maanantaina, syyskuuta 09, 2013

Päivän Terveysvinkki No 138/365 Maanantai 9.9.2013 ̶ Antibiootit ja nauttimamme liha



Antibiootti ei tehoa superbakteereihin



Kahdeksankymmentä prosenttia kaikista käytetyistä antibiooteista Yhdysvalloissa syötetään karjalle, jotta ne lisäisivät tehdasmaisesti kasvatetun karjan kasvuvauhtia, ja jotta vältettäisiin ahtauden aiheuttamien tautien luomaa elinolosuhteiden heikentymistä. Tämä käytäntö johtaa antibiooteille vastustuskykyisten taudinaiheuttajakantojen syntyyn (superbugs), ja antibioottien imeytymiseen ihmisten syötäväksi tarkoitettuun lihaan.
Ylämaankarja (Katso linkki) Highland Cattle) on skotlantilainen naudan alkuperäisrotu.
Jotta voisit minimoida altistumistasi antibiooteille, etsi sellaista lihaa, joka on viranomaisen sertifioimaa luomua, siis ihmisille tarkoitettua, laidunruokitun karjan naudanlihaa.
Mustialan opetusmaatila

Mikäli haluat nähdä samanlaisia vinkkejä kuin tämä, pysy kanavalla, sillä tarkoitukseni on tuottaa lähes jokaiselle päivälle uusi vinkki.
Lisa Bestin kirjoitukset ovat innoittaneet minua kirjoittamaan näitä Health Tip of the Day -artikkeleita.
80% of all antibiotics used in the US are fed to livestock on factory farms to increase their growth rate, and to avoid disease created by crowded living conditions.  This practice leads to antibiotic resistant superbugs, and to absorption of antibiotics from eating the meat.  To minimize your exposure to antibiotics, look for USDA Certified Organic beef, Animal Welfare and Certified Humane beef, or American Certified Grass fed beef.
If you want to see the same tips as this, stay tuned, as my intention is to produce a new tip almost every day.  
Writings of Lisa Best have inspired me to write these Health Tip of the Day articles.

Ei kommentteja: