Loading...

torstaina, helmikuuta 21, 2013

Antioksidantit - vihanneksia ja hedelmiä Tämä  on keskiviikon pois jäänyt Päivän Terveysvinkki.
Mitä on hapettuminen

"Antioksidantit ovat ravinteita, jotka torjuvat härskiintyneiden öljyjen, roskaruuan, ja kehon normaalista toiminnasta johtuvaa vapaiden radikaalien aiheuttamaa myrkyllistä altistumista. Monia antioksidantteja esiintyy värikkäissä tuoreista hedelmissä ja vihanneksissa, ja monet mausteet kuten valkosipuli ja kurkuma sisältävät myös niitä. Kannattaa lisätä tuoreiden hedelmien, vihannesten ja mausteiden kulutusta, jotta voisi maksimoida antioksidanttien saannin luontaisesti​​."


Jos haluat nähdä samanlaisia vinkkejä kuin tämä, pysy kanavalla, sillä tarkoitukseni on tuottaa vuoden jokaiselle päivälle uusi vinkki. 
Voit myös ladata puhelimeesi ilmaisen englanninkielisen sovelluksen ”Health Tip Of The Day” App Storesta osoitteessa: http://itunes.com/apps/healthtipoftheday tai voit tarkistaa sen Facebookissa osoitteessa http://facebook.com/HealingWithNutrition This is the lost Wednesday's Daily Health Tip.
 
"Antioxidants are nutrients that counteract free radical oxidation from toxic exposure, rancid oils, junk food, and normal bodily functions.  Many antioxidants are found in brightly colored fresh fruits and vegetables, and in many spices like garlic and turmeric.  Increase consumption of raw, fresh fruits, vegetables and spices to maximize antioxidants naturally."


If you want to see the same tips as this, stay tuned, as the intention is to produce a new tip every day.  
  Or  you can download HealthTip Of The Day from the app store at: http://itunes.com/apps/healthtipoftheday, or you can check it out on Facebook at: http://facebook.com/HealingWithNutrition


Lähetä kommentti