Loading...

keskiviikkona, helmikuuta 13, 2013

Päivän Terveysvinkki Nro 2: Harkitse tarkkaan mitä rasvaa laitat pannulle!



Hei!

Luin juuri äsken tämän tärkeän terveysvihjeen puhelimessani olevasta iOS sovelluksesta Health Tip Of The Day” ja halusin jakaa sen kanssasi.

Avokado
"Voi, kookosöljy ja avokadoöljy ovat vakaita rasvoja, jotka eivät vahingoitu lämmityksen aikana.  
Monet muut öljyt ja rasvat muuttuvat kemiallisesti kuumennettaessa, jolloin vapaat radikaalit aiheuttavat vaurioita verisuonten nautittuna. Myös terveellinen oliiviöljy palvelee parhaiten kylmänä tarjoiltuna, koska siten voidaan välttää rasvahappojen hajoaminen kuumennettaessa. Valitse kuumuudessa vaurioituvien öljyjen sijaan sydänvaurioiden minimoimiseksi voita, kookosöljyä tai avokadoöljyä ruoanlaittoon (vapaiden radikaalien vauriot)."

Lisäinformaatiota löydät täältä:
Sydän- ja verisuonisairaus - jota kutsutaan myös nimellä sydänsairaus - sisältää lukuisia ongelmia, joista monet liittyvät prosessiin, jota kutsutaan nimellä ateroskleroosi. Ateroskleroosi on sairaus, joka kehittyy kun plakkia kerääntyy valtimoiden seinämiin. Tämä kertyminen supistaa verisuonia, mikä vaikeuttaa veren virtausta. Jos veren hyytymistä muodostuu, se voi pysäyttää veren virtauksen. Tämä voi aiheuttaa sydänkohtauksen tai aivohalvauksen.

Jos haluat nähdä samanlaisia vinkkejä kuin tämä, pysy kanavalla. Voit myös ladata puhelimeesi ilmaisen englanninkielisen sovelluksen Health Tip Of The Day” App Storesta osoitteessa: http://itunes.com/apps/healthtipoftheday tai voit tarkistaa sen Facebookissa osoitteessa http://facebook.com/HealingWithNutrition

Hey!

I just saw this health tip from the iOS app Health Tip Of The Day and wanted to share it with you.

"Butter, coconut oil, and avocado oil are all stable fats that are not damaged by the heating process.  Many other oils/fats change chemically when heated, resulting in free radical damage to blood vessels when consumed.  Even healthy olive oil is best served cold to avoid degradation when heated.  Choose butter, coconut oil, or avocado oil when cooking to minimize risk of cardiovascular damage (free radical damage) from heat-damaged oils."
www.impactlab.net

To see more tips like this one you can download Health Tip Of The Day from the app store at: http://itunes.com/apps/healthtipoftheday, or you can check it out on Facebook at: http://facebook.com/HealingWithNutrition

You can read more information here:
"Heart and blood vessel disease — cardiovascular disease also called heart disease — includes numerous problems, many of which are related to a process called atherosclerosis. Atherosclerosis is a condition that develops when a substance called plaque builds up in the walls of the arteries. This buildup narrows the arteries, making it harder for blood to flow through. If a blood clot forms, it can stop the blood flow. This can cause a heart attack or stroke".
Lähetä kommentti