Loading...

tiistaina, elokuuta 20, 2013

Päivän Terveysvinkki No 132/365 Tiistai 20.8.2013 - Ilmansaasteet, sisä- ja ulkoilma.Aerosoleista haittaa lapsille ja äideille?Tutkimukset osoittavat, että sisäilman saastuminen voi olla jopa viisi kertaa haitallisempia kuin ulkoilman saasteista tuleva haitta. Kaksi eniten vaarallista yhdistettä, joita löytyi sisältä kotona, ovat tolueeni (jota esiintyy kynsilakassa, maaleissa ja kumituotteissa) ja ksyleeni (monissa ilmanraikasteissa). Tutki tuotteiden oman kodin tuotteissa olevia ainesosaluetteloita ja yritä korvata vaaralliset kemikaalit luonnon tuotteilla, jotta voisit maksimoida terveydentilaasi.

Janakkalassa ihmetellään mistä Leppäkoskella pääsi veteen liuottimia


Mikäli haluat nähdä samanlaisia vinkkejä kuin tämä, pysy kanavalla, sillä tarkoitukseni on tuottaa vuoden jokaiselle päivälle uusi vinkki.
Lisa Bestin kirjoitukset ovat innoittaneet minua kirjoittamaan näitä Health Tip of the Day -artikkeleita.
http://pleasehelpmerhonda.com/tag/toluene/

Studies show inside air pollution may be up to 5 times more damaging than outdoor air pollution.  Two of the most dangerous compounds found inside the home are toluene (found in fingernail polish, paints and rubber) and xylene (found in many air fresheners).  Review content lists on your household products, and consider replacing dangerous chemicals with natural products to maximize health.

Xylene-free markers are best for your health


If you want to see the same tips as this, stay tuned, as my intention is to produce a new tip every day.  
Writings of Lisa Best have inspired me to write these Health Tip of the Day articles.
Lähetä kommentti