Loading...

lauantaina, helmikuuta 16, 2013

Ihmeellinen kehomme
"Keho on ihmeellinen organismi, suorittaa miljoonia toimintoja ilman paussia käyttäen saatavissa olevia materiaaleja ja käyttäen toimintavaihtoehtoja tarpeen mukaan. Keho on suunniteltu voittamaan ja selviytymään. Pakon edessä se siirtää resursseja vähemmän tärkeistä elintoiminnoista elintärkeisiin pitääkseen yllä elämää. Kehon ollessa sairaana se maksimoi tehokkuuttaan sen sijaan että taistelisi sitä vastaan, ja luottaen, että kaikki oireet palvelevat tarkoitusta, joka voi paljastaa epätasapainon luonteen kehossa."

 Jos haluat nähdä samanlaisia vinkkejä kuin tämä, pysy kanavalla, sillä tarkoitukseni on tuottaa joka päivälle uusi vinkki. 
Voit myös ladata puhelimeesi ilmaisen englanninkielisen sovelluksen ”Health Tip Of The Day” App Storesta osoitteessa: http://itunes.com/apps/healthtipoftheday tai voit tarkistaa sen Facebookissa osoitteessa http://facebook.com/HealingWithNutrition 

"The body is a miraculous organism, performing millions of functions non-stop using available materials, and making substitutions as necessary.  The body is designed to win, and to survive.  Under duress, it will shift resources from less vital functions to vital ones to sustain life.  Work with the body when ill to maximize it's efficiency rather than fighting it, and trust that all symptoms serve a purpose that can reveal the nature of imbalance in the body."

If you want to see the same tips as this, stay tuned, as the intention is to produce a new tip every day. Or  you can download HealthTip Of The Day from the app store at: http://itunes.com/apps/healthtipoftheday, or you can check it out on Facebook at: http://facebook.com/HealingWithNutrition
Lähetä kommentti