lauantaina, helmikuuta 23, 2013

Päivän terveysvinkki: Limonadi ei ole ruokajuoma, ei edes janojuoma!"Soodajuomien eli sokeroitujen hiilihapotettujen juomien tai kansanomaisesti sanottuna limsojen  saannin poistaminen tai vähentäminen antaa painonpudotukseen merkittävän sysäyksen, koska siten voidaan vähentää myös sokerin kulutusta. Jopa ruokavaliossa soodan kulutus korreloi voimakkaasti painonnousun ja diabeteksen kanssa, koska elimistön insuliinin tuotanto vastaa siihen minkä se olettaa olevan sokeria. Vähentämällä tai poistamalla sokeroitujen virvoitusjuomien saantia voidaan helpottaa painon laskua ja parantaa terveyttä. "

Jos haluat nähdä samanlaisia vinkkejä kuin tämä, pysy kanavalla, sillä tarkoitukseni on tuottaa vuoden jokaiselle päivälle uusi vinkki. 
Voit myös ladata puhelimeesi ilmaisen englanninkielisen sovelluksen ”Health Tip Of The Day” App Storesta osoitteessa: http://itunes.com/apps/healthtipoftheday tai voit tarkistaa sen Facebookissa osoitteessa http://facebook.com/HealingWithNutrition 


"Eliminating or reducing soda intake gives weight loss a big boost by reducing sugar consumption.  Even diet soda consumption is highly correlated with weight gain and diabetes, due to the body's insulin response to what it assumes to be sugar.  Reduce/eliminate soda intake to facilitate weight loss and improve health."

If you want to see the same tips as this, stay tuned, as the intention is to produce a new tip every day.  
  Or you can download HealthTip Of The Day from the app store at: http://itunes.com/apps/healthtipoftheday, or you can check it out on Facebook at: http://facebook.com/HealingWithNutrition
 


Ei kommentteja: