Ellei
toisin mainita oletetaan, että lähes kaikkia paistettuja ruokia valmistettaessa
on käytetty kovetettua rasvaa eli transrasvoja, koska siten on saatu vakautta ja
öljyn pitkä säilyvyysaika. Tutkimukset osoittavat, että transrasvojen kulutus
korreloi ateroskleroosin ja sydän-ja verisuonitautien kanssa positiivisesti,
joten olisi parasta minimoida paistettuja elintarvikkeita terveellissessä
ruokavaliossa.
Jos haluat nähdä samanlaisia vinkkejä kuin tämä, pysy kanavalla, sillä
tarkoitukseni on tuottaa vuoden jokaiselle päivälle uusi vinkki.
Voit
myös ladata puhelimeesi ilmaisen englanninkielisen sovelluksen ”Health Tip Of
The Day” App Storesta osoitteessa: http://itunes.com/apps/healthtipoftheday tai voit
tarkistaa sen Facebookissa osoitteessa http://facebook.com/HealingWithNutrition
Read first this article: World Renown Heart Surgeon Speaks Out On What Really Causes HeartDisease
"Unless stated otherwise, assume that almost all
fried foods are processed in hydrogenated fats (trans fats), due to the
stability and long shelf life of the oil.
Studies show consumption of trans fats are correlated with atherosclerosis and cardiovascular disease so it is best to minimize fried foods in a healthy
diet.
If you want to see the same tips as this, stay tuned, as the intention is
to produce a new tip every day. Or you
can download HealthTip
Of The Day from the app store at: http://itunes.com/apps/healthtipoftheday, or
you can check it out on Facebook at: http://facebook.com/HealingWithNutrition
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti