Loading...

torstaina, maaliskuuta 28, 2013

Päivän Terveysvinkki Nro 49/365. Torstai 28.3.2013 – Nauti sitrushedelmiä päivittäin torjuaksesi syöpää
Miedosti happamien sitrushedelmien nauttiminen auttaa luomaan syövän vastaisen emäksisen tilan paksusuoleen ja verenkiertoon. Tällaisia hedelmiä ovat sitruunat, limetit, appelsiinit, ananas ja greippi. Tuo emäksinen tila on välttämätön myös, jotta Krebsin sykli eli sitruunahappokierto pääsisi käynnistymään. Sen avulla keho tuottaa glukoosia energian tuotantoon koko kehoa varten. Sitrushedelmät sisältävät myös C-vitamiinia, joka parantaa immuunijärjestelmää. Jos et ole allerginen sitrushedelmille, käytä niitä päivittäin terveyden maksimoimiseksi.
Katso video, jossa esitellään sitruunahappokierto
On huomattava, että greippimehu ja karpalomehu eivät sovi eräiden kolesterolilääkkeitten, siis  statiinilääkityksen kanssa. 
Lue aikaisempi blogikirjoitukseni Statin Information. Myös seuraava artikkeli saattaa olla sinulle tärkeä, jos sinulla on sydän-verisuonisairaus ja siihen lääkitys: Käytännön ohjeita lääkitykseen.

 

Jos haluat nähdä samanlaisia vinkkejä kuin tämä, pysy kanavalla, sillä tarkoitukseni on tuottaa vuoden jokaiselle päivälle uusi vinkki. Siis 365 Päivän Terveysvinkkiä vuoden kuluessa!
 Voit myös ladata puhelimeesi ilmaisen englanninkielisen sovelluksen ”Health Tip Of The Day” App Storesta osoitteessa: http://itunes.com/apps/healthtipoftheday tai voit tarkistaa sen Facebookissa osoitteessa http://facebook.com/HealingWithNutritionDigestion of weak acid citrus fruits including lemons, limes, oranges, pineapple and grapefruit helps to create an anti-cancer alkaline state in the colon and bloodstream, and is also essential in the Krebs Cycle for generating glucose for energy throughout the body.  Citrus fruits also contain Vitamin C, which boosts the immune system.  If not allergic to citrus fruits, consume them on a daily basis to maximize health.
Watch the video, which presents the Krebs Cycle or citric acid cycle
If you want to see the same tips as this, stay tuned, as the intention is to produce a new tip every day.  Or you can download HealthTip Of The Day from the app store at: http://itunes.com/apps/healthtipoftheday, or you can check it out on Facebook at: http://facebook.com/HealingWithNutrition
Lähetä kommentti