Welcome to BJCMultidisciplinary Journal of Cancer ResearchBJC publishes significant original papers and reviews that: |
Tuoreen
British
Journal of Cancer-aikakauslehdessä olleen tutkimuksen perusteella, joka
käsitti 6643 henkilöä todettiin, että 50 gramman lisäys päivittäisessä lihajalosteiden
määrässä (makkaraa, leikkeleitä), lisäsi haimasyövän riskiä 19%.
Voidaksesi vähentää haimasyövän riskiä, sinun pitää vähentää ruokavaliostasi lihajalosteita
tai poistaa ne kokonaan, tai ainakin siirtyä säilöntäaineita sisältämättömiin luomuleikkeleisiin.
Mikäli
haluat nähdä samanlaisia vinkkejä kuin tämä, pysy kanavalla, sillä
tarkoitukseni on tuottaa vuoden jokaiselle päivälle uusi vinkki.
Lisa
Bestin kirjoitukset ovat innoittaneet minua
kirjoittamaan näitä Health Tip of the Day -artikkeleita.
A recent study in the British
Journal of Cancer based on 6643 subjects
found that a 50-gram increase in processed meat (hot dogs, lunchmeat) increased
pancreatic cancer
risk by 19%. To reduce risk of
pancreatic cancer, consider reducing or eliminating processed meats, or at
least switch to preservative free, organic meats.
If you want to see the same
tips as this, stay tuned, as my intention is to produce a new tip every day.
Writings of Lisa Best have inspired me to write these Health Tip of
the Day articles.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti