Loading...

torstaina, maaliskuuta 21, 2013

Päivän Terveysvinkki. Torstai 21.3.2013 – Paistetut valmisruoat ja transrasvat






Ellei toisin mainita oletetaan, että lähes kaikkia paistettuja ruokia valmistettaessa on käytetty kovetettua rasvaa eli transrasvoja, koska siten on saatu vakautta ja öljyn pitkä säilyvyysaika. Tutkimukset osoittavat, että transrasvojen kulutus korreloi ateroskleroosin ja sydän-ja verisuonitautien kanssa positiivisesti, joten olisi parasta minimoida paistettuja elintarvikkeita terveellissessä ruokavaliossa.

Jos haluat nähdä samanlaisia vinkkejä kuin tämä, pysy kanavalla, sillä tarkoitukseni on tuottaa vuoden jokaiselle päivälle uusi vinkki. 
 Voit myös ladata puhelimeesi ilmaisen englanninkielisen sovelluksen ”Health Tip Of The Day” App Storesta osoitteessa: http://itunes.com/apps/healthtipoftheday tai voit tarkistaa sen Facebookissa osoitteessa http://facebook.com/HealingWithNutrition






"Unless stated otherwise, assume that almost all fried foods are processed in hydrogenated fats (trans fats), due to the stability and long shelf life of the oil.  Studies show consumption of trans fats are correlated with atherosclerosis and cardiovascular disease so it is best to minimize fried foods in a healthy diet.

If you want to see the same tips as this, stay tuned, as the intention is to produce a new tip every day.  Or you can download HealthTip Of The Day from the app store at: http://itunes.com/apps/healthtipoftheday, or you can check it out on Facebook at: http://facebook.com/HealingWithNutrition
Lähetä kommentti