Elintarvikkeiden
kuumentaminen yli 140 C-asteen alkaa tuhota
haitallisten bakteerien lisäksi myös ruoan sisältämiä vitamiineja
ja entsyymejä. Lämmitä ruokia maltillisesti, jotta siinä olevat tärkeät
ravinteet eivät tuhoutuisi.
Kannattaa
lukea myös linkkien kautta avautuvat tekstit (harmaat kirjaimet), jotka myös ovat
asiantuntijoiden (usein terveysviranomaisten) asiasta kirjoittamia,
tieteellisiin tutkimuksiin perustuvia artikkeleita. Viittauksia on usein
myös Wikipedian artikkeleihin.
Jos haluat nähdä samanlaisia vinkkejä kuin tämä, pysy kanavalla, sillä
tarkoitukseni on tuottaa vuoden jokaiselle päivälle uusi vinkki. Siis 365
Päivän Terveysvinkkiä vuoden kuluessa!
Voit
myös ladata puhelimeesi ilmaisen englanninkielisen sovelluksen ”Health Tip Of
The Day” App Storesta osoitteessa: http://itunes.com/apps/healthtipoftheday tai voit
tarkistaa sen Facebookissa osoitteessa http://facebook.com/HealingWithNutrition
"Heating foods above 140 degrees Celsius begins to
destroy the vitamins and enzymes they contain, in addition to the harmful
bacteria. Minimize heat to maximize
nutrients in food."
It is also good to read the texts, which can be found via the links.
If you want to see the same tips as this, stay tuned, as the intention is
to produce a new tip every day. Or you
can download HealthTip
Of The Day from the app store at: http://itunes.com/apps/healthtipoftheday, or
you can check it out on Facebook at: http://facebook.com/HealingWithNutrition
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti