Loading...

tiistaina, syyskuuta 10, 2013

Päivän Terveysvinkki No 139/365 Tiistai 10.9.2013 ̶ Kookosöljy, mainettaan parempiVirilo kookosöljy


Kookosöljyä on demonisoitu vuosia, koska se sisältää suuren määrän tyydyttyneitä rasvahappoja (90 prosenttia). Kuitenkin se muuntuu keskipitkän ketjun rasvahapoksi, monolauriiniksi, joka on eräs osa äidinmaidossa ja jonka tiedetään vahvistavan immuunijärjestelmää, edistävän aivojen kehitystä, vahvistava luustoa ja suojelevan viruksia ja bakteereja vastaan. Tutkimukset osoittavat, että se voi nopeuttaa aineenvaihduntaa, tukea painon pudotusta, ja että se on vakaa myös korkeissa ruoanlaittolämpötiloissa. Mieti voisitko lisätä ruokavalioosi luomutuotettua neitsytkookosöljyä, muuta kuin raffinoitua, jotta voisit parantaa terveyttäsi.

Mikäli haluat nähdä samanlaisia vinkkejä kuin tämä, pysy kanavalla, sillä tarkoitukseni on tuottaa vuoden jokaiselle päivälle uusi vinkki.
Lisa Bestin kirjoitukset ovat innoittaneet minua kirjoittamaan näitä Health Tip of the Day -artikkeleita.

Coconut oil has been demonized for years because of its high saturated fat content (90%).  However, it converts to the medium chain fatty acid monolaurin which is a component of breast milk known for strengthening the immune system, promoting brain development, strengthening bones, and protecting against viruses and bacteria.  Studies show it may speed up metabolism to aid weight loss, and it is stable at higher cooking temperatures.  Consider adding virgin, organic, non-refined coconut oil to your diet to maximize health.
Blog - The Organic Baby

If you want to see the same tips as this, stay tuned, as my intention is to produce a new tip every day.  
Writings of Lisa Best have inspired me to write these Health Tip of the Day articles.

Lähetä kommentti