keskiviikkona, lokakuuta 01, 2014

OptiMSM GeeliOptiMSM Geeli 200 ml (pumppupullo).
                                                        


RikkiMikko haluaa kertoa muutaman sanan OptiMSM geelistä, joka on lääketieteen tohtori Stanley Jacobsin yli kymmenen vuotta sitten kehittämä valmiste. Sitä voi käyttää paikallisesti kivun hallintaan ja terveen ihon hoitoon. Se on myös erinomainen aine ennen parranajoa ja sen jälkeen joko After Shave tuotteiden sijasta tai niiden lisäksi. Geeli on samalla myös hiusten hoitoon tarkoitettu MSM- tuote. Tri Jacobs on vuosien mittaan tuottanut suurta apua tuhansille potilailleen juuri tämän OptiMSM geelin avulla.

Mainittakoon, että ämä geeli on täysin hajuton (=tuoksuton), miellyttävän nopeasti ihon läpi imeytyvä väritön voide, jota voivat käyttää myös ne todella harvat henkilöt, joille MSM jauheena tai tabletteina ei jostain syystä sovi. Näistä henkilöistä  kannattaa mainita esimerkkeinä vaikka raskaana olevat ja  imettävät äidit sekä verenohennuslääkkeitä käyttävät henkilöt. 

On hyvä muistaa, että ennen geelin sivelemistä iholle se  on pestävä huolellisesti, jotta ihon pinnassa olevat epäpuhtaudet eivät tunkeutuisi MSM:n vaikutuksesta ihon läpi verenkiertoon.
Kivun hallinnan yhteydessä voit levittää geeliä puhtaalle iholle runsaasti useita kertoja päivässä. Sivele joka kerralla kevyesti hieroen kunnes voide on kokonaan imeytynyt. Samalla kivulias kohta saa verenkiertoa elvyttävää hierontaa, jonka ansiosta geeli leviää syvemmälle kudoksiin.

OptiMSM geeli on erinomainen kosteus- ja kasvovoide. Kun muistetaan, että MSM saattaa vaikuttaa arpikudoksiin pehmentävästi. Jopa vuosikymmeniä sitten syntyneet arpeutumat ovat muuttuneet olennaisesti huomaamattomammiksi. Myös vanhenevan ihon ryppyjen poistajana OptiMSM geeli on osoittanut tehonsa, ja sen käyttö saattaa siten olla todellinen "nuorennusleikkaus" ilman plastiikkakirurgin veistä! Kannattaa kokeilla! Kuten alussa mainittiin, voit käyttää tuotetta myös hiuksiin niiden pesun jälkeen, jolloin ne saavat lisää tuuheutta ja hiuspohja tulee samalla ravittua. Nämä vaikutukset perustuvat OptiMSM:n sisältämän bioaktiivisen rikin vaikutuksiin (Ihon, kynsien ja hiusten rakennusaineena on rikkiä sisältävä keratiini-niminen aminohappo). 

Vielä haluan muistuttaa, että OptiMSM on täysin myrkytön aine. Sitä esiintyy luonnossa kaikissa elävissä soluissa,  suurimpana pitoisuutena äidinmaidossa, mikä on selkeä todiste sen tärkeästä roolista pienokaisen kehityksessä.Yhdessä geelin kanssa voi käyttää myös Glukosamiini + MSM-voidetta, jossa tehoaineena on glukosamiinin lisäksi setyylimyristoleaatti, eräs tärkeä rasvahappo, jolla on kivun hallinnassa tärkeä roolinsa. Esimerkiksi bursitiksen, kihdin, nivelrikon, nivelreuman, fibromyalgian, ja urheiluun liittyvien vammojen hoidossa sillä on todettu merkittävä vaikutus.
Tohtori Stanley Jacobs on luovuttanut yksinoikeuden OptiMSM geelin kaupalliseen levitykseen KALA Health Internationalille, jonka Hollannin toimipiste sitten jakaa Euroopan alueelle kyseistä tuotetta. FinnMSM Oy on tehnyt kaupallisen sopimuksen KALA Health Internationalin kanssa ja toimii jälleenmyyjänä myös kaikkien muidenkin OptiMSM- tuotteiden osalta. Tällä hetkellä valikoimissa ovat geelin lisäksi OptiMSM jauhe, -tabletit ja MSM-Gluco-Chondro- tabletit sekä Lihas- ja nivelvoide.
OptiMSM on Bergstrom Nutrition yhtymän valmistama MSM-tuote, joka on saanut ensimmäisenä maailmassa tuotteilleen ns. GRAS- (Generally Recognized as Safe) epiteetin, mikä tarkoittaa, että tuote on todettu turvalliseksi, koska tuotteen valmistuksen kaikissa eri vaiheissa jokainen puhtauteen ja tuoteturvallisuuteen liittyvä seikka tarkistetaan, ja prosessia valvoo puolueeton tarkastuselin.
 – Lue lisää:

Ei kommentteja: