torstaina, toukokuuta 22, 2014

Helleaalto saapuu jälleen Suomeen! Oletko valmis?
Tavallisten silmälasien päälle asetettavat aurinkolasit


Onko sinun hankala käyttää aurinkolaseja, varsinkin silmälasien kanssa?

Etkö halua sivellä vaatteita töhriviä auringonsuojavoiteita ihollesi, vaikka haluatkin oleskella auringonpaisteessa?


On olemassa muitakin keinoja suojautumiseen. Pienet, mutta tehokkaat ravintolisäkapselit saattavat olla tähän ongelmaan erinomainen ratkaisu. Superantioksidantti, astaksantiini suojaa luonnossa kasveja liialliselta säteilyltä, joka helposti polttaa kasvien yhteyttämiseen tarvitsemat ja siis kasvun kannalta välttämättömät pintasolukot toimintakyvyttömiksi; kasvi kuolee ilman tuota suojaa. Saman suojan ihminenkin tarvitsee ja saa nauttimalla päivittäin pari kapselia tätä satoja kertoja C-vitamiinia tehokkaampaa antioksidanttia.
Glaukooma on tavallisesti hyvin pitkään oireeton

On erittäin tärkeää huolehtia siitä, että silmät ja iho saavat riittävän suojan auringon ultraviolettisäteilyä vastaan. Näin voi välttää silmänpohjan vaurioitumisen, jonka eräs seuraamus voi olla glaukooma tai harmaakaihi, pahimmassa tapauksessa näön heikkeneminen. Ihoakin kannattaa suojella palamiselta, koska useimmilla ihmisillä runsas auringonvalolle altistuminen saattaa lisätä ihosyövän riskiä.

FinnMSM Oy:n hyllystä löydät tuotteen, jonka avulla voit hankkia kauniin rusketuksen ilman terveydellisiä uhkia. Astaksantiini saattaa poistaa huolen siitä, että aurinko polttaisi ihosi tai vaurioittaisi silmiäsi. Noin kuudellakymmenellä eurosentillä/vrk saat riittävän suojan kohtuullista auringossa oleskelua varten.
Asiantuntijan lausunto: ”Maailmanlaajuisesti ihmiset haluavat näyttää ikäistään nuoremmilta. Kauneudenhoitoteollisuuden sisällä on useita eri osa-alueita, mutta kysyntä ja kasvu ovat voimakkainta ns. "anti-ageing" -segmentillä. Tällä tarkoitetaan ikääntymisen merkkien, kuten ryppyjen, pigmenttiläiskien ja pisamien vähentämiseen, häivyttä­miseen tai peittämiseen kehitettyjä tuotteita. Ikääntyminen on luonnollista, eikä sitä voi välttää, mutta ihoa voidaan suojata sekä fyysisiltä että mekaanisilta ikääntymistä nopeuttavilta rasituksilta.


Ihmiset altistuvat valitettavasti yhä enemmän kemiallisille saasteille, UV-säteilylle ja otsonille, jotka vahingoittavat ihokerrosta aiheuttaen ryppyjä ja kasvattavat pahanlaatuisen ihosyövän riskiä. Nämä negatiiviset vaikutukset yhdessä epäterveellisen ruokavalion ja kuluttavien elämäntapojen kanssa heikentävät ihon luonnollista korjausprosessia ja antioksidanttiverkostoa. Paikallisesti ja lisäravinteina käytettyinä luonnosta peräisin olevilla antioksidanteilla on onneksi mahdollista parantaa ihon terveyttä.”

Aikaisemmin beeta­karoteenia (A-vitamiinin esiaste) ja E-vitamiinia on tutkittu laajasti. Mutta nyt myös muilla karotenoideilla kuten Haematococcus pluvialis -mikrolevästä saatavalla astaksantiinilla on osoitettu olevan voimakkaita rasva-aineiden hapettumista estäviä ominaisuuksia, jotka ylittävät selvästi beetakaroteenin ja E-vitamiinin vastaavat ominaisuudet (Miki W 1991).

Ihmiskokeissa astaksantiinin on osoitettu vähentävän UV-säteilyn aiheuttamia ikääntymisen merkkejä joko paikallisesti tai lisäravinteena käytettynä jo 4-6 viikon jälkeen. Tätä tukevat myös lukuisat in vitro- ja eläinkokeet. Tutkimukset ovat osoittaneet astaksantiinin käytöllä olevan monia suotuisia vaikutuksia ihoon, kuten ihon nuorekkuuden säilyminen ja ennenaikaisen ikääntymisen mukanaan tuomien merkkien korjaaminen. Astaksantiini tarjoaa myös ennaltaehkäisevän keinon UV-säteilyn aiheuttamaa ihosyöpää vastaan.

Ei kommentteja: