torstaina, kesäkuuta 27, 2019

Turvapuhelimista

Turvapuhelimista:
Monilla ihmisillä on käsitys, että turvapuhelin olisi paras vaihtoehto, kun valitaan laite, joka turvaa jokapäiväisen elämän vaaroilta. Turvapuhelin on hyvä vaihtoehto sellaiselle henkilölle, joka elää yksin kotonaan, eikä juuri liiku kodin ulkopuolella. Mutta se toimii siis ainoastaan kotona tai siinä tilassa johon se on asennettu käytettäväksi.

Turvapuhelimen kuukausikustannus on noin vajaa 40,00 €, vuositasolla siis lähes 500,00 €. Samalla rahalla saat omaksesi iWatchin ja monia hyödyllisiä toimintoja; kello, puhelin, sykemittari, askelmittari, herätyskello, unianalysaattori, valuuttalaskuri ym. 

 Applen kello, iWatch toimii turvapuhelimena kaikkialla missä liikutkin, kunhan vain sinulla on tämä kello ranteessasi. Uusin iWatch-versio osaa myös hälyttää 112:een silloin, kun kaadut ja olet loukannut itseäsi niin, että tarvitset todella apua; hälytys menee perille jopa silloinkin, kun olet menettänyt tajuntasi. Kello ilmoittaa sijaintisi hälytyskeskukseen, jolloin apu löytää perille varmasti.Samalla välittyy tieto läheisillesi siitä, että olet joutunut turvautumaan hälytyskeskuksen apuun. 

Käytännön esimerkki: olet palaamassa iltamyöhällä ravintolasta, ja joukko aggressiivisia kansalaisia alkaa ahdistella sinua. Painamalla iWatch-kellon nappia, saat yhteyden hätäkeskukseen hyökkääjien tietämättä asiasta mitään. Kellon mikrofonin kautta välittyy puheesi — avunpyyntösi hätäkeskuksen kautta poliisille, ja apu on jo tulossa. Kännykkää ei tarvitse ottaa esille!




Tavallisen turvapuhelimen kustannukset ovat noin 40 € kuukaudessa. Vuositasolla se on lähes 500 €. Samalla hinnalla saat iWatchin, ja lukemattoman määrän muita toimintoja, joita iWatch tukee; kello, puhelin, sykemittari ym. 
iWatch ilmoittaa saapuneista viesteistä, joihin voit samantien vastata. Se antaa myös runsaasti terveyteesi liittyvää tietoa, jonka avulla voit muuttaa elämäntapojasi terveellisempään suuntaan!