Intialainen keittiö – Wikipedia |
Lisäämällä
mausteita, kuten inkivääriä,
kanelia, valkosipulia tai jopa
salsaa voi
olla hyvä tapa lisätä kirpeää aromia ruokiin, kun yrität rajoittaa rasvoja tai hiilihydraatteja!
Kokeile kutakin erikseen määrittääksesi suosikkisi.
Natriumglutamaattia
esiintyy yleisesti kiinalaisissa
ruoissa, ja sitä käytetään arominvahventeena keitoissa,
salaatinkastikkeissa, chipseissä ja pakastetuissa elintarvikkeissa. Niillä
henkilöillä, jotka ovat herkkiä tälle yhdisteelle, natriumglutamaatti voi saada
aikaan ylireagointia soluissa, mikä tuottaa epämiellyttäviä oireita kehossa. Tutkimus
on osoittanut korrelaatiota liikaa natriumglutamaattia sisältävien ruokien ja eräiden
sairauksien välillä, kuten masennus, sekavuus, silmävauriot,
uupumus,
päänsärky
ja lihavuus.
Mikäli haluat nähdä
samanlaisia vinkkejä kuin tämä, pysy kanavalla, sillä tarkoitukseni on tuottaa
vuoden jokaiselle päivälle uusi vinkki.
Lisa
Bestin kirjoitukset ovat innoittaneet minua
kirjoittamaan näitä Health Tip of the Day -artikkeleita.
Adding spices like ginger, cinnamon, garlic, or even salsa may be a
great way to add zesty flavor to foods when trying to limit fats or carbs! Experiment with each one to determine your
favorite.
Commonly found in Chinese food, MSG is
used as a flavor enhancer in
soups, salad dressings, chips and frozen foods. In people who are senstive to
the compound, MSG can overexcite cells, producing uncomfortable symptoms for
your body. Research has shown a correlation between the overconsumption of
foods containing MSG and medical conditions such as depression, disorientation,
eye
damage, fatigue, headaches,
and obesity.
If you want to see the same tips as this, stay tuned, as my intention is to
produce a new tip every day.
Writings of Lisa Best have inspired me to write these Health Tip of
the Day articles.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti