Loading...

lauantaina, maaliskuuta 30, 2013

Päivän Terveysvinkki Nro 51/365. Lankalauantai 30.3.2013 – Muista venytellä ja pyöritellä niveliäsi säännöllisesti päivittäin!
Pyörittämällä ja venyttämällä jokaista niveltä päivittäin pidät ne liukkaina ja estät vahinkojen syntymisen. Aloita kehosi toisesta päästä ja etenemällä toiseen päähän venyttele ja liikkuttele jokaista niveltä, varsinkin ennen harjoittelua tai jos stressi on uhkaamassa.

Jos haluat nähdä samanlaisia vinkkejä kuin tämä, pysy kanavalla, sillä tarkoitukseni on tuottaa vuoden jokaiselle päivälle uusi vinkki. Siis 365 Päivän Terveysvinkkiä vuoden kuluessa!
 Voit myös ladata puhelimeesi ilmaisen englanninkielisen sovelluksen ”Health Tip Of The Day” App Storesta osoitteessa: http://itunes.com/apps/healthtipoftheday tai voit tarkistaa sen Facebookissa osoitteessa http://facebook.com/HealingWithNutritionRotating and stretching every joint daily keeps them lubricated, and helps prevent injury.  Start at one end of your body and work your way to the other end stretching and moving every joint, especially before exercising or when under stress.
If you want to see the same tips as this, stay tuned, as the intention is to produce a new tip every day.  Or you can download HealthTip Of The Day from the app store at: http://itunes.com/apps/healthtipoftheday, or you can check it out on Facebook at: http://facebook.com/HealingWithNutrition
Lähetä kommentti