Loading...

lauantaina, huhtikuuta 06, 2013

Päivän Terveysvinkki Nro 57/365. Lauantai 6.4.2013 – Tärkkelyspitoiset ruoka-aineet lisäävät rasvan kertymistä kehoon..



Tärkkelyspitoiset kasvikset, kuten peruna (Elintarvikkeen numero: 205) ja maissi (Elintarvikkeen numero: 363), sekä viljatuotteet, esimerkiksi pasta (Elintarvikkeen numero: 117) ja leivät muuntuvat nopeasti yksinkertaisiksi sokereiksi ja lisäävät merkittävästi kehon insuliinitasoja. Tämä lisää rasvan kertymistä kehoon niille, joilla on insuliiniresistenssi. Sen sijaan ei-tärkkelyspitoisilla, alhaisen glykeemisen vaikutuksen elintarvikkeilla, eli vähän sokeria sisältävillä hedelmillä ja vihanneksilla on minimaalinen vaikutus insuliinin tuotantoon, ja ne tarjoavat terveellisten vitamiinien, kivennäisaineiden sekä kuitujen lisäksi mahdollisimman vähäisen rasvan kertymisen kehoosi.
Jos haluat nähdä samanlaisia vinkkejä kuin tämä, pysy kanavalla, sillä tarkoitukseni on tuottaa vuoden jokaiselle päivälle uusi vinkki. Siis 365 Päivän Terveysvinkkiä vuoden kuluessa!
 Voit myös ladata puhelimeesi ilmaisen englanninkielisen sovelluksen ”Health Tip Of The Day” App Storesta osoitteessa: http://itunes.com/apps/healthtipoftheday tai voit tarkistaa sen Facebookissa osoitteessa http://facebook.com/HealingWithNutrition


Starchy vegetables, like potatoes (Food number: 205) and corn (Food number: 32849) and grain products (pasta and breads) are converted quickly to simple sugars, and significantly increase insulin levels resulting in increased fat storage for those with insulin resistance.  Non-starchy, low glycemic (low sugar) fruits and veggies have minimal impact on insulin, and will provide healthy vitamins, minerals and fiber in addition to minimizing fat storage.

If you want to see the same tips as this, stay tuned, as the intention is to produce a new tip every day.  Or you can download HealthTip Of The Day from the app store at: http://itunes.com/apps/healthtipoftheday, or you can check it out on Facebook at: http://facebook.com/HealingWithNutrition
Lähetä kommentti