Makeutusaine sukraloosi aiheuttaa diabetesta |
Älä anna uuden Splenda
Essentialsin markkinointistrategian
hämätä. Splenda, jonka E-koodiksi Wikipedia ilmoittaa E 955,
on kemiallisesti kloorattuja sokereita
Mainittakoon, että Sukraloosia
valmistetaan klooraamalla
hallitusti sakkaroosia eli
tavallista sokeria. Lopputulos muistuttaa DDT:tä eli diklooridifenyylitrikloorietaania. Sukraloosin tarkoituksena on
muuttaa kehoasi siten, että se sivuuttaa sokerin osittain, vaikka painonnousu
on sen seurauksena yleinen haittavaikutus. Lisättyjen vitamiinien (B-ryhmän
vitamiinien, sekä antioksidanttien tai ravintokuitujen) osuus tuotteessa on
hyvin pieni, eivätkä ne riitä korvaamaan sitä vahinkoa, jonka aineessa oleva kloori
tekee keholle. Duke tutkimus
on osoittanut, että Splenda aiheuttaa vahinkoa terveelle suolistoflooralle ja
muuttaa ulosteen pH-arvoa. Se vaikuttaa
ravinteiden imeytymiseen jo 12 viikon käytön jälkeen.
Jotta voisit parantaa
terveyttäsi, ohita keinotekoiset makeutusaineet ja käytä tavallista sokeria, hunajaa, ksylitolia,
tai steviaa
niiden sijaan.
Vielä Splendasta: Jo vuosikymmeniä sukraloosia on markkinoitu
”turvallisena” sokerin korvikkeena, oletettavasti diabeteksen estämiseen tai
oireiden vähentämiseen, mutta sen on havaittu edistävän diabetesta ihmisissä. (katso The
Bitter Truth about Splenda). Katso myös Tiede-lehden
keskustelupalstan antimet tästä
aiheesta.
Mikäli haluat nähdä
samanlaisia vinkkejä kuin tämä, pysy kanavalla, sillä tarkoitukseni on tuottaa
vuoden jokaiselle päivälle uusi vinkki.
Lisa
Bestin kirjoitukset ovat innoittaneet minua
kirjoittamaan näitä Health Tip of the Day -artikkeleita.
Splenda Faces Backlash: Turns Out, Putting Vitamins Into Fake Sugar Doesn’t Make it ‘Essential’ |
Don't be fooled by the new marketing strategy of Splenda Essentials. Splenda is chemically chlorinated sugar, or artificial sweetener Sucralose (similar to DDT = dichlorodiphenyltrichloroethane), designed to make your body ignore the sugar part, although weight gain is a common side effect. The vitamin doses in the product are very small, and do not compensate for the damage the chlorine does in the body. A Duke study has shown that Splenda damages healthy gut flora, changes the p.H. of fecal material, and alters nutrient absorption after just 12 weeks. To maximize health, skip the artificial sweeteners and use real sugar, honey, xylitol, or stevia instead.
If you want to see the same tips as this, stay tuned, as my intention is to produce a new tip every day.
Writings of Lisa Best have inspired me to write these Health Tip of
the Day articles.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti