Loading...

torstaina, huhtikuuta 30, 2015

Tulossa kuuma kesä. Oletko valmis?Astaksantiini

Superantioksidantti
Suomessa saadaan nauttia kesällä lämmöstä, jos pitkän ajan ennuste tosiaankin  pitää kutinsa. Sen vuoksi kannattaa varautua ihon ja silmiesi suojelemiseen jo nyt. Parhaiten se onnistuu, kun aloitat säännöllisen astaksantiinin nauttimisen hyvissä ajoin ennen helteiden alkamista. Samalla voit vahvistaa lihaskuntoasi ja vähentää kesäflunssan riskiä.

Astaksantiinin terveyshyödyt:
Henkilöt, jotka käyttävät astaksantiinia muiden karotenoidien lisäksi voivat suojata kehoaan vapailta radikaaleilta ja ikääntymiseltä, jotka vahingoittavat DNA:ta, korjaavat ultraviolettisäteilylle altistuneita soluja ja vähentävät tulehduksia. Näin ollen astaksantiini vaikuttaa positiivisesti kehon jokaiseen elimeen ja kehon eri toimintoihin.

Astaksantiini on mielenkiintoinen tuttavuus, ja siitä löytyy paljon puolueetonta tutkittua näyttöä eri sairauksien estämisessä. Aiheeseen liittyviä tutkimusalueita ovat muiden muassa seuraavat:
- Ihonhoito ja sen suojaaminen

- Vatsan limakalvon hyvinvointi ja suolistosairaudet

- Neurologiset sairaudet

- Sydän ja verenkiertoelinsairaudet

- Silmänpohjarappeuma

- Niveltulehdukset

- Vastustuskyvyn lisääminen
 
- Syöpäsairauksien esto

Myös urheilulääketiede on asiasta kiinnostunut, ja silläkin taholla on tehty paljon tutkimuksia.
Tutkijat päättelevät, että vaikka he eivät kykene tunnistamaan vaikutusmekanismia, heillä on syytä olettaa, että astaksantiini on tehokas ravintolisä, joka parantaa harjoituksen tehokkuutta.
Mutta tutkijat toteavat, että se harjoituksen protokolla, jolla he testasivat, ei vastaa tavallista kilpailutilannetta ja että astaksantiini lisäravinnetta olisi myös testattava enemmän reaalimaailman olosuhteissa.

Linkki: Astaksantiinitutkimus: Astaksantiini parantaa urheilusuoritusta 55 %:lla

Astaxanthin boosts sport performance by 55%
Haittavaikutuksia käyttöön ei ole liitetty, sillä mm. lohen lihassa on puhdasta astaksantiinia, joten ihminen on syönyt astaksantiinia jo kymmeniä tuhansia vuosia.
Eräänä luonnon voimakkaimpana antioksidanttina, Astaksantiinilla on dokumentoidusti osoitettu monenlaisia hyötyjä, ja kliinisissä tutkimuksissa on havaittu merkittävää hyötyä useiden vakavien terveyteen liittyvien ongelmien hoidossa. Aineen molekyylirakenteesta johtuen astaksantiini on yksi harvoja antioksidantteja, jotka voivat siirtyä läpi koko kehon ja tarjoavat siten suojaa kaikille soluillemme. Sillä on sellainen ainutlaatuinen ominaisuus, että se voi suojata koko solua. Astaksantiinin molekyylillä on polaariset hydrofiiliset päät, jotka ulottuvat yli koko solukalvon. Useimmilla muilla tunnetuilla antioksidanteilla ei ole tällaista ominaisuutta.
                                                                        
Tuotteen hinta FinnMSM Oy:n verkkokaupassa:
Pieni pakkaus, 60 kapselia: 19,95 €
Tuplapakkaus, 120 kapselia: 37,95 €
Iso pakkaus: 180 kapselia: 54,95 €
Postituskulut: 5,00 €/lähetys koosta riippumatta. Kannattaa siis tilata samantien useampi pakkaus vaikka kimpassa kaverin kanssa. Yli 80,00 Euron tilaukset oikeuttavat ostoskorin alennukseen.


Lähetä kommentti