keskiviikkona, maaliskuuta 20, 2013

Päivän Terveysvinkki. Keskiviikko 20.3.2013 ADD- ja ADHD-lapsetMitä ovat ADD ja ADHD ?
Tutkimuksissa on havaittu, että useimmat lapset, joilla on ADD ja ADHD reagoivat myönteisesti vähentyneeseen sokerin kulutuksen ja lisääntyneeseen elintärkeiden rasvahappojen nauttimiseen (erityisesti EPA:n ja DHA:n). Tutkimukset myös osoittavat, että näihin sairauksiin voi liittyä edellä mainittujen rasvahappojen puutostiloja. Olisi hyvä vähentää ADD- tai ADHD-lasten sokerinkäyttöä ja lisätä kalaa ja/tai pellava öljyä heidän ruokavalioonsa.
RikkiMikko ehdottaa, että levottomilta lapsilta pitäisi kieltää jokapäiväinen karkkien syönti ja makeat juomat.

Tuliko taas ostettua herkkuja? Ehkäpä olit
Jos haluat nähdä samanlaisia vinkkejä kuin tämä, pysy kanavalla, sillä tarkoitukseni on tuottaa vuoden jokaiselle päivälle uusi vinkki. 
 Voit myös ladata puhelimeesi ilmaisen englanninkielisen sovelluksen ”Health Tip Of The Day” App Storesta osoitteessa: http://itunes.com/apps/healthtipoftheday tai voit tarkistaa sen Facebookissa osoitteessa http://facebook.com/HealingWithNutrition


Studies find most children with ADD and ADHD respond positively to decreased sugar consumption, and increased essential fatty acid supplementation (especially EPA and DHA) suggesting these conditions may be associated with nutrient deficiencies.  Consider decreasing sugar intake and increasing fish or flax oils in children with ADD or ADHD.
RikkiMikko suggests that the turbulent children should be banned from the everyday eating sweets and sweet drinks.

Cutting out some suspect foods could help calm ADHD children


If you want to see the same tips as this, stay tuned, as the intention is to produce a new tip every day.  Or you can download HealthTip Of The Day from the app store at: http://itunes.com/apps/healthtipoftheday, or you can check it out on Facebook at: http://facebook.com/HealingWithNutrition

Ei kommentteja: