Loading...

tiistaina, maaliskuuta 26, 2013

Päivän Terveysvinkki Nro 47/365. Elintarvikkeiden kuumentaminen tuhoaa haitallisia bakteereja, mutta myös ruoan tärkeitä ravintoaineita




Elintarvikkeiden kuumentaminen yli 140 C-asteen alkaa tuhota haitallisten bakteerien lisäksi myös ruoan sisältämiä vitamiineja ja entsyymejä. Lämmitä ruokia maltillisesti, jotta siinä olevat tärkeät ravinteet eivät tuhoutuisi. 


Kannattaa lukea myös linkkien kautta avautuvat tekstit (harmaat kirjaimet), jotka myös ovat asiantuntijoiden (usein terveysviranomaisten) asiasta kirjoittamia, tieteellisiin tutkimuksiin perustuvia artikkeleita. Viittauksia on usein myös Wikipedian artikkeleihin.

Jos haluat nähdä samanlaisia vinkkejä kuin tämä, pysy kanavalla, sillä tarkoitukseni on tuottaa vuoden jokaiselle päivälle uusi vinkki. Siis 365 Päivän Terveysvinkkiä vuoden kuluessa!
 Voit myös ladata puhelimeesi ilmaisen englanninkielisen sovelluksen ”Health Tip Of The Day” App Storesta osoitteessa: http://itunes.com/apps/healthtipoftheday tai voit tarkistaa sen Facebookissa osoitteessa http://facebook.com/HealingWithNutrition

  
"Heating foods above 140 degrees Celsius begins to destroy the vitamins and enzymes they contain, in addition to the harmful bacteria.  Minimize heat to maximize nutrients in food."
 It is also good to read the texts, which can be found via the links.

If you want to see the same tips as this, stay tuned, as the intention is to produce a new tip every day.  Or you can download HealthTip Of The Day from the app store at: http://itunes.com/apps/healthtipoftheday, or you can check it out on Facebook at: http://facebook.com/HealingWithNutrition
Lähetä kommentti