Loading...

keskiviikkona, elokuuta 21, 2013

Päivän Terveysvinkki No 133/365 Keskiviikko 21.8.2013 – Lihajalosteet ja haimasyövän riski



Tuoreen British Journal of Cancer-aikakauslehdessä olleen tutkimuksen perusteella, joka käsitti 6643 henkilöä todettiin, että 50 gramman lisäys päivittäisessä lihajalosteiden määrässä (makkaraa, leikkeleitä), lisäsi haimasyövän riskiä 19%. Voidaksesi vähentää haimasyövän riskiä, sinun pitää vähentää ruokavaliostasi lihajalosteita tai poistaa ne kokonaan, tai ainakin siirtyä säilöntäaineita sisältämättömiin luomuleikkeleisiin.
Mikäli haluat nähdä samanlaisia vinkkejä kuin tämä, pysy kanavalla, sillä tarkoitukseni on tuottaa vuoden jokaiselle päivälle uusi vinkki.
Lisa Bestin kirjoitukset ovat innoittaneet minua kirjoittamaan näitä Health Tip of the Day -artikkeleita.

A recent study in the British Journal of Cancer based on 6643 subjects found that a 50-gram increase in processed meat (hot dogs, lunchmeat) increased pancreatic cancer risk by 19%.  To reduce risk of pancreatic cancer, consider reducing or eliminating processed meats, or at least switch to preservative free, organic meats.
If you want to see the same tips as this, stay tuned, as my intention is to produce a new tip every day.  
Writings of Lisa Best have inspired me to write these Health Tip of the Day articles.
Lähetä kommentti