perjantaina, tammikuuta 18, 2008

YouTube - DMSO Dr. Stanley W. Jacob Part_1



RikkiMikko löysi mielenkiintoisen videosarjan , jossa haastateltavana on Tri Stanley W. Jacob, Tohtori DMSO.

YouTube - DMSO Dr. Stanley W. Jacob Part_1

DMSO on MSM:n "alkuaine", aine jota hapettamalla syntyy MSM. Ihmiskehossa DMSO muuttuu nopeasti MSM:ksi, jota keho sitten käyttää hyväkseen rakentaessaan uusia soluja, hormoneja, entsyymejä kehon tarpeisiin.

Wikipedia kertoo aineesta seuraavaa:
Dimetyylisulfoksidi (lyhenne DMSO, molekyylikaava C2H6OS) on orgaaninen rikkiyhdiste, jota käytetään teollisuudessa liuottimena muun muassa maalin ohenteissa ja pakkasnesteissä. Dimetyylisulfoksidin moolimassa on 78,138 g/mol, sulamispiste 18,5 °C, leimahduspiste 95 °C, kiehumispiste 189 °C, CAS-numero 67-68-5 ja SMILES CS(C)=O. DMSO imeytyy ihon lävitse erittäin hyvin, minkä takia sitä on käytetty myös parantamaan lääkkeiden imeytymistä ihon läpi.
DMSO:ta on markkinoitu 1960-luvulla Pohjois-Amerikassa kivun lievittämiseen ja nivelsairauksien hoitoon. Koska DMSO:n tehosta ja turvallisuudesta analgeettina (kipulääkkeenä) ei ollut riittävästi näyttöä, sen myynti nykyään luontaistuotteena tai ravintolisänä on kielletty. Elimistössä osa DMSO:sta metaboloituu metyylisulfonyylimetaaniksi eli MSM:ksi, jota markkinoidaan luontaistuotteena.

YouTuben video kertokoon omasta puolestaan.

keskiviikkona, tammikuuta 16, 2008

YLE uutiset / Kotimaa

YLE uutiset / Kotimaa: Giardiaasi

Muistathan: RikkiMikon ilmainen puhelinnumero löytyy tämän
linkin kautta. Soita!


Koska giardiaasi on silloin tällöin putkahtanut RikkiMikon tietoisuuteen erilaisten MSM:ään liittyvien tutkimusraporttien muodossa, ja koska Nokian vesikriisin yhteydessä YLE kertoi näyttävästi tämän päivän (16.01.2008) kello viiden uutisissa tästä asiasta, lienee paikallaan valottaa asian toista, hoidollista puolta, jos vaikka joku voisi saada vaivoihinsa apua aivan yllättävältä taholta.

Tässä linkit viimeisimpiin Giardiaa koskeviin YLE:n uutisiin noin vuoden ajalta:
07.01.2007: Pyhätunturi.
18.10.2007: Bergen.
06.12.2007:Vatsatauti voi aiheutua monesta pöpöstä.
08.12.2007: Vettä saa käyttää Nokialla jälleen lauantaina
17.01.2008:
Nokian alkueläintartunnat yhteydessä vesikriisiin?
18.01.2008:
Nokian vesinäytteestä löytyi giardiaa
22.01.2008: Nokian vesi käyttökelpoista aikaisintaan ensi kuussa


Lainaan tähän erästä artikkelia, jonka suomenkielinen versio löytyy täältä. Samalla tulee käsittelyyn myös muita taudinaiheuttajia, joita likaantunut juomavesi tai saastunut maaperä voi välittää meidän riesaksemme.


Loiset:
Kliiniset tutkimukset osoittavat, että MSM:llä on vaikutusta joukkoon loisia, kuten
giardia1 (joka liitetään ”matkailijan ripuliin”), trichomonas2, candida albicans3 ja sukkulamadot4.

1 Giardiaasi, lat giardiasis, lambliaasi, Giardia lamblia -sukuisen siimaeläimen aiheuttama suolistotauti, jonka pääoire on ripuli. Giardiaasi tarttuu saastuneesta juomavedestä, ja sitä on kaikkialla maailmassa, endeemisenä jo esimerkiksi Pietarissa. Tauti on nimetty ranskalaisen biologin Alfred Giardin (1846 – 1908) mukaan.

2 Trichomonas on siimaeliösuku, jonka lajit aiheuttavat trikomoniaasiaa, jota ihmisellä esiintyy sukupuoli- ja virtsaelimissä. Emätinsiimaeliö (Trichomonas vaginalis) tarttuu tavallisesti sukupuoliyhteydessä. Oireita ovat naisella runsas, vaahtomainen, kellertävänvihreä valkovuoto ja ulkosynnytinten kutina ja ärsytys. Trikomonaasi ei yleensä aiheuta oireita miehille, mutta miehenkin sairaus on hoidettava kumppanin uuden tartunnan estämiseksi. Nisäkkäillä ja linnuilla voi olla verrattain vakavia trikomonaasin muotoja.

3 Candida albicans- hiivasieni aiheuttaa kynsisilsaa eli onykomykoosiaa, erityisesti varpaankynsien sienisairautta, jossa kynnet haurastuvat ja muuttuvan epämuotoisiksi ja samean kellertäviksi. Kynsisilsaa aiheuttavat Epidermophyton floccosum- ja Trichophyton –lajit sekä Candida albicans –hiivasieni. Sairas kynsi on usein poistettava, jotta paikallisesti annettavat antimykoottiset lääkkeet vaikuttaisivat.

4 Sukkulamadot, Nematoda, eläinkunnan pääjakso, jonka liereillä, yleensä molemmista päistä suipoilla lajeilla on valeruumiinontelo. Jaokkeisuutta ei ole, mutta ihoa peittävässä sitkeässä kutikulassa voi näkyä renkaisuutta. Verenkierto- ja hengityselimistöä ei ole. Ruokatorvea ympäröi hermostorengas, josta lähtee yleensä kuusi hermorunkoa. Lisääntymiselimistö on hyvin kehittynyt, useimmat lajit ovat yksineuvoisia, ja siitos on sisäinen. Sukkulamatoja tunnetaan n. 30 000 lajia. Monet mikroskooppiset sukkulamadot elävät maassa, karikkeessa ja sammalikossa, missä niitä voi olla useita miljoonia yksilöitä neliömetrillä. Useat ovat pahoja kasvien ja eläinten loisia.

5
Ihmisen suolistossa loisivat mm. piiskamadot (Trichuris) sekä kaivosmato, kihomadot, suolinkaiset ja trikiini. Trooppisia lajeja ovat mm. imusuonistossa elävä filariamato, joka aiheuttaa norsutautia, ja Guinean-mato, joka loisii raajoissa. Silmämadot (Loa) elävät sarveiskalvossa, ja Onchocera-lajit aiheuttavat jokisokeutta. Myös kotieläimillä on runsaasti sukkulamatoloisia sekä suolistossa että keuhkoissa.

6
Keuhkomadot vaivaavat etenkin lampaita, mutta myös nautaeläimiä ja jäniksiä. Märehtijöiden ja hevosten vaarallisimpia loisia ovat limakalvomadot (Strongylus), jotka elävät varsinkin paksu- ja umpisuolessa.

Kasveja haittaavat mm. ankeroiset. MSM ilmeisesti hillitsee näitä tulehduksia kilpailemalla vastaanottajasolujen paikoista limakalvoilla suolikanavan alueella.
Eräälle henkilölle, jolla oli todettu giardiaasi, annettiin 500 mg MSM:ää kolme kertaa päivässä 14 päivän ajan. Kahdeksantena päivänä hänellä ei enää ollut oireita eikä kahdessa viikon välein otetussa näytteessä todettu enää tulehdusarvoja.
Kun rotille oli syötetty 2% MSM liuosta 17 päivän ajan, osoittautui, että ne olivat
selviytyneet täysin kihomadoista. (Herschler, U.S. Patent # 4,616,029).

YLE uutiset / Kotimaa: "Nokialla tutkitaan vatsatautipotilaista löytyneiden alkueläinten yhteyttä vesikriisiin. Veden saastumisen jälkeen Nokialla on ilmennyt kymmenkunta giardia-alkueläintartuntaa."