Loading...

perjantaina, maaliskuuta 08, 2013

Päivän Terveysvinkkien taustaaRikkiMikko on nauttinut suunnattomasti saadessaan ryhtyä tekemään tätä pitkäaikaiseksi tarkoitettua projektia; kokonainen vuosi tulee täyttymään tämän tehtävän kanssa, ja yhteensä 365 Päivän Terveysvinkkiä toivon mukaan näkee päivän valon sitten kun vuosi aloituksesta on kulunut! 
Aiheet näihin teksteihin tulevat toistaiseksi Lisa Bestin, Ph.D asiantuntemuksella toimittamalta englanninkieliseltä sivustolta http://healingwithholisticnutrition.com

Artikkelit pyrin tuottamaan suomalaiseen käytäntöön sopiviksi, vaikka englanninkielinen versio onkin yleensä aina mukana, myös se hiukan soviteltuna meidän käytäntöjämme paremmin vastaavaksi. Kuvat pyrin löytämään aiheisiin sopiviksi ja tukemaan visuaalisesti viestin perille menoa.

On ollut ilahduttavaa huomata, että Päivän Terveysvinkki löytää päivä päivältä yhä lisää vierailijoita tähän blogiin! Kuukauden kävijämäärä on ylittänyt jo 7000 rajan, mikä tarkoittaa, että päivittäinen kävijäluku on keskimäärin yli 230. Eilen, torstaina kävijöitä oli 281.

Erityisesti ilahduttaa se, että päivittäisen listan kärjessä on heti MSM- jauhe pelasti elämäni – jutun jälkeen säännöllisesti Päivän Terveysvinkki joko listan toisena tai kolmantena, vuorotellen edellisen päivän ja ilmestymispäivän jutun kanssa. Nämä tiedot olen löytänyt Bloggerin hallintapaneelin tilastoista.

Tuo edellä kerrottu kertoo ilmeisesti siitä, että tarvetta tämän kaltaiselle kirjoittelulle on olemassa, ja sitä mukaa kuin tietoisuus tästä projektista leviää, yhä useampi näköjään haluaa tietoa oman terveytensä hoitamiseen liittyvistä jokapäiväisistä pikku vinkeistä. Tendenssi ainakin näyttäisi olevan tuon suuntainen.

Projektin kehittämisen kannalta olisi hyvä saada myös kirjallista palautetta siitä, kuinka tässä on tähän mennessä onnistuttu. Siispä RikkiMikko vetoaa lukijoihin: kertokaa toiveistanne, arvioikaa sisältöä ja kiinnittäkää huomiota myös ulkoasun laatuun! Esittäkää toivomuksia, niin yritetään täyttää ne! Jos koette Päivän Terveysvinkit hyödyllisiksi, kertokaa siitä läheisillenne ja tuttavillenne, jotka saattavat olla kiinnostuneita tästä aiheesta, ja jotka voivat hyötyä näistä vinkeistä. Suositeltavaa on tilata artikkelit omaan sähköpostiin. Se tapahtuu vaivattomasti blogin oikeanpuoleisen sivupalkin tekstin ”Tilaa tekstit sähköpostiisi tuoreeltaan!” alapuolella olevaa pudotusvalikkoa käyttämällä. Myös tekstin jako Facebookin, Twitterin, LinkedInin, Pinterestin ja sähköpostin avulla onnistuu; jokaisen artikkelin lopussa (myös tämän jutun) on jakoa varten asianmukaiset kuvakkeet, joita klikkaamalla avautuu vastaava jakotoiminto.
Lähetä kommentti