tiistaina, syyskuuta 17, 2013

Päivän Terveysvinkki No 145/365 Tiistai 17.9.2013 ̶ Hymy ja nauru antavat terveyttä ja parantavat maailmaa!
Tutkimukset osoittavat, että hymyilyllä ja naurulla on valtavat terveyshyödyt. On sattumanvaraisia tarinoita ihmisistä, jotka ovat parantuneet syövästä sen jälkeen kun ovat päivien ajan nauraneet, ja myös todellisia tutkimustuloksia, joissa kerrotaan miten serotoniini ja endorfiinit (aivojen onnellisuuskemikaalit) tuntuvat hyvältä, kun niitä vapautuu naurun aikana. Muut tutkimukset korreloivat pitkäikäisyyden ja hymyilyn kanssa ja katsotaan, että usein hymyilevät henkilöt yleensä elävät pisimpään jopa 7 vuotta vanhemmiksi kuin vähemmän hymyilevät ja he myös nauttivat elämästään näinä vuosina enemmän! Yritä lisätä omaa hymyilyäsi ja nauruasi parantaaksesi sekä omaa terveyttäsi ja todennäköisesti koko maailman terveyttä samoin!

Nyt se on todistettu: Tästä syystä tuntemattomille hymyily kannattaa!


Mikäli haluat nähdä samanlaisia vinkkejä kuin tämä, pysy kanavalla, sillä tarkoitukseni on tuottaa vuoden jokaiselle päivälle uusi vinkki.
Lisa Bestin kirjoitukset ovat innoittaneet minua kirjoittamaan näitä Health Tip of the Day -artikkeleita.
Studies show that smiling and laughing has tremendous health benefits.  There are anecdotal stories of people healing cancer after days of laughing, and research that details how serotonin and endorphins (feel good brain chemicals) are released with laughter.  Other studies correlate longevity with smiling, finding that the biggest smilers tended to live the longest, by up to 7 years (and they enjoyed those years more too!)  Consider increasing your output of smiles and laughs to improve your health, and probably the world's health as well! 

If you want to see the same tips as this, stay tuned, as my intention is to produce a new tip every day.  
Writings of Lisa Best have inspired me to write these Health Tip of the Day articles.

Ei kommentteja: