Loading...

sunnuntaina, syyskuuta 15, 2013

Päivän Terveysvinkki No 143/365 Sunnuntai 15.9.2013 ̶ Ihmeellinen kehomme, todellinen monitaituri.Ihmisen anatomia – Wikipedia


Keho rakentaa kaikki solut ja elintoimintojen järjestelmät (veri, imusolmukkeet, hermosto, aivot, iho jne.) niistä materiaaleista, joita on saatavilla, ja tekee valintoja tarvittaessa. Se voi kierrättää olemassa olevia aminohappoja, joita se saa proteiiniketjuista, ja sillä on ihmeellinen kyky hallita käytettävissään olevia resursseja. Niiden tuotteiden laatu, joita laitat kehosi sisään ruokavalintojesi muodossa määrittää sen, kuinka tehokkaasti kehosi pystyy tekemään työtä sen hyväksi, että se saattaa pitää sinut vahvana ja terveenä. Yritä parantaa ruokavaliotasi siten, että se sisältää enemmän terveellisiä elintarvikkeita kuin epäterveellisiä ravintoaineita, jotta elimistösi voisi hyödyntää niitä pitääkseen sinut terveenä ja seksikkäänä.
Serumin albumiini. Internetix - Lukion ja peruskoulun kurssi 5.1

Mikäli haluat nähdä samanlaisia vinkkejä kuin tämä, pysy kanavalla, sillä tarkoitukseni on tuottaa vuoden jokaiselle päivälle uusi vinkki.
Lisa Bestin kirjoitukset ovat innoittaneet minua kirjoittamaan näitä Health Tip of the Day -artikkeleita.
Lymph nodes

The body builds all cells and systems (blood, lymph, nerve, brain, skin etc.) based on the raw materials it has available, making wise substitutions when necessary.  It can recycle amino acids from existing protein chains, and is miraculous in its ability to manage resources.  The quality of the products you put in through food choices will determine how effectively your body is able to do its job keeping you strong and healthy.  Consider improving your diet to include more healthy foods your body can use to keep you healthy and sexy.
If you want to see the same tips as this, stay tuned, as my intention is to produce a new tip every day.  
Writings of Lisa Best have inspired me to write these Health Tip of the Day articles.
Lähetä kommentti