täysin turvallisia ja terveellisiä. Tietyt lääkkeissä käytettävät sienet esimerkiksi valmistetaan Kiinassa ja ovat erittäin puhtaita. Jotkut goji-marjojen tuottajat ovat hyvin rehellisiä ja heidän tuotteensa ovat puhtaita. Epäilemättä on olemassa viljelijöitä, jotka tuottavat erittäin puhtaita tuotteita Kiinassa, mutta nämä ovat poikkeus, ei sääntö. Oletuksena, meidän kaikkien on nyt otaksuttava, että kaikki Kiinasta peräisin oleva vaikuttaa hyvin saastuneelta.

Lähes yksimielisesti voidaan sanoa elintarvikkeista, jotka ovat kasvaneet Pohjois-Amerikassa, että ne ovat puhtaampaa ja vähemmän saastuneita. Tämä ei ole totta sata prosenttisesti, mutta yleensä niin on.

Myrkyllinen kiinalainen maatalous asettaa rehelliset Yhdysvaltojen viljelijät konkurssiin
Surullinen osa tästä kaikesta on, että Kiinasta tuotu ruoka on taloudellisesti syrjäyttämässä Yhdysvaltojen ja Kanadan viljelijät, jotka ovat yleensä huomattavan rehellisiä ja eettisiä viljelykäytännöissään. Näin ollen kun Yhdysvaltojen maanviljelijät ovat joutuneet lopettamaan toimintansa seuratessaan EPA:n, FDA:n ja USDA:n asettamien sääntöjen luomumääräyksiä, kiinalaiset maanviljelijät myyvät meille saastunutta myrkyllistä "luonnonmukaista" ruokaa saamalla petoksen tuottamaa hyötyä ja kaikkia sääntöjä rikkoen!

Siksi kehotan: kasvata paikallisesti, osta paikallisesti viljeltyä ja syö paikallisesti viljeltyä niin paljon kuin mahdollista. Ja siihen saakka kunnes Kiina vihdoin siivoaa toimiaan elintarvikkeiden tuotannossa saastumisen suhteen, tee parhaasi välttääksesi elintarvikkeita, jotka ovat Kiinasta peräisin.

Stay informed! FREE subscription to the Health Ranger's email newsletter
Get breaking news alerts on GMOs, fluoride, superfoods, natural cures and more...Join over four million monthly readers. Email privacy 100%
protected. Unsubscribe at any time.
RikkiMikon kommentti:

Olen useampaan kertaan kirjoittanut tälle palstalle huolestuneena siitä, kuinka Kiinassa valmistettu ja Suomessa halvalla hinnalla myynnissä oleva MSM (joskus jopa OptiMSM:n nimellä) on vallannut markkinoita. Sinänsä asiassa ei olisi mitään huomauttamista, jos tuote olisi laadukasta ja sillä olisi sama teho kuin kalliimmalla huipputuotteella, eli OptiMSM:llä. Koska näin ei kuitenkaan ole, joutuu myös Bergstrom Nutritionin valmistama hieno tuote outoon valoon, kun netissä alkaa kiertää tämän halvan jäljitelmätuotteen käyttäjien toimesta sellainen huhu, että MSM:stä ei ole mihinkään.

Siitä erilaisia vierasaineita sisältävästä jäljitelmästä saattaa löytyä sellaisia raskasmetalleja kuin lyijy, elohopea, arseeni ja kadmium, jotka kertyessään elimistöön aiheuttavat aikaa myöten erittäin ikäviä seuraamuksia; syöpä, sydän- ja verisuonitaudit, erilaiset autoimmuunisairaudet, kuten nivelreuma, Crohnin tauti, MSM-tauti, vain muutamia mainitakseni.Katso video, josta selviää, miksi raskasmetallit ovat niin vaarallisia terveydelle!


Aivan vastikään, tällä viikolla eräs asiakkaamme kertoi ostaneensa 14-vuotiaan tyttärensä lihasongelmiin viime syksynä eräästä verkkokaupasta OptiMSM-jauhetta, joka on väriltään ruskehtavaa. Kerroin hänelle, että puhdas MSM on täysin valkoista, ja että ruskea väri johtuu epäpuhtauksista, joita tuotteeseen on jäänyt jossain valmistusvaiheessa. Asiakas kertoi tämän yrityksen nimen liittyvän jollain tapaa puhtauteen (laitokseen, jossa puhdistetaan), mutta ei siitä tässä vaiheessa sen enempää. Pakkauksessa ei ollut mitään mainintaa valmistusmaasta.
Lähetä kommentti